led lijnverlichting

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Led lijnverlichting

Led lichtlijn

Led lijnverlichting zorgt voor egaal verlichte loodsen en gangpaden. Gependelde lichtlijnen of verlichting armaturen kunnen met led lijnverlichting eenvoudig verwisseld of aangepast worden. Pas led lichtlijn toe in loods of bedrijfshal. 

Er zijn twee mogelijkheden om in een bestaande installatie toch te profiteren van kosten besparingen met ledlichtlijn. Allereerst is er natuurlijk de optie om de bestaande pendel armaturen geheel te vervangen voor een energiebesparende led lichtlijn met led armaturen.

Daarnaast levert ledgroothandel Ilumax een aantal armaturen met ledverlichting die je kan gebruiken op bestaande lichtlijnen. Op deze manier kan de bestaande lichtlijn in een loods of bedrijfspand behouden blijven door een zuinige hoogwaardige ledarmatuur toe te passen op de bestaande aansluitingen.

De low glare ledlichten zorgen voor een mooie onafgebroken lichtlijn en minder verblinding van de lichten. Onze ledverlichting voldoet aan alle Europese industriële standaarden qua veiligheid en kwaliteit. De ledverlichting is voorzien van TÜV en RoHS keurmerken en CE label. Neem contact met Ilumax groothandel op voor jouw verlichting projecten.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Lijnverlichting led

Inbouw led lijnverlichting

Lijnverlichting led is toe te passen in diverse situaties. We zien inbouw led lijnverlichting vaak terug voor het verlichten van magazijnen, loodsen, fabriekshallen, opslagruimte en werkplaats. Maar ook ledlijnverlichting inbouw voor sporthallen, schuur en parkeergarage. 

Ilumax heeft als leverancier led verlichting een groot assortiment verlichtingen met leds. Voor zowel binnen als buiten te gebruiken dankzij de IP65 led klasse. Direct te bevestigen aan het plafond of hangend aan kabels. Vraag een gratis offerte ledverlichting aan. 

Led lijnverlichting inbouw

Ledverlichting monteren

De ledlijnverlichting van Ilumax kent vele voordelen. Het ledverlichtingssysteem is eenvoudig en snel te monteren. Daarnaast is het ruimte besparend. Met led lijnverlichting inbouw kan je snel grote afstanden overbruggen, waardoor het zeer geschikt is voor grote ruimtes. 

Ledverlichting monteren is eenvoudig waardoor je flexibel bent bij de installatie. Minder schaduwen in de verlichte ruimtes waardoor de kans op bedrijfsongevallen afneemt. Bovendien levert het een grote besparing op in energieverbruik en onderhoud.

Ledlijnverlichting

Koppelbare led armaturen

Iedere omgeving vraagt om andere verlichting eigenschappen. Ilumax ledlijnverlichting is te integreren in elk ontwerp en is buitengewoon snel te installeren. Met een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige modulaire lijnverlichtingssystemen is iedere configuratie mogelijk. 

Onze ledlijnverlichting is leverbaar in een breed scala aan verschillende lichtkleuren. Afhankelijk van het toepassingsgebied zijn de ledlampen en koppelbare led armaturen ook leverbaar in verschillende IP waarden. Verlichting voor zware omstandigheden en ATEX-zones.

LIJNVERLICHTING LED

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Led lijnverlichting binnen

Led lijnverlichting buiten

In het assortiment van led leverancier Ilumax zijn zowel armaturen als ledverlichting opgenomen. Led lijnverlichting binnen gebruik alsmede led lijnverlichting buiten oplossingen. Afhankelijk van het gewenste lichtbeeld en toepassing kies je het juiste armatuur. Onze specialisten helpen je daar uiteraard graag bij.

In eigen beheer ontwikkelden wij een lichtlijn die ook geschakeld kan worden. Wanneer de ledlijnverlichting op deze manier aansluitend gekoppeld is, ontstaat er een mooi en egaal lichtbeeld. Vraag ons naar de mogelijkheden om jouw loods of magazijn te verlichten.

In een nieuwbouwsituatie kan meteen worden gekozen voor een ledlichtplan met lijnverlichtingssysteem. Zorg bij de voorbereidingen van jouw lichtplan dat je rekening houdt met de werkzaamheden die plaatsvinden en de positionering van werkplekken en stellingen.

Nadat je een en ander goed hebt voorbereid is het gemakkelijk de beste led lijnverlichting armatuur te selecteren. Bij ingebruikname van de ledlijnverlichting kan je zaken als lichthoek en lichtsterkte naar eigen wens aanpassen. Onze adviseur kan je begeleiden bij het maken van een planning en het uitwerken van een gedegen lichtplan.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.