led schijnwerper

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Led schijnwerper

Led schijnwerper met sensor

Led schijnwerper verlichting is geschikt voor de vervanging van bouwlampen en terreinverlichting rondom bedrijfspanden en fabrieken. Kenmerkend voor deze led-armaturen is de grote energiebesparing in vergelijking met de ouderwetse halogeen- en gasontladingslampen. Een besparing tot maar liefst 70 procent is mogelijk.

Wanneer de led schijnwerper verlichting op hoogte wordt gebruikt voor de vervanging van bestaande halogeen- en gaslampschijnwerpers, is naast de energiebesparing ook de lange levensduur extra interessant. Omdat de levensduur van led breedstraler vele male langer is dan de levensduur van ouderwetse lampen hoeft deze minder vaak te worden vervangen.

Led schijnwerpers hebben krachtige led-lichtbronnen die