high bay led

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

High bay led

High bay led verlichting

High bay led verlichting is speciaal ontworpen voor de vervanging van ouderwetse gas ontladingsverlichting in bedrijfsloodsen en hallen. Vaak zijn deze ouderwetse gaslampen toegepast in verouderde klokarmaturen. De armaturen hangen meestal hoog en zijn moeilijk bereikbaar wanneer een lamp kapot is.

High bay led wordt voornamelijk toegepast als lichtoplossing voor ruimtes met een hoog plafond. Zoals loodsen, opslagruimtes en bedrijfshallen. Van oorsprong zijn hier vaak armaturen aangebracht met gas ontladingslampen van 250 of 400 Watt. Een high bay lamp led verbruikt tot 60% minder stroom en gaat wel 5x langer mee dan de ouderwetse gas ontladingslampen.

Met high bay ledverlichting is een grote besparing te behalen op de verbruikskosten van stroom en onderhoud. De high bay led lampen van Ilumax kenmerken zich door een lange levensduur en extreem hoge lichtopbrengst.

Het is nu mogelijk om bestaande gaslampen en het bijbehorende klokarmaturen te vervangen voor energiezuinige high bay led verlichting. Met de high bay led lampen kan je gemakkelijk tot wel 70% op de stroomkosten besparen.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Led high bay

High bay led lampen

Led high bay is uitermate geschikt voor het verlichten van grote en hoge ruimtes. Zoals een bedrijfsloods, opslagruimte of magazijn. High bay led lampen hebben een hoge lichtopbrengst. Ze stralen een hoge hoeveelheid licht uit (aantal Lumen). Led high bay lampen kunnen zonder met gemak tot een hoogte van 30 meter verlichten. 

Vanwege de grote lichthoek van 90 graden tot 120 graden zorgen de led-high-bay lampen voor een grote lichtverdeling. De high bay led lampen worden daarom vaak toegepast in ruimtes met een hoog plafond. Zoals productie hallen, stalverlichting, loods, werkplaats verlichting, sporthal, stationshal en agrarische schuur.

Indien je energiezuinig de ruimte wilt verlichten met led is het niet altijd nodig om de bestaande verlichting te vervangen. Het is heel goed mogelijk dat de aansluitpunten van de huidige armaturen op de high bay led lampen passen. Wanneer dit niet kan, is het aan te raden om de oude led-armaturen te vervangen. 

Onze Ilumax licht adviseur kan dit voor je uitzoeken. We komen bij je op locatie langs om de huidige verlichting te bekijken en je een advies op maat te geven voor het upgraden naar led-verlichting. We stellen een lichtplan op waarbij we rekening houden met de strenge eisen die normstellende en wetgevende organisatie stellen aan led verlichting. 

Led high bay lamp

Hoeveel lumen nodig

De led high bay lamp is verkrijgbaar in verschillende maten van lichtopbrengst led-lampen. Dit wordt uitgedrukt in lumen. Wij kunnen exact berekenen hoeveel lumen nodig zijn voor de te verlichten ruimte of ruimtes. Vraag onze Ilumax expert om advies voor het berekenen van hoeveel lumen nodig zijn per led-high-bay-lamp. 

Een simpele indicatie is als volgt. Voor ruimtes van 4 tot 6 meter hoogte, adviseren wij high bay led lampen van 90 watt, High bay led 100W of 110 Watt. Voor een opslagruimte van 6 tot 8 meter hoog heb je een hogere lichtopbrengst nodig van tenminste 19.500 Lumen. Zoals de high-bay lamp led 150 Watt. 

Voor ruimtes van 8 meter of hoger kies je voor een led-high-bay lamp van 200 of 240 Watt. Bovenstaande gegevens zijn een richtlijn. Je kan hier uiteraard van afwijken, wanneer je meer of minder licht wenst op de werkvloer. Led verlichting bedrijven is maatwerk, vraag daarom advies bij Ilumax voor led verlichting kopen en hoeveel lumen nodig zijn. 

