led downlight verlichting

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

downlight led verlichting

Led downlight verlichting voor uw bedrijf of instelling kan tot wel 75% op de stroomkosten besparen. Naast het lage stroomverbruik zijn er meer redenen om te kiezen voor deze energiezuinige verlichtingsoplossing. De levensduur van led downlight verlichting is veel langer dan de levensduur van ouderwetse verlichting, dat maakt het extra interessant.

Met led downlight verlichting kunnen de bestaande pl verlichtingsarmaturen in uw bedrijfspand of organisatie simpel worden omgewisseld op de bestaande bekabeling. Na de vervanging van de bestaande armaturen begint u direct met besparen. Omdat het omwisselen van de armaturen eenvoudig is, kan zonder veel technische kennis deze uitwisseling plaatsvinden.

Het omruilen van de armaturen kan dus zonder veel technische kennis plaatsvinden. De kosten van een installatiebedrijf kunnen hierdoor vermeden worden. Wij kunnen de led downlight armaturen aanleveren met een voorbereiding en aansluiting die zorgt dat de armaturen plug and play kunnen worden vervangen.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

Als led leverancier ondersteunen wij onze collectie met een vakkundig advies van onze medewerkers. Wij bieden u gratis een handige rekentool voor het berekenen van uw energiebesparing, reductie van Co2 uitstoot en de besparing op onderhoud.

LED GROOTHANDEL PRODUCTEN

led verlichting vve portiek armaturen

LED PORTIEK ARMATUREN

Led verlichting voor toepassing in de centrale hal en galerij

led verlichting werkplaats led highbay

LEDVERLICHTING VOOR BEDRIJFSHAL

Led Straler zuinig in gebruik en eenvoudig schoon te houden

tl balk vervangen enkel

LED TL BUIZEN IN DE BEDRIJFSHAL

Goedkoop ledverlichting TL toepassen in bestaande armaturen

winkelverlichting led hanglamp

WINKELVERLICHTING LED HANGLAMP

Sfeervol en fraai geven gelijkmatig verdeeld winkel licht

Downlight shop

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED VERLICHTING PRODUCTIE

Energiezuinige ledverlichting van Ilumax voor een veilige, goed verlichte productieomgeving

LEDVERLICHTING INDUSTRIE

Met led verlichting kan eenvoudig veel geld worden bespaard in een industriele productie omgeving

LED VERLICHTING KANTOREN

De ledarmaturen van Ilumax staan garant voor een zuinig en helder verlicht kantoor in uw bedrijf

LED VERLICHTING LOGISTIEK

De grote lichtopbrengst van led armaturen van Ilumax zorgen voor een perfect verlichte logistieke werkplek

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Led downlighter verlichting voor winkels

De led downlight armaturen hebben wij in veel verschillende uitvoeringen die afhankelijk van de gewenste plaatsing of vervanging kunnen worden bepaald. Zaken die meespelen bij de juiste keuze zijn bijvoorbeeld de uitstralingshoek en de lichtkleur van de lichtbronnen. Er zijn speciale led downlight armaturen beschikbaar voor kantooromgevingen.

Met de led downlight verlichting voor kantoor is rekening gehouden met een beeldschermvriendelijke uitvoering van de lenzen. Met deze downlight verlichting ontstaat geen hinderlijke lichtschittering op het beeldscherm. Er zijn regels opgenomen in de ARBO die bepalen aan welke voorwaarden de verlichting een kantoor moet voldoen. Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over.

Voor het definitief verwisselen van uw huidige downlight verlichting is het slim om te testen met verschillende led downlight armaturen. Met name het gewenste lichtbeeld en lichtsterkte kunnen zo eenvoudig worden gecontroleerd. Na een geslaagde test kan de verlichting eenvoudig worden ingepast in uw kantoor.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE KLANTEN

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.

Zuinige en voordelige LED Lichten voor iedere industrie