led leverancier

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

LED LEVERANCIER

Led verlichting leverancier

Ilumax is led leverancier voor zakelijke eindgebruikers en installatiebedrijven. Bij Ilumax kan je de led verlichting kopen bij de importeur. Wij produceren, importeren en distribueren ledverlichting van hoge kwaliteit. Ze voldoen dan ook aan alle Europese standaarden. 

Ze bevatten de keurmerken TÜV, RoHS en CE-labels. Onze led producten hebben een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Bij de aankoop van ledverlichting is het belangrijk te kiezen voor een degelijke leverancier met een bewezen trackrecord en goede referenties. 

Led leverancier Ilumax is al sinds 2010 specialist in ledverlichting. Onze led armaturen worden gemaakt hoogwaardige componenten van bekende ledfabrikanten. Ze gaan daardoor jarenlang mee. Wij geven dan ook een garantie van 3 tot 5 jaar. 

Als led leverancier en importeur kiezen wij voor directe levering aan zakelijke eindgebruikers zonder tussenkomst van een groothandel of distributeur. Op deze wijze ben je niet alleen verzekerd van een goede kwaliteit maar ook van een scherpe prijs voor jouw producten.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Led leverancier Nederland

Verlichtingsoplossingen

Ilumax is led leverancier Nederland en België. Wij staan energie efficiënte en toekomstgerichte verlichtingsoplossingen op maat. Op de dynamische en steeds complexer wordende verlichtingsmarkt voorziet Ilumax haar klanten het beste advies. 

Wij leveren dan ook de beste ledverlichtingen en armaturen voor jouw bedrijf of instelling. Wij bieden met onze individuele ontworpen licht componenten een totaaloplossingen op maat. Waarbij wij de klanten behoeften uiteraard optimaal afstemmen.

Led totaal oplossingen

Ledproducten

Wij leveren led totaal oplossingen voor complexe projecten. Niet alleen zijn wij ledleverancier, maar ook ledgroothandel en importeur. Wij hebben alles in huis, ook voor een vakkundige installatie van de het gehele ledsysteem. Turnkey projecten zijn onderdeel van onze diensten.

Bij onze led totaal oplossingen voor de klanten staat naast kwaliteit en kosteneffectiviteit altijd de plannings-, installatie- en gebruiksvriendelijkheid op de voorgrond. Heb je vragen of wil je meer weten over onze ledproducten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Leverancier led panelen

Leverancier van led dimmers

Als leverancier led panelen leveren verschillende soorten ledverlichtingen en led armaturen. Voor iedere situatie hebben wij een totaal oplossing. Buitenverlichting en binnenverlichting. Inbouw armaturen en opbouw armaturen. Alsmede wand- en pendelarmaturen. 

Voor verlichting die bestand moet zijn tegen zware omstandigheden. Zoals natte, stoffige of explosie gevaarlijke omgevingen, leveren wij ATEX armaturen en IP65 led verlichting. Om nog meer energie te besparen kies je voor sensoren. Leverancier van led dimmers. 

LED LEVERANCIER PRODUCTEN

led groothandel ledpanelen

LEDPANELEN VOOR KANTOREN

Ledpanelen geven een mooi en gelijkmatig licht. De perfecte lichtbron voor uw kantoor

led groothandel led highbay

LED HIGHBAY VOOR LOODSEN

Met onze led high bay kunnen eenvoudig onzuinige gaslampen worden vervangen in uw loods

led groothandel ledbuizen

LED TL BUIZEN VERVANGER

Met led tl buizen kunt u tot wel 70% besparen in uw bestaande armaturen, dat is extra voordelig!

led groothandel led armaturen

LED VERLICHTING HIGHBAY

Met waterdichte ledaramaturen kunt u ook in een vochtige omgeving eenvoudig besparen

LEVERANCIER LED verlichting

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Importeur led verlichting

Led verlichting kopen online

Als distributeur en importeur led verlichting kiezen wij voor directe levering aan zakelijke eindgebruikers. Zonder een tussenkomst van een groothandel. Op deze manier ben je niet alleen verzekerd van een hoge kwaliteit led maar ook van een scherpe prijs. 

Ilumax heeft alles onder één dak waardoor wij een lage prijs rekenen voor onze hoge kwaliteit ledverlichting en armatuur. Tevens kan je onze led verlichting kopen online in onze web shop waar alle producten zijn beschreven. Heb je vragen, dan kan je direct contact met ons opnemen. 

Voor led verlichting kopen kan je bij ons tevens terecht voor advies op maat. Wij helpen je namelijk graag verder. Wij voorzien onze partners van de juiste informatie en de laatste technieken op het gebied van ledverlichting en totaal oplossingen. 

Door onze jarenlange ervaring weten wij welke producten onze klanten nodig hebben. Wij dan ook led specialist in de Benelux. Vraag onze experts om advies voor jouw ledproject. Naast de levering kunnen wij ook de installatie verzorgen, als een turnkey-project. Wij zijn jouw vertrouwde lichtpartner en leverancier led verlichting. Vraag vrijblijvend een advies gesprek aan of een offerte voor onze verschillende soorten verlichtingssystemen.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.