Armatuur

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Armatuur voor led verlichting

Led armatuur is gemaakt voor de vervanging van uw ouderwetse tl verlichting armaturen. Led armaturen hebben wij in veel verschillende soorten. Het is mogelijk led tl buis in een nieuw armatuur toe te passen. Beter is een led armatuur waar al direct de led in is verwerkt. Dit is een technisch stabielere oplossing.

De aansluiting van led armaturen is gemakkelijk en meestal goed in eigen beheer uit te voeren. De Ilumax led armaturen zijn voorzien van aansluitpunten die direct kunnen worden verbonden met de bestaande bekabeling. Op deze manier is het meestal niet nodig nieuwe kabels te leggen in jouw bedrijfshal.

Het voordeel van nieuwe led armaturen is de grote besparing op de verbruikskosten door het lage energieverbruik. Een led armatuur met ledverlichting is gemiddeld genomen 50 tot soms zelfs wel 70 procent zuiniger. Het lage energieverbruik is niet het enige voordeel van led armaturen. Je verlicht ook duurzaam jouw bedrijfspand met minder CO2 uitstoot en kostenbesparing op onderhoud. 

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Led tl armatuur

Tl armatuur

Ilumax is led leverancier, groothandel en importeur in Nederland en België. Wij zijn jouw led specialist voor led tl armatuur en led verlichting oplossingen. Ben je op zoek naar gunstige inkooptarieven, hoge kwaliteit led lampen en directe levering? Dan zit je Ilumax goed. 

Ilumax heeft een groot led armatuur gamma waardoor je altijd het product vind waar je naar op zoek bent. Wij geven eveneens advies voor led verlichtingsprojecten. Vervang je oude tl armatuur door een nieuw en zuinige tl led armatuur. Kostenbesparend en ook nog eens veilig. De oude tl armatuur zorgt namelijk voor extra gevaar op de werkvloer. 

De stroomaanvoer in een oude tl armatuur blijft gelijk, maar het stroomverbruik neemt af door de led verlichting besparing. Daardoor neemt het voltage in de bedrading toe. Wanneer op deze wijze een aantal oude armaturen geschakeld zijn, neemt het voltage enorm toe. Daardoor kunnen draden smelten en brand ontstaan. Kies voor nieuwe led armaturen.

Led armatuur

led armaturen kopen

Een led armatuur is een draagconstructie waarin de tl-buis wordt geplaatst. Bij Ilumax vind je hoogwaardige tl-armaturen voor jouw led verlichting. Het is de beste oplossing voor een duurzame energiebesparing. Led armaturen kopen is kostenbesparende beslissing. De meeste van onze led tl armaturen hebben maar liefst 5 jaar garantie. 

We kunnen direct uit voorraad leveren vanuit ons eigen magazijn. Waarom led armatuur kopen? Door een led armatuur te kopen bespaar je direct op de energiekosten ten opzichte van je huidige armatuur. Je kan tot wel 70% besparen met een led armatuur. 

Als voorbeeld:
– een 18W 120cm led tl buis vervangt een traditionele tl-buis 36W 120 cm. Besparing is 50%.
– een 22 tot 24W 150 cm led tl buis vervangt een gewone tl-bis 58W 150cm. Besparing 69%.
De besparing komt voort uit het feit dat een led armatuur niet meer beschikt over een oude voorschakelapparaat (VS) en starter. 

Led tl armatuur gamma

Tl armatuur 150cm

Met ons uitgebreide led tl armatuur gamma kunnen wij snel jouw led verlichtingsplan wijzigen, zodat je ook profiteert van duurzame en goedkope lichtbronnen. Een led tl armatuur 150cm vervangt een 58W Tl buis wat je een besparing van 69% oplevert. Waarom zou je nog twijfelen om de gewone tl-buizen te laten hangen. 

Led armaturen kopen doe je dan ook bij de specialist in led verlichting en toebehoren Ilumax. Wil je jouw oude tl buizen vervangen door de zuinige led armatuur verlichting? Neem dan contact met ons op. We komen bij jou op locatie en geven gelijk aan welke armaturen in aanmerking komen voor vervangen. En welke besparing jou dit oplevert. 

Met een handige rekentool kunnen wij gelijk voor je uitrekenen wat de energie besparing oplevert. Met ons led tl armatuur gamma reduceer je ook de CO2 uitstoot en bespaar je gelijk op de onderhoudskosten. Meer weten? Neem vandaag nog contact op met Ilumax.

