Besparing met led verlichting

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Besparing

berekenen besparing led verlichting

Vraag onze deskundige led adviseurs naar de voordelen van besparing met led verlichting in jouw specifieke situatie. Tijdens een vrijblijvende afspraak op locatie kunnen wij aangeven welke armaturen in aanmerking komen voor vervanging. En welke voordelen hierbij van toepassing zijn en de besparing tl naar led. 

Ilumax geeft je graag advies over op welke onderdelen van de verlichting je kan besparen. De besparing berekenen led verlichting voeren wij uit middels een handige rekentool. Met deze gratis rekentool kan je eenvoudig jouw energie voordeel berekenen, de reductie van CO2 uitstoot en de besparing op onderhoud. 

Deze rekentool geeft je snel inzicht in wat de investering in LED verlichting oplevert. En binnen welke periode deze is terugverdiend. Onze collectie omvat een betaalbaar full service assortiment waarin kwaliteit en goed advies borg staan voor tevreden klanten.

Om dit kracht bij te zetten geven wij op onze volledige collectie minimaal drie jaar garantie. Ben je overtuigd van de besparingen met LED oplossingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor als je meer informatie wilt ontvangen. We komen graag een keer bij je langs.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Hoeveel besparen met LED verlichting?

Besparing LED tov TL

Led verlichting is veel zuiniger in verbruik dan bijvoorbeeld halogeenlampen of gewone TL buizen. Hoeveel besparen met led verlichting? Een ledlamp kan tot wel 70% zuiniger zijn dan TL verlichting. En maar liefst 90% zuiniger dan conventionele verlichting. De besparing LED tov TL is 50%. Led tl verlichting verbruikt namelijk minder energie. Een led tl buis van 150 cm met 23 Watt lamp vervangt met gemak een conventionele tl buis van 150 cm van 58 Watt. 

Besparen met led

Led verlichting besparing

Steeds meer bedrijven stappen over op energie zuinige ledverlichting. Je kan dan ook veel besparen met led verlichting. Led verlichting besparing ten opzichte van een conventionele verlichting kan wel oplopen tot 90%. Dit is een hoog percentage. Daarom is het erg aantrekkelijk en zeker de investering waard om over te stappen op led verlichting bedrijven. Bespaar met led op energie verbruik, onderhoud kosten en vraag subsidie led verlichting aan.

Besparing led verlichting kantoor

Led verlichting plafond

Ondanks de hogere investering vooraf is de besparing led verlichting kantoor op lange termijn aanzienlijk. De besparingen van led licht met het zuinige energie verbruik. Daarnaast bespaar je ook op de onderhoudskosten, aangezien led lampen een lange levensduur genieten. Bovendien reduceer je met ledverlichting de CO2 uitstoot. Led verlichting plafond panelen zijn ideaal voor op kantoor. Vraag Ilumax om advies of gratis offerte. 

TOP 10 LED LICHTEN

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Besparing met led verlichting

Besparing led vs halogeen

LED verlichting gebruikt tot wel 90% minder energie dan ouderwetse lampen zoals een gloeilamp of halogeenlamp. Een echte besparing met led verlichting. Het volledig overstappen naar led verlichting kan aanzienlijke besparingen op de energiekosten opleveren. 

Terwijl de mogelijkheden met bijvoorbeeld gloeilampen of halogeenlampen redelijk beperkt zijn, nemen de LED verlichting oplossingen alleen maar toe. Bij de aanschaf van LED heb je bijvoorbeeld de keuze uit enorm veel verschillende lichtkleuren en temperaturen.

Daarnaast gaat ledverlichting tussen de 6 en 30 keer langer mee dan gloeilampen, halogeenlampen of spaarlampen. Hoewel led lampen iets duurder zijn in de aanschaf, zorgt de lange levensduur led ervoor dat je op termijn een stuk goedkoper uit bent.

Daarnaast bespaar je gelijk op de onderhoudskosten. LED lampen hoeven niet vaak vervangen te worden. Als laatste kan je ook in aanmerking komen voor de energie investeringsaftrek (EIA) op het moment dat je ervoor kiest om te investeren in led verlichting. De besparing led vs halogeen is op vele vlakken voordeliger.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.