led montagebalk

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

verlichting led montagebalk

Led montagebalk verlichting is geschikt voor het vervangen van bestaande montagebalk verlichting met ouderwetse tl lampen. Het vervangen van uw bestaande montagebalk verlichting met glazen tl lampen is om meerdere redenen een goed idee.

Led montagebalk verlichting is zuinig in het verbruik en gaat heel erg lang mee. Doordat de verlichting zuinig is in gebruik, kan gemakkelijk tot 70% worden bezuinigd op het verbruik van stroom. Naast de besparing op de stroomkosten is ook de besparing op onderhoud interessant.

De levensduur van een met led uitgevoerde led montagebalk is gemiddeld genomen 50.000 branduren. Dit betekent dat u gemiddeld 15 tot 20 jaar niet meer naar uw verlichting hoeft om te kijken. Daarmee kunt u dure kosten van onderhoud van de tl lampen uitsparen. Wanneer uw bestaande montagebalken met ouderwetse tl balken op een moeilijk bereikbare plaats hangt is vervanging zeker verstandig. De kosten van onderhoud zijn dan immers extra hoog.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

Als led leverancier ondersteunen wij onze collectie met een vakkundig advies van onze medewerkers. Wij bieden u gratis een handige rekentool voor het berekenen van uw energiebesparing, reductie van Co2 uitstoot en de besparing op onderhoud.

LED GROOTHANDEL PRODUCTEN

groothandel led armaturen

GROOTHANDEL LED VERLICHTING

Ledarmaturen voor werkplaatsen en loodsen

groothandel led verlichting downlight

GROOTHANDEL LEDLAMPEN

Energiezuinige verlichting en led lichtbronnen

led groothandel ledpanelen

IMPORTEUR LEDPANELEN

Ledpanelen zijn zuinig in verbuik en voordelig in aanschaf

terugverdientijd led verlichting highbay

LEDSTRALERS GROOTHANDEL

Gemaakt voor vervanging van bestaande armaturen

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED VERLICHTING PRODUCTIE

Energiezuinige ledverlichting van Ilumax voor een veilige, goed verlichte productieomgeving

LEDVERLICHTING INDUSTRIE

Met led verlichting kan eenvoudig veel geld worden bespaard in een industriele productie omgeving

LED VERLICHTING KANTOREN

De ledarmaturen van Ilumax staan garant voor een zuinig en helder verlicht kantoor in uw bedrijf

LED VERLICHTING LOGISTIEK

De grote lichtopbrengst van led armaturen van Ilumax zorgen voor een perfect verlichte logistieke werkplek

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Led montagebalk verlichting

Net zoals ouderwetse montagebalk verlichting, zijn onze led montagebalk armaturen verkrijgbaar in verschillende licht sterktes en lichtkleuren. Door het toepassen van verschillende spiegels kan de led montage balk diepstralend of juist breedstralend worden uitgevoerd. Hiermee is het mogelijk een armatuur te kiezen dat precies aansluit bij uw lichtwensen.

Wanneer u nieuwbouw gaat plegen is het verstandig vroeg in het traject een planning te maken van de positionering van de verlichting en de uitstralingshoeken hiervan. Onze specialisten hebben veel ervaring in de toepassing van led montagebalk verlichting.

In ons productenaanbod hebben wij verschillende armaturen voor de vervanging van uw bestaande montagebalken. Naast armaturen die direct kunnen worden bevestigd aan stellingen en het plafond, is het ook mogelijk te kiezen voor armaturen die kunnen worden gependeld. Het is met led montagebalken eenvoudig het licht daar te brengen waar u het daadwerkelijk nodig heeft.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE KLANTEN

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.

Zuinige en voordelige LED Lichten voor iedere industrie