led schijnwerper

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

led schijnwerper industrie

Led schijnwerper verlichting is geschikt voor de vervanging van bouwlampen en terreinverlichting rondom bedrijfspanden en fabrieksterreinen. Kenmerkend voor deze ledarmaturen is de grote energiebesparing in vergelijking met de ouderwetse halogeen- en gasontladingslampen. Een besparing van tot 70 procent is mogelijk.

Wanneer de led schijnwerper verlichting op hoogte worden gebruikt voor de vervanging van bestaande halogeen- en gaslampschijnwerpers, is naast de energiebesparing ook de lange levensduur extra interessant. Omdat de levensduur van led schijnwerper vele male langer is dan de levensduur van ouderwetse lampen hoeft minder vaak te worden vervangen.

Led schijnwerpers hebben krachtige ledlichtbronnen die ervoor zorgen dat deze armaturen gemakkelijk grote hoeveelheden licht kunnen projecteren op de grond. Ouderwetse schijnwerpers hebben gemiddeld genomen veel last van lichtvervuiling.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

Als led leverancier ondersteunen wij onze collectie met een vakkundig advies van onze medewerkers. Wij bieden u gratis een handige rekentool voor het berekenen van uw energiebesparing, reductie van Co2 uitstoot en de besparing op onderhoud.

LED GROOTHANDEL PRODUCTEN

led verlichting kantoor raster

KANTOOR LED RASTER

Kantoor led verlichting met een raster is beeldscherm vriendelijk

led verlichting kantoor opmaat

LED VERLICHTING KANTOOR OP MAAT

Wij kunnen kantoor ledverlichting op maat leveren

tl led armatuur dubbel tl

LED TL BUIZEN IN DE KANTOOR

Goedkoop ledverlichting TL toepassen in bestaande armaturen

terugverdientijd led verlichting highbay

LED HIGHBAY VERLICHTING

Led highbay verlichting bedrijfshal heeft een grote lichtopbrengst

LED schijnwerper

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED VERLICHTING PRODUCTIE

Energiezuinige ledverlichting van Ilumax voor een veilige, goed verlichte productieomgeving

LEDVERLICHTING INDUSTRIE

Met led verlichting kan eenvoudig veel geld worden bespaard in een industriele productie omgeving

LED VERLICHTING KANTOREN

De ledarmaturen van Ilumax staan garant voor een zuinig en helder verlicht kantoor in uw bedrijf

LED VERLICHTING LOGISTIEK

De grote lichtopbrengst van led armaturen van Ilumax zorgen voor een perfect verlichte logistieke werkplek

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

LED stralers voor verlichting

Vaak klagen omwonenden over de lichtvervuiling die ontstaat door het gebruik van schijnwerpers met gaslampen. Het licht geeft veel verstoring in de omgeving omdat het lastig is het licht goed te richten. Met led schijnwerpers kan precies worden afgestemd waar de verlichting moet schijnen. Op deze manier is er veel minder sprake van lichtvervuiling.

Het vervangen van bouwlampen en gaslampen voor de led schijnwerper is relatief eenvoudig. In de meeste gevallen kan de bestaande bekabeling waarmee nu de bestaande armaturen worden gevoed worden gebruikt. In dat geval is het simpelweg een kwestie van het armatuur verwisselen.

Voordat u overgaat tot het bestellen van de led schijnwerper is het verstandig eerst te kijken naar het gewenste eindresultaat. Zijn de huidige lichtpunten op de juiste positie geplaatst en brengen ze het licht op de plek die ook daadwerkelijk verlicht moeten worden.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE KLANTEN

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.

Zuinige en voordelige LED Lichten voor iedere industrie