Besparing met led verlichting

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Besparing

Vraag onze deskundige led adviseurs naar de voordelen van besparing met led verlichting in uw specifieke situatie. Tijdens een vrijblijvende afspraak op locatie kunnen wij aangeven welke armaturen in aanmerking komen voor vervanging en welke voordelen hierop specifiek van toepassing zijn.

Wij geven je graag advies op besparing en wel op welke onderdelen van de verlichting. Wij bieden je vervolgens een gratis handige rekentool voor het berekenen van jouw energie besparing, reductie van Co2 uitstoot en de besparing op onderhoud. 

Deze rekentool geeft je snel inzicht in wat de investering in LED verlichting oplevert. En binnen welke periode je deze is terugverdiend. Onze collectie omvat een betaalbaar full service assortiment waarin kwaliteit en goed advies borg staan voor tevreden klanten.

Om dit kracht bij te zetten geven wij op onze volledige collectie minimaal drie jaar garantie. Ben je overtuigd van de besparingen en op LED oplossingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor al je meer informatie wilt ontvangen. We komen graag een keer bij je langs.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

Als led leverancier ondersteunen wij onze collectie met een vakkundig advies van onze medewerkers. Wij bieden u gratis een handige rekentool voor het berekenen van uw energiebesparing, reductie van Co2 uitstoot en de besparing op onderhoud.

LED GROOTHANDEL PRODUCTEN

led groothandel ledpanelen

LEDPANELEN VOOR KANTOREN

Ledpanelen geven een mooi en gelijkmatig licht. De perfecte lichtbron voor uw kantoor

led groothandel led highbay

LED HIGHBAY VOOR LOODSEN

Met onze led high bay kunnen eenvoudig onzuinige gaslampen worden vervangen in uw loods

led groothandel ledbuizen

LED TL BUIZEN VERVANGER

Met led tl buizen kunt u tot wel 70% besparen in uw bestaande armaturen, dat is extra voordelig!

led groothandel led armaturen

LED VERLICHTING HIGHBAY

Met waterdichte ledaramaturen kunt u ook in een vochtige omgeving eenvoudig besparen

TOP 10 LED LICHTEN

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED VERLICHTING PRODUCTIE

Energiezuinige ledverlichting van Ilumax voor een veilige, goed verlichte productieomgeving

LEDVERLICHTING INDUSTRIE

Met led verlichting kan eenvoudig veel geld worden bespaard in een industriele productie omgeving

LED VERLICHTING KANTOREN

De ledarmaturen van Ilumax staan garant voor een zuinig en helder verlicht kantoor in uw bedrijf

LED VERLICHTING LOGISTIEK

De grote lichtopbrengst van led armaturen van Ilumax zorgen voor een perfect verlichte logistieke werkplek

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Besparing op verlichting met LED

LED verlichting gebruikt tot wel 90% minder energie dan ouderwetse lampen zoals een gloeilamp of halogeenlamp. Een echte besparing. Het volledig overstappen naar LED verlichting kan daardoor voor een aanzienlijke besparing op de energiekosten zorgen. 

Terwijl de mogelijkheden met bijvoorbeeld gloeilampen of halogeenlampen redelijk beperkt zijn, nemen de mogelijkheden met LED verlichting alleen maar toe. Bij de aanschaf van LED heb je bijvoorbeeld de keuze uit enorm veel verschillende lichtkleuren en temperaturen.

Daarnaast gaat LED verlichting tussen de 6 en 30 keer langer mee dan gloeilampen, halogeenlampen of spaarlampen. Hoewel LED lampen iets duurder zijn in de aanschaf, zorgt de lange levensduur ervoor dat je op termijn een stuk goedkoper uit bent.

Daarnaast bespaar je gelijk op de onderhoudskosten. LED lampen hoeven niet vaak vervangen te worden. Als laatste kan je ook in aanmerking komen voor de energie investeringsaftrek (EIA) op het moment dat je ervoor kiest om te investeren in LED verlichting.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE KLANTEN

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.

Zuinige en voordelige LED Lichten voor iedere industrie