Tevens is het mogelijk dat wij een bezoek brengen bij jou op locatie. Onze led-specialist van Ilumax geeft je advies op maat en maakt een nieuw verlichtingsplan. Hierin staat precies aangegeven welke armaturen vervangen moeten worden en wat de beste licht oplossingen zijn voor de te verlichten ruimtes van jouw bedrijf. 

Led Highbays

Highbay lampen

Led Highbays zijn verkrijgbaar in diverse aantal lumen en daarnaast ook in diverse lichtkleuren. De lichtkleur wordt uitgedrukt in het aantal Kelvin (K). 3000K is warm wit licht, 4000K is neutraal helder wit licht, wit 6000K is koud licht en 6500K is wit licht. 6000K wordt vaak ingezet bij het verlichten van werkplaatsen en kantoren. 

Bij winkelverlichting wil je meer sfeer creëren en is een lichtkleur van warm wit 3000K of helder wit 4000K natuurlijk licht aan te raden. De highbay lampen van led leverancier Ilumax zijn allen van hoge kwaliteit en voorzien van de nodige hoge kwaliteitskeuringen. Zoals TÜV, RoHS en CE-labels. Dit garandeert een hoge kwaliteit en veilige verlichting voor jouw bedrijf. 

De korte terugverdientijd led verlichting maakt de investering het zeker waard. Binnen 2 tot 3 jaar heb je investering in nieuwe led highbays en armaturen al terugverdiend. Wellicht nog wel sneller. Ilumax kan de terugverdientijd berekenen voor jou. De oude highbays maakten gebruik van gasontladingslampen 250 of 400 Watt en een voorschakel apparaat. 

De highbay lampen verbruiken tot wel 50% minder energie waardoor een snelle terugverdientijd gegarandeerd is. Daarnaast heb je geen los voorschakelapparaat meer nodig. De led highbays gaan wel 8x langer mee. Ze hebben minimaal 80.000 branduren. In vergelijking met een gasontladingslamp die maar 10.000 uur heeft. 

High Bay LED

Industrie verlichting

IP65 waterdicht

Voor industrie verlichting led heb je lampen en led-armaturen nodig die bestand zijn tegen stof, vuil en vocht. De klasse IP65 waterdicht lampen zijn geschikt voor ruimtes met een hoog plafond in een industrieel pand waar stof en vochtig aanwezig is. Alsmede voor buitenverlichting van bouwterreinen en industrie gebieden. 

Dankzij de IP65-led klasse is de industrie verlichting bestand tegen stof, regen en vochtige ruimtes. De IP65 waterdicht lampen en armaturen zijn ook geschikt voor het verlichtingen van buiten terreinen. Als importeur led-verlichting levert Ilumax ook high bay led verlichting speciaal voor gebruik bij zware explosie gevaarlijke omgevingen, zoals ATEX-omgeving. 

Stof, warmte, kou, trillingen of vocht een industriele werkomgeving stelt hoge en eisen aan verlichting. Ilumax heeft op alle vraagstukken passende led oplossingen. Ook voor de levensmiddelen industrie (HACCP) waar hoge hygiënische eisen worden gesteld heeft Ilumax geschikte led-armaturen en highbay lampen. 

Ilumax is al jaren specialist in het professionele led verlichting. Dit doen wij niet alleen bij een kantoor pand, maar ook bij industrie panden, buiten op terreinen, parkeergarage, winkels, werkplaats in magazijnen, loodsen, bedrijfshal, schuur en portiek. Bekijk onze diverse projecten. Wij zijn de lichtpartner voor zakelijke ondernemers. 

Led verlichting voor loods

Led verlichting voor magazijn

Led verlichting voor loods wordt vaak voorzien van led higbays of led-tl-verlichting. Zodra een industrieel pand is voorzien van led verlichting voor magazijn of loods ben je verlost van het geregeld vervangen van defecte voorschakelapparaat en gaslampen. Een armatuur hangt vaak op grote hoogte, waardoor deze lastig te bereiken is. 

