high bay led

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

high bay led armaturen

High bay led verlichting is speciaal ontworpen voor de vervaging van ouderwetse gas ontladingsverlichting in bedrijfsloodsen en hallen. Vaak zijn deze ouderwetse gaslampen toegepast in verouderde klokarmaturen. De armaturen hangen meestal hoog en zijn moeilijk bereikbaar wanneer een lamp kapot is.

Met high bay ledverlichting is een grote besparing te behalen op de verbruikskosten van stroom en onderhoud. De high bay led lampen van Led import europe kenmerken zich door een lange levensduur en extreem hoge lichtopbrengst.

Het is nu mogelijk om bestaande gaslampen en het bijbehorende klokarmaturen te vervangen voor energiezuinige ledverlichting. Met de high bay led lampen kunt u gemakkelijk tot wel 70% op de stroomkosten besparen.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

Als led leverancier ondersteunen wij onze collectie met een vakkundig advies van onze medewerkers. Wij bieden u gratis een handige rekentool voor het berekenen van uw energiebesparing, reductie van Co2 uitstoot en de besparing op onderhoud.

LED GROOTHANDEL PRODUCTEN

groothandel led armaturen

GROOTHANDEL LED VERLICHTING

Ledarmaturen voor werkplaatsen en loodsen

groothandel led verlichting downlight

GROOTHANDEL LEDLAMPEN

Energiezuinige verlichting en led lichtbronnen

led groothandel ledpanelen

IMPORTEUR LEDPANELEN

Ledpanelen zijn zuinig in verbuik en voordelig in aanschaf

terugverdientijd led verlichting highbay

LEDSTRALERS GROOTHANDEL

Gemaakt voor vervanging van bestaande armaturen

High Bay LED

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED VERLICHTING PRODUCTIE

Energiezuinige ledverlichting van Ilumax voor een veilige, goed verlichte productieomgeving

LEDVERLICHTING INDUSTRIE

Met led verlichting kan eenvoudig veel geld worden bespaard in een industriele productie omgeving

LED VERLICHTING KANTOREN

De ledarmaturen van Ilumax staan garant voor een zuinig en helder verlicht kantoor in uw bedrijf

LED VERLICHTING LOGISTIEK

De grote lichtopbrengst van led armaturen van Ilumax zorgen voor een perfect verlichte logistieke werkplek

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

LED highbay industrie

Naast de besparing op de kosten van het stroomverbruik is het eenvoudig verwisselen op de bestaande aansluitingen gemakkelijk in eigen beheer uit te voeren. Met geringe technische kennis kunt u op deze manier zelf uw verlichting upgraden met high bay led armaturen zonder een hoge investering voor het trekken van nieuwe kabels en aansluitingen.

Door de lange levensduur van de highbay ledverlichting die tot wel 15 of 20 jaar kan oplopen is het vervangen van verlichting op hoogte nu definitief voorbij. Door de lange levensuur van highbay ledarmaturen kunt u dus direct flink besparen op de kosten van vervanging en onderhoud.

Voordat u overgaat tot het vervangen van uw ouderwetse verlichting voor de energiezuinige high bay led verlichting, kunnen onze adviseurs voor u berekenen welke besparing u kunt behalen op stroom- en onderhoudskosten. Op deze manier krijgt u een goed beeld van uw investering en terugverdientermijn.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE KLANTEN

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.

Zuinige en voordelige LED Lichten voor iedere industrie