led montagebalk

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Led montagebalk

Led TL montagebalk

Led montagebalk verlichting is geschikt voor het vervangen van een bestaande montagebalk met ouderwetse tl lampen. Het vervangen van een huidige montagebalk verlichting met glazen tl lampen is om meerdere redenen een goed idee. Uiteraard vanwege de reductie van de CO2-uitstoot, waarmee je het milieu een handje helpt. Maar ook vanwege de hoge besparingen. 

Een led TL montagebalk is zuinig in het verbruik en gaat zeer lang mee. Doordat de verlichting energiezuinig is, bespaar je met gemakt tot 70% op het stroomverbruik. Naast de besparing op de energiekosten is ook de besparing op onderhoud een groot voordeel.

De levensduur van een led montagebalk is gemiddeld genomen 50.000 branduren. Dit betekent dat je gemiddeld 15 tot 20 jaar niet meer naar de verlichting hoeft om te kijken. Daarmee spaar je hoge kosten aan onderhoud van de tl lampen uit. Door ledverlichting bespaar je flink op de totale bedrijfskosten voor verlichting. 

Wanneer de bestaande montage balken met ouderwetse tl-balken op een moeilijk bereikbare plaats hangt, is vervanging zeker verstandig. De kosten van onderhoud zijn dan immers extra hoog. Bij led groothandel Ilumax kan je de led balk verlichting online kopen in de shop. Wil je nauwkeurig weten wat de besparing middels led kan opleveren? Neem contact op. 

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Led balk verlichting

Led TL armaturen

Net zoals ouderwetse montagebalk-verlichting, zijn onze led balk verlichting armaturen verkrijgbaar in verschillende licht sterktes en lichtkleuren (wit licht). Door het toepassen van verschillende spiegels kan de led-montagebalk diep of juist breed stralend worden uitgevoerd. Hiermee is het mogelijk een led TL armaturen te kiezen welke precies aansluiten bij jouw lichtwensen. 

Wanneer je nieuwbouw gaat plegen is het verstandig vroeg in het traject een planning te maken van de positionering van de verlichting en de uitstralingshoeken hiervan. Onze specialisten van Ilumax hebben veel ervaring in de toepassing van led balk verlichting.

In ons productenaanbod hebben wij verschillende led-tl-armaturen voor de vervanging van bestaande montagebalken. Naast armaturen die direct kunnen worden bevestigd aan stellingen en het plafond, is het ook mogelijk te kiezen voor een armatuur welke je pendelt.  

Het is met led-balk verlichting eenvoudig het licht daar te brengen waar je het daadwerkelijk nodig hebt. Ilumax is led-specialist voor de zakelijke markt. Vraag advies bij het vervangen van de oude montage armatuur naar montagebalk-led. Je kan natuurlijk ook altijd een vrijblijvende offerte led-montagebalk verlichting aanvragen. 

Led balken

Led lamp balk

Led balken, led-montagebalken en led tl armaturen voor de vervanging van conventionele tl-armaturen. Bij ledgroothandel Ilumax zijn de led-balken beschikbaar in meerdere formaten, waarbij de meest gangbare de 60cm, 120cm en 150cm led lamp balk zijn. De montagebalken zijn zeer geschikt voor toepassingen in ruimtes met een hoog plafond. 

Led lamp balk zie je dan ook vaak terug in een magazijn, loods of opslagruimte. Maar ook in scholen, garages en supermarkten. Veel van onze armaturen zijn tevens waterdicht en stofdicht waar de led lamp geïntegreerd is. De IP65-led verlichting is daarom geschikt voor gebruik in industriële omgevingen en ook als verlichting voor buiten. 

Indien je meerdere led tl armaturen gebruikt, kies dan voor montagebalken met een doorvoer-bedrading. Je kan dan eenvoudig de led lamp balk aan elkaar koppelen. Dit scheelt installatietijd en kosten. Neem contact op met Ilumax voor advies over de ip-waarde en montage.

Met led-balken bespaar je veel energiekosten en ben je jarenlang voorzien van een duurzame verlichting. Je reduceert met ledverlichting de CO2 uitstoot. Bovendien heeft led leverancier Ilumax ook led-balken met een noodverlichtingsunit. 

Montagebalk led

Led TL bakken

Ilumax biedt een ruim gamma montagebalk led verlichting aan. Je kan daarmee de ouderwetse tl-bakken vervangen door led-TL-bakken. Met de montagebalk-led-armaturen bespaar je al snel toto 70% op de verlichtingskosten. 

De diverse led verlichtingsproducten koop je online in onze online winkel. Naast de led-tl-verlichting voor vervanging in het bestaande armatuur, hebben wij een groot assortiment vervangende led-armaturen. Ze zijn energiezuinig in verbruik. 

Onze led-tl-bakken adviseren wij ook bij renovatie- en nieuwbouwprojecten. Door direct de zuinige led-tl-bakken aan te brengen met passende tl-led-buis loopt de besparing op tot 90%. Hoeveel je kan besparen met led-tl-bakken en led lampen kan onze Ilumax expert voor je uitrekenen. Neem daarover vrijblijvend contact met ons op. 

Er is een hoge led verlichting besparing te behalen met montagebalk led. Niet alleen op het stroomverbruik, maar ook op de onderhouds- en vervangingskosten. De led-montagebalk gaat met gemak 15 tot 20 jaar zonder onderhoud mee. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Ilumax ledverlichting. Het is ook mogelijk een afspraak bij jou op locatie te maken.

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Led verlichting bedrijven

Led verlichting kopen

Led verlichting bedrijven en andere zakelijke instellingen koop je eenvoudig tegen een lage prijs rechtstreeks bij de importeur. Ilumax is importeur led verlichting, alsmede groothandel waardoor je bij ons direct tegen een scherpe prijs de verlichting koopt. Bovendien geven wij ook advies op maat bij jou op locatie. 

Het ledverlichting portfolio van Ilumax is zeer uitgebreid en van zeer hoge kwaliteit. Voor de productie van onze led-armaturen maken wij gebruik van componenten van bekende grote fabrikanten. Met deze hoogwaardige onderdelen produceren wij ledverlichting producten van hoge kwaliteit. Daarbij luisteren wij naar onze klanten, wat de behoefte en wensen zijn en stemmen dit met je af. 

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad liggen in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook direct bij jou leveren. Ons verlichtingspakket staat garant voor een verschillende soorten ledverlichting van hoogwaardige kwaliteit welke een invulling geven aan elke verlichtingswens. Bekijk alvast ons assortiment in de online shop. 

Led verlichting kopen doe je dan ook direct bij jouw led-specialist Ilumax. Sinds 2010 verzorgen wij de led verlichting bedrijven. Dit doen wij niet alleen bij een kantoor pand, maar ook bij industrie panden, buiten op terreinen, parkeergarage, winkels, werkplaats in loods of magazijn, bedrijfshal, schuur en portiek. Bekijk onze diverse projecten. Wil je meer informatie, advies of een offerte ontvangen? Contacteer ons.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.