led pl

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

led pl verlichting

Led pl verlichting is geschikt voor het vervangen van bestaande pl lampen in ouderwetse pl armaturen. Deze pl armaturen zitten vaak in gangen en entreeverlichting van kantoren. De bestaande lampen in een pl armatuur hebben een hoog verbruik van energie en gaan snel kapot.

Met de vervanging van de bestaande pl lampen in deze armaturen voor een led pl lamp kan eenvoudig op kosten van energie en vervanging worden bespaard. Omdat pl verlichting vaak in grote aantallen is aangebracht geeft dat naast een besparing op stroom ook een aanzienlijke besparing op de kosten voor vervanging van defecte lampen.

Door de combinatie van besparing op stroom en onderhoudskosten, is de aanschaf van een energiezuinige led pl lamp met een lange levensduur en lage stroomkosten snel terugverdiend. Naast de vervanging van de oude lichtbronnen kan ook worden gekozen voor de vervanging van het gehele armatuur.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

Als led leverancier ondersteunen wij onze collectie met een vakkundig advies van onze medewerkers. Wij bieden u gratis een handige rekentool voor het berekenen van uw energiebesparing, reductie van Co2 uitstoot en de besparing op onderhoud.

LED GROOTHANDEL PRODUCTEN

led verlichting kantoor raster

KANTOOR LED RASTER

Kantoor led verlichting met een raster is beeldscherm vriendelijk

led verlichting kantoor opmaat

LED VERLICHTING KANTOOR OP MAAT

Wij kunnen kantoor ledverlichting op maat leveren

tl led armatuur dubbel tl

LED TL BUIZEN IN DE KANTOOR

Goedkoop ledverlichting TL toepassen in bestaande armaturen

terugverdientijd led verlichting highbay

LED HIGHBAY VERLICHTING

Led highbay verlichting bedrijfshal heeft een grote lichtopbrengst

LED PL

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED VERLICHTING PRODUCTIE

Energiezuinige ledverlichting van Ilumax voor een veilige, goed verlichte productieomgeving

LEDVERLICHTING INDUSTRIE

Met led verlichting kan eenvoudig veel geld worden bespaard in een industriele productie omgeving

LED VERLICHTING KANTOREN

De ledarmaturen van Ilumax staan garant voor een zuinig en helder verlicht kantoor in uw bedrijf

LED VERLICHTING LOGISTIEK

De grote lichtopbrengst van led armaturen van Ilumax zorgen voor een perfect verlichte logistieke werkplek

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Led pl armaturen voor winkels

Er is een grote diversiteit aan pl armaturen in omloop. Niet alleen het uiterlijk van de armaturen, maar ook de interne elektronica, verschilt per uitvoering. Voordat u gaat beginnen met het vervangen naar led pl lampen is het verstandig goed te controleren welke soort armaturen u nu heeft. Onze adviseurs helpen u daar graag bij.

De afgelopen jaren hebben wij diverse organisaties begeleid bij de overstap naar energiezuinige ledverlichting en led pl verlichting. Vaak hebben wij een kantenklare oplossing voor de een-op-een vervanging in het bestaande armatuur zonder dat ingewikkelde montage nodig is.

Naast de plug and play led pl verlichting hebben wij verschillende nieuwe led armaturen voor de vervanging van uw bestaande pl verlichting. De meerkosten van een nieuw armatuur zijn vaak gering waardoor veel organisaties kiezen voor gehele vervanging van de armaturen.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE KLANTEN

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.

Zuinige en voordelige LED Lichten voor iedere industrie