Groothandel led verlichting

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Groothandel

Ilumax is groothandel in LED verlichting en armaturen. Wij leveren diverse soorten professionele LED verlichting voor bedrijven, kantoren, utilitaire en industriële gebouwen. Profiteer ook van de zuinige en milieubewuste verlichting. 

Ilumax is tevens importeur en leverancier van kwalitatief hoogwaardige LED verlichting. Door onze jarenlange ervaring met de ontwikkeling van LED verlichting beschikken wij over een uitgebreide kennis. Geen lichtproject is teveel voor ons. 

Wij richten ons op de zakelijke Europese markt voor verlichting met LED. Wij fungeren als groothandel voor onze B2B en B2C klanten, zoals interieur bouwers, standbouwers, installateurs, architecten en bouwbedrijven.

Je kan bij ons terecht voor gedegen advies voor jouw LED licht project. Wij helpen je namelijk graag verder. Wij voorzien onze partners van de juist informatie over de laatste technieken op het gebied van LED verlichting en toepassingen. 

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

Als led leverancier ondersteunen wij onze collectie met een vakkundig advies van onze medewerkers. Wij bieden u gratis een handige rekentool voor het berekenen van uw energiebesparing, reductie van Co2 uitstoot en de besparing op onderhoud.

LED GROOTHANDEL PRODUCTEN

groothandel led armaturen

GROOTHANDEL LED VERLICHTING

Ledarmaturen voor werkplaatsen en loodsen

groothandel led verlichting downlight

GROOTHANDEL LEDLAMPEN

Energiezuinige verlichting en led lichtbronnen

led groothandel ledpanelen

IMPORTEUR LEDPANELEN

Ledpanelen zijn zuinig in verbuik en voordelig in aanschaf

terugverdientijd led verlichting highbay

LEDSTRALERS GROOTHANDEL

Gemaakt voor vervanging van bestaande armaturen

Beste LED Verlichting

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED VERLICHTING PRODUCTIE

Energiezuinige ledverlichting van Ilumax voor een veilige, goed verlichte productieomgeving

LEDVERLICHTING INDUSTRIE

Met led verlichting kan eenvoudig veel geld worden bespaard in een industriele productie omgeving

LED VERLICHTING KANTOREN

De ledarmaturen van Ilumax staan garant voor een zuinig en helder verlicht kantoor in uw bedrijf

LED VERLICHTING LOGISTIEK

De grote lichtopbrengst van led armaturen van Ilumax zorgen voor een perfect verlichte logistieke werkplek

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

LED Groothandel specialist

Als LED specialist leverancier hebben wij een groot assortiment verlichting op voorraad. Zo vind je bij ons onder andere led stralers, led panelen, led lampen, ruilverlichting en led armaturen. 

Naast onze brede producten aanbod bieden wij onze klanten een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Doordat wij een grote voorraad in ons eigen magazijn hebben, is een snelle levering gegarandeerd. 

Wij ontvangen geregeld binnenkomende zendingen van onze producenten. Daardoor is een directe levering van led verlichting verzekerd. Door intensieve samenwerking met onze vaste distributie partners is een snelle levering aan jouw klant zeker gewaarborgd.

Als LED leverancier en groothandel ondersteunen wij onze collectie met een vakkundig advies. Daarnaast bieden wij op onze volledige collectie minimaal drie jaar garantie. Wil je meer weten over ons assortiment LED verlichting? Neem dan contact met ons op. 

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE KLANTEN

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.

Zuinige en voordelige LED Lichten voor iedere industrie