Je hoeft geen bedrijf meer in huren voor het vervangen van de oude verlichting. Dankzij de lange levensduur van de high-bay-led armaturen bespaar je tijd en geld op de vervangingskosten en onderhoud. De terugverdien tijd van jouw investering is afhankelijk van de branduren van de verlichting, het elektriciteitstarief en onderhoudskosten. 

Wil je ook led verlichting voor loods toepassen? Ilumax rekent voor je uit wat de led verlichting besparing is. We stellen tevens een verlichtingsplan op waarbij we rekening houden met jouw wensen en behoeften. Naast advies op maat geven we je ook informatie over de subsidie led verlichting bedrijven, de zogenoemde EIA subsidie. 

De subsidie led verlichting bedrijven maakt de investering in professionele led verlichting nog aantrekkelijker. Bij de EIA subsidie mag je 45% van de investering kosten aftrekken van de fiscale winst. Daardoor wordt de terugverdientijd led verlichting nog korter. Vraag een gratis adviesgesprek aan met een Ilumax-specialist voor led verlichting voor magazijn. 

Led high bay tube

Led dimmer

Een led high-bay tube wordt ook wel UFO lamp genoemd. De lamp heeft een ronde vorm en geeft vooral veel en zeer sterk licht. De highbay lampen verbruikt weinig energie met een hoge lichtopbrengst. Een led-highbay wordt vaak gebruikt in ruimtes met een hoog plafond. De led-lampen zijn verkrijgbaar met een IP65 beschermingsklasse. 

Geschikt voor gebruik in vochtige en natte omstandigheden, alsmede voor buitenverlichting. Onze high-bay lampen voor bedrijfshal of loods zijn in onze shop verkrijgbaar in verschillende vermogens (lumen) en diverse lichtkleuren (Kelvin). Ledverlichting kan je ook dimmen met een led dimmer, wat een extra besparing kan opleveren. 

Het onafhankelijk dimmen van de high bay led verlichting levert een aanzienlijke kostenbesparing op. Zodra je de led-high-bay lampen met een led dimmer dimt tot 50%, verbruik je ook direct 50% minder elektriciteit. Kostenbesparende en duurzame ledverlichting van Ilumax. Vraag een vrijblijvende adviesgesprek aan met onze experts. 

Ilumax is led leverancier van led lampen, armaturen en toebehoren. Wij leveren dan ook high end plaatwerk voor de led highbays, led high bay hoods en base units. Vraag ons naar de mogelijkheden om jouw bestaande verlichting te vervangen door de zuinige led verlichting voor loods van Ilumax. Je kan led verlichting kopen in de online shop. 

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

High bay led armaturen

Highbay ledverlichting

Naast de besparing op de kosten van het stroomverbruik is het eenvoudig verwisselen op de bestaande aansluitingen gemakkelijk in eigen beheer uit te voeren. Met geringe technische kennis kan je op deze manier zelf de verlichting upgraden met high bay led armaturen. Zonder een hoge investering te doen voor het trekken van nieuwe kabels en aansluitingen.

Door de lange levensduur van de highbay ledverlichting van 15 of 20 jaar is het vervangen van verlichting op hoogte nu definitief voorbij. Door de lange levensuur van highbay led armaturen bespaar je direct flink op de kosten van vervanging en onderhoud.

Voordat je overgaat tot het vervangen van uw ouderwetse verlichting voor de energiezuinige high bay led verlichting, kunnen onze adviseurs voor jou berekenen welke besparing je kan behalen op de stroom- en onderhoudskosten. Op deze manier krijgt je een goed beeld van jouw investering en terugverdientijd led verlichting. 

Neem vrijblijvend contact met leverancier led verlichting Ilumax op. Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel en direct uit voorraad bij jou leveren. Je krijgt bij ons 3 jaar garantie. 

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE KLANTEN

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.