Groothandel led verlichting

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Groothandel

Groothandel in led

Ilumax is groothandel in LED verlichting en armaturen. Wij leveren diverse soorten professionele LED verlichting voor bedrijven, kantoren, utilitaire en industriële gebouwen. Profiteer ook van de zuinige en milieu bewuste verlichting. 

Naast groothandel is Ilumax tevens importeur en leverancier van kwalitatief hoogwaardige led verlichting. Door onze jarenlange ervaring met de ontwikkeling van led verlichting beschikken wij over een uitgebreide kennis. Geen licht project is teveel voor ons. 

Wij richten ons op de zakelijke Europese markt voor verlichting met led. Wij fungeren als groothandelaar voor onze B2B en B2C klanten. Zoals interieur bouwers, standbouwers, installateurs, architecten en bouw bedrijven.

Je kan bij ons terecht voor advies op maat voor jouw ledlicht project. Wij helpen je namelijk graag verder. Wij voorzien onze partners van de juist informatie en de laatste technieken op het gebied van ledverlichting en toepassingen.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Led groothandel

Led groothandel Nederland

Als led groothandel hebben wij een uitgebreid assortiment. Onze led groothandel Nederland levert zuinige verlichting voor de meest uiteenlopende bedrijfstoepassingen. Bovendien bieden wij ook maatwerk oplossingen voor projecten in Nederland en België. Ongeacht de grootte van jouw project kan je bij onze groothandel in led verlichting terecht. 

Ilumax levert ook verschillende armaturen, zoals led tl armaturen en led downlight armaturen. Met downlight verlichting wissel je de bestaande pl verlichtingsarmaturen eenvoudig om in jouw pand. Ilumax levert ook industriële led straler welke een grote hoeveelheid licht afstralen. Ilumax groothandel led verlichting, ook voor IP65 led en ATEX verlichting. 

Led paneel groothandel

Groothandel in led verlichting

Ilumax is led paneel groothandel voor diverse uiteenlopende projecten. Als groothandel in led verlichting werken wij ook mee aan turnkey-projecten. De voordelen van led verlichting is de lange levensduur led. Ledverlichting gaat wel tot 100.000 branduren mee. Optimale lumen per watt verhouding, snelle levering, uitgebreid assortiment en advies op maat.

Onze led panelen zijn voorzien van geavanceerde technologie waardoor een optimaal lichteffect wordt behaald zonder schawval. Led paneel systeemplafond is verkrijgbaar met standaard afmetingen. Ze passen daarom feilloos in bestaande en nieuwe systeemplafonds. Zoals led paneel 60×60 of led paneel 60×120 cm. De design verlichting led is geschikt voor muur- en wandmontage. 

Ledgroothandel

Led verlichting leverancier

Ilumax ledgroothandel onderscheidt zich door haar eigen grote voorraad, snelle levering, hoogwaardige kwaliteit producten en een uitstekend service op maat. Door onze scherp tarieven als led verlichting leverancier behaal je voor zowel jouw installatiebedrijf als jouw opdrachtgevers veel voordeel. Wij denken graag met je mee, vraag ons daarom om advies. 

Maak een vrijblijvend advies afspraak met één van onze led lichtadviseurs. Ilumax expert komt graag bij je op locatie kijken naar de mogelijkheden voor overstappen naar led armaturen in jouw pand. Tijdens de inventarisatie houden we rekening met jouw wensen, welke we verwerken in ons lichtplan. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van verlichten met led.

Beste LED Verlichting

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Led assortiment

Led specialist

Als led specialist leverancier hebben wij een groot led assortiment verlichting op voorraad. Ons led verlichting gamma bestaat onder andere uit led stralers, led panelen, led lampen, led tl buizen, railverlichting led en led armaturen. 

Naast onze brede producten aanbod bieden wij onze klanten een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Doordat wij een grote voorraad in ons eigen magazijn hebben, is een snelle levering gegarandeerd. 

Wij ontvangen geregeld binnenkomende zendingen van onze producenten. Daardoor kunnen wij ook direct de verlichting producten leveren. Door intensieve samenwerking met onze vaste distributie partners is een snelle levering aan jouw klant zeker gewaarborgd.

Als LED leverancier en groothandel ondersteunen wij onze collectie met een vakkundig advies. Daarnaast bieden wij op onze volledige collectie minimaal drie jaar garantie. Wil je meer weten over ons soorten LED verlichting? Neem dan contact met ons op.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.