LED GROOTHANDEL PRODUCTEN

led verlichting kantoor raster

KANTOOR LED RASTER

Kantoor led verlichting met een raster is beeldscherm vriendelijk

led verlichting kantoor opmaat

LED VERLICHTING KANTOOR OP MAAT

Wij kunnen kantoor ledverlichting op maat leveren

tl led armatuur dubbel tl

LED TL BUIZEN IN DE KANTOOR

Goedkoop ledverlichting TL toepassen in bestaande armaturen

terugverdientijd led verlichting highbay

LED HIGHBAY VERLICHTING

Led highbay verlichting bedrijfshal heeft een grote lichtopbrengst

Best verkochte plafond armaturen

Goedkope led armaturen

Dimbare led armaturen

Goedkope led armaturen kan je bestellen bij de ledverlichting leverancier in de Benelux, Ilumax. Sinds 2008 is Ilumax led importeur en groothandel in led verlichting en toebehoren. Bij ons kan je daarom scherp geprijsde en goedkope led armaturen van hoge kwaliteit kopen. Vraag ons naar de ledverlichting opties voor jouw zakelijk pand of kantoor. 

Wij hebben een groot gamma armaturen, zoals dimbare led armaturen en tl armaturen. Bij Ilumax kan je terecht voor alle soorten led armaturen en bijbehorende led tl verlichting, zoals led T5 buizen en led T8 buizen. Wij leveren alleen professionele led verlichting van hoge kwaliteit. Je geniet nog jarenlang van jouw investering in led armaturen en verlichting.

De dimbare led armaturen zijn ideaal voor toepassing in ruimtes die niet constant hard licht nodig hebben. Voor het dimmen van ledlampen heb je een led dimmer nodig. Je bespaart met een dimbare led armatuur op de energiekosten. Evenals een bewegingssensor. De lampen springen automatisch aan wanneer er beweging is. 

ATEX led armaturen

Led tl armatuur waterdicht

Ook voor zware industriële omgevingen hebben wij armaturen. Zoals onze ATEX led armaturen welke veilig toegepast kunnen worden in explosie gevaarlijke omgevingen. Het feit dat onze led tl armatuur waterdicht is betekent dat je deze ook eenvoudig buiten kan gebruiken. Dankzij de IP65 led klasse geschikt voor vochtige en natte industriële ruimtes. 

Met het juist product op de juiste plaats, waarborgt dit de veiligheid van de machines en mensen binnen een explosie gevaarlijke omgeving. Daarom werkt Ilumax met explosie veilige led verlichting en armaturen. ATEX led armaturen worden niet omgebouwd, maar volledig vervangen bij een overstap naar ledverlichting. 

Volgens de Europese wetgeving dienen bedrijven die werken met brandbare gassen en explosie gevaarlijke producten te voldoen aan de ATEX-richtlijnen. Ilumax levert voor deze industriële bedrijven speciale ATEX explosie veilige ledverlichting. De ATEX led armaturen zijn speciaal ontwikkeld om kortsluiting van de lamp te voorkomen. 

Led armaturen industrie

Led armaturen kopen

Ilumax levert als leverancier led verlichting ook led armaturen industrie. Ben je op zoek naar ledverlichting voor jouw fabriekshal, magazijn, loods of ander industrie gebouw? Ilumax is jouw totaal leverancier in led verlichting en ontzorgt jou volledig. Wij geven deskundig advies op maat, leveren de producten uit eigen voorraad en installeren de led armaturen industrie. 

Door led armaturen kopen bij Ilumax bespaar je gemiddeld 70% op de zakelijke energie rekening en draag je daarnaast ook nog een steentje bij aan het milieu. Voor de industriële sector raden wij aan om minimaal IP65 armaturen in te zetten, zodat ze water- en stofbestendig zijn. 

Tevens hebben wij ook een aantal oplossingen zodat je verlichting niet onnodig brandt. zoals de led armaturen industrie met sensor voor motion sensor, dag-nacht en bewegingssensor. Met sensor verlichting bespaar je nog meer op de energiekosten, doordat je de branduren beperkt. Het bevordert ook de levensduur led en terugverdientijd led verlichting.

Best verkochte wand armaturen

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Led armatuur voor bedrijven

Led armatuur voor bedrijven Led armaturen plafond

Met led armatuur voor bedrijven ontstaat er direct een besparing op de onderhoudskosten en de kosten voor defecte tl lamp vervangen. Ouderwetse tl lampen hebben een levensduur die veel korter is dan de levensduur van nieuwe led armaturen. Led armaturen plafond gaan doorgaans minimaal 15 tot 20 jaar mee.

Bij de aanschaf van led armaturen plafond is het verstandig vooraf een aantal zaken goed na te gaan en te controleren. Bedenk bijvoorbeeld waar de verlichting komt te hangen en of de bestaande verlichting nog wel voldoet aan de wensen. Wanneer je toch plannen hebt om de verlichting te vervangen kan je direct een aanpassing doen aan jouw lichtplan.

Bij de planning van de led armaturen verlichting in een nieuwbouw situatie kunnen onze adviseurs een sluitend lichtplan met u samenstellen. Deze sluit aan bij de behoefte van jouw bedrijf en werktaken die worden uitgevoerd in de te verlichting werkruimte.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.