led panelen

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Led panelen

Led paneel groothandel

Led panelen zijn de perfecte vervangers voor de verlichting in een systeemplafond. In de meeste kantoren is de verlichting aangebracht in het rasterplafond. Deze inleg tl-armaturen zijn voorzien van ouderwetse tl lampen met een starter. Naast het vervangen van deze lampen voor een led tl lamp is de vervanging van het hele armatuur ook een optie.

Voordat u overgaat tot de vervanging van de bestaande inlegarmaturen voor led paneel systeemplafond moet je nagaan welke lichtsterkte en afmeting de huidige armaturen hebben. Er zijn veel verschillende led panelen verkrijgbaar op de markt. Let daarbij op de lichtsterkte en het wattage!

Er zijn led panelen op de markt met een ogenschijnlijk lage prijs. Deze led panelen geven echter te weinig licht of hebben een hoog wattage waardoor je inlevert op de lichtkracht. Led paneel groothandel Ilumax levert enkel ledverlichting van hoge kwaliteit welke zeer energiezuinig zijn. 

Onze led panelen voldoen aan alle Europese standaarden op het gebied van veiligheid en kwaliteit. De ledverlichting is voorzien van TÜV, RoHS keurmerken en CE label. CE is een verklaring van de fabrikant dat het paneel voldoet aan de wettelijke regels van de EU voor veiligheid. TÜV, Made in Germany en RoHS bieden betere en uitgebreidere veiligheidseisen en controle.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Led paneel

Led paneel opbouw

Een led paneel is verkrijgbaar in twee soorten. De inbouw led paneel en een led paneel opbouw. Bij een inbouw wordt het led-paneel in het plafond geïntegreerd. Dit zie je vaak terug bij de led paneel systeemplafond inbouw panelen. Hierdoor vormt het plafond samen met de verlichting een geheel. Soms is het niet mogelijk om de ld panelen in te bouwen. 

In dit geval wordt gekozen voor een led paneel opbouw, zodat je toch profiteert van de moderne en energie zuinige led panelen. Het led-paneel-opbouw wordt op dezelfde manier aan het plafond bevestigd als een plafondlamp. Dit kan je natuurlijk zelf verzorgen, maar je kan ook onze vakkundige installateurs laten verzorgen. 

Afhankelijk van de plaats en de frequentie waarmee het led paneel in contact kan komen met vocht of stof moet het opbouw led-paneel voldoen over de juist beschermingsklasse, de ip-waarde. Dit geldt voor alle verlichting oplossingen. Een IP65-led-paneel is bijvoorbeeld bestand tegen vocht en stof en daardoor zeer geschikt voor buiten of bij industriële omgevingen.

Voor kantoorruimte moet de led verlichting voldoen aan de ARBO wetgeving. Hierbij is bijvoorbeeld de maximale verblindingsfactor UGR <19. De adviseurs van Ilumax zijn op de hoogte van de nauwe wet- en regelgeving op het gebied van verlichting. Vraag daarom altijd advies over de beschermingsklasse, de regelgeving, wettelijke veiligheidsaspecten en andere zaken. Zoals de EIA subsidie voor duurzame led-verlichting bedrijven. 

Dimbaar led paneel

Led paneel systeemplafond

Dimbaar led paneel systeemplafond is een populaire verlichting voor kantoren en als winkelverlichting. Led paneel systeemplafond van Ilumax is energiezuinig en geeft een mooi gelijkmatig licht. Omdat verschillende gebruiksomgevingen vragen om een andere lichtsterkte en lichtkleuren kan je kiezen uit verschillende soorten ledverlichting panelen.

Naast een led paneel met een warme lichtkleur (3000 Kelvin) zijn ook panelen beschikbaar met een witte lichtkleur (4000K). In kantoren, praktijk ruimtes en showrooms wordt steeds vaker helder wit licht toegepast van 4000 Kelvin. Deze kleur heeft een frisse uitstraling en stimuleert de productiviteit op de werkvloer. 

Het is vaak mogelijk de led panelen uit te rusten met een dimmer. Met een dimbaar led paneel kan de lichtsterkte worden ingesteld op het gewenste niveau. Met een dimbaar led paneel bespaar je nog meer op het energieverbruik. Indien je de verlichting niet gebruikt, kan je het licht dimmen of helemaal uitzetten. 

Het dimbaar led paneel kan je uitrusten met een sensor, waardoor het licht automatisch dimt naar 10% van de lichtopbrengst als er bijvoorbeeld geen beweging wordt gedetecteerd. Zodra je een led-paneel dimt, neemt ook het vermogen af waardoor er minder stroom nodig is. Neem gerust contact op als je meer wilt weten over led paneel systeemplafond met dimfunctie. We geven je graag advies op maat voor de te verlichten bedrijfsruimte. 

Led paneel met afbeelding

Led paneel met foto

Een led paneel met afbeelding is een prachtige sfeermaker in een ruimte. Op deze led panelen kan een afbeelding worden gedrukt op wens van de klant. Denk hierbij aan een afbeelding van een wolkenlucht of vergezicht. De mogelijkheden van led-paneel met afbeelding is oneindig. 

Door een led paneel met foto haal je buiten naar binnen door bijvoorbeeld een afbeelding van een wolkenlucht. Het resultaat is een led paneel systeemplafond met daarin een grote verlichte foto van wolken die perfect egaal verlicht is. Het interessante aan een verlicht plafond met wolken is dat de betreffende ruimte een gevoel van diepte brengt. 

Een led-paneel met afbeelding kan overal toegepast worden. In een kantoor, ziekenhuis of winkel. Je kan het beeld zelf uitkiezen. Wij drukken vervolgens het led-paneel op een unieke manier. De kwaliteit van de foto blijft hoogwaardig en het materiaal is zuur- en krasvast. Een foto plafond is kunst. Je kan kiezen tussen twee lichtsterktes, 3000K en 4000K.

De afbeelding is te combineren met de afmeting van onze led panelen 60×60 cm of led paneel 30×120 cm. De voordelen van led-paneel met foto is onder ander een prachtige tool als reclame uiting, het is een eyecatcher in de ontvangsthal en het geeft een buitengevoel. Boven het extra voordeel van energiebesparing en lage onderhoudskosten. Neem contact op met Ilumax led leverancier op voor jouw verlichting projecten.

LED PANEEL

Led paneel 60×60

Led paneel 30×120

Het licht van de led-panelen verlichting is gelijkmatig en geeft de ruimte een mooi strak uiterlijk. De verlichting is diffuus. Dat wil zeggen dat het licht jou niet verblind zodra je in de led lampen kijkt. Bovendien stoort het licht ook niet als het op het beeldscherm van een computer schijnt. 

Met ledverlichting heb je geen last van trillingen en flikkeringen waardoor het rustig is aan de ogen. Dit bevordert het concentratie vermogen. Led-panelen zijn bij Ilumax verkrijgbaar in diverse maatvoeringen en lichtsterktes. Vierkant, rechthoekig en als led paneel rond. 

De standaard maat is led paneel 60×60 cm en led paneel 30×120 cm. Deze maten zijn direct uit onze voorraad leverbaar. De lichtsterkte wordt aangegeven in Kelvin (K). Warm wit 3000K en helder wit 4000K. Naast de verschillende standaard kleuren en afmetingen zijn ook afwijkende maten beschikbaar. 

Opbouw led paneel

Led paneel plafond

Indien het niet mogelijk is om een led-paneel in te bouwen in het systeemplafond, heb je de mogelijkheid voor een opbouw led-paneel. Een opbouw led paneel plafond bestaat uit een led-lamp, armatuur, led-driver, opbouw frame en montage materiaal. Het is ook mogelijk een led-paneel opbouw frame los te kopen in onze online shop. 

Een led-paneel plafond heeft een snelle ontwikkeling meegemaakt onder de verlichting voor kantoren en bedrijfspanden, zoals winkels en showrooms. Waar voorheen een tl buis werd gebruikt als hoofdverlichting wordt deze nu vervangen door een de led-paneel plafond. 

Ons inbouw led-paneel en opbouw led-paneel heeft een moderne en strakke uitstraling. Vervang daarom nu de oude tl lampen door een Ilumax led paneel plafond. Modern, energiezuinig en volledig te integreren als led paneel systeemplafond. Neem voor meer informatie contact op met onze ledgroothandel.

Led armaturen

Inbouw led paneel

Voor de mogelijkheden van led-armaturen en led-panelen op maat kan je het beste contact opnemen met onze led-experts van Ilumax. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden van verlichten met led-panelen in jouw bedrijf. 

Natuurlijk kan je ook terecht bij ons over andere lichtvragen en advies. Ilumax is sinds 2010 jouw specialist in professionele led verlichting. Dit doen wij niet alleen bij een kantoor pand, maar ook bij industrie panden, buiten op terreinen, parkeergarage, winkels, werkplaats in loods of magazijn, bedrijfshal, schuur en portiek. 

Bij Ilumax verlichten wij al jarenlang industriële ruimtes en kantoor panden. Sinds 2010 is Ilumax als groothandel en importeur led verlichting actief. Wij zijn al voor meer dan 567 MKB ondernemers het vertrouwde adres voor de inkoop, advisering en installatie van ledverlichting in hun bedrijf. Vraag een gratis offerte aan. 

Led verlichting voordelen

Led voordelen

De led verlichting voordelen zijn groot en aantrekkelijk. Niet alleen bespaar je met ledverlichting op de stroomkosten, maar je reduceert ook de CO2 uitstoot. De led voordelen zij onder andere: 

– Zeer lange levensduur led verlichting.
– 90% minder verbruik ten opzichte van een gloeilamp.
– Tot 70% besparing op energiekosten voor verlichting.
– Minder warmte ontwikkeling.
– Beter voor het milieu, reductie van CO2 uitstoot.
Terugverdientijd led verlichting is 2 tot 3 jaar.
– Verkrijgbaar in alle lichtkleuren en dimbaar licht.
– Schokbestendig en stralingsvrij.
– Geschikt voor gebruik bij zware omstandigheden.
– Ook te gebruiken in de voedselindustrie en ATEX zones.
– Lage onderhoudskosten en vervangingskosten.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.