led armaturen

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

led armaturen voor bedrijven

Led armaturen zijn gemaakt voor de vervanging van uw ouderwetse tl verlichting armaturen. Led armaturen hebben wij in veel verschillede soorten. Het is mogelijk led tlbuizen in een nieuw armatuur toe te passen. Beter is een led armatuur waar al direct de led in is verwerkt. Dit is een technisch stabielere oplossing.

De aansluiting van led armaturen is gemakkelijk en meestal goed in eigen beheer uit te voeren. Onze led armaturen zijn voorzien van aansluitpunten die direct kunnen worden verbonden met de bestaande bekabeling. Op deze manier is het meestal niet nodig nieuwe kabels te leggen in uw bedrijfshal.

Het voordeel van nieuwe led armaturen is de grote besparing op de verbruikskosten door het lage energieverbruik. Een led armatuur met led verlichting is gemiddeld genomen 50 tot soms zelfs wel 70 procent zuiniger. Het lage energieverbruik is niet het enige voordeel van led armaturen.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

Als led leverancier ondersteunen wij onze collectie met een vakkundig advies van onze medewerkers. Wij bieden u gratis een handige rekentool voor het berekenen van uw energiebesparing, reductie van Co2 uitstoot en de besparing op onderhoud.

LED GROOTHANDEL PRODUCTEN

led verlichting vve portiek armaturen

LED PORTIEK ARMATUREN

Led verlichting voor toepassing in de centrale hal en galerij

led verlichting werkplaats led highbay

LEDVERLICHTING VOOR BEDRIJFSHAL

Led Straler zuinig in gebruik en eenvoudig schoon te houden

tl balk vervangen enkel

LED TL BUIZEN IN DE BEDRIJFSHAL

Goedkoop ledverlichting TL toepassen in bestaande armaturen

winkelverlichting led hanglamp

WINKELVERLICHTING LED HANGLAMP

Sfeervol en fraai geven gelijkmatig verdeeld winkel licht

Amaturen

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED VERLICHTING PRODUCTIE

Energiezuinige ledverlichting van Ilumax voor een veilige, goed verlichte productieomgeving

LEDVERLICHTING INDUSTRIE

Met led verlichting kan eenvoudig veel geld worden bespaard in een industriele productie omgeving

LED VERLICHTING KANTOREN

De ledarmaturen van Ilumax staan garant voor een zuinig en helder verlicht kantoor in uw bedrijf

LED VERLICHTING LOGISTIEK

De grote lichtopbrengst van led armaturen van Ilumax zorgen voor een perfect verlichte logistieke werkplek

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Led armaturen voor werkplaatsen

Met led armaturen ontstaat ook een besparing op de onderhoudskosten en de kosten voor vervanging van defecte tl lampen. Ouderwetse tllampen hebben een levensduur die veel korter is dan de levensduur van nieuwe led armaturen. Led armaturen gaan doorgaans minimaal 15 tot 20 jaar mee.

Bij de aanschaf van led armaturen is het verstandig vooraf een aantal zaken goed na te gaan en te controleren. Bedenk bijvoorbeeld waar de verlichting komt te hangen en of de bestaande verlichting nog wel voldoet aan de wensen. Wanneer u toch plannen hebt om de verlichting te gaan vervangen kunt u direct aanpassingen aan uw lichtplan doen.

Bij de planning van de verlichting in een nieuwbouwsituatie kunnen onze adviseurs een sluitend lichtplan met u samenstellen, dat aansluit bij de behoefte van uw bedrijf en werktaken die worden uitgevoerd in de te verlichting werkruimte.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE KLANTEN

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.

Zuinige en voordelige LED Lichten voor iedere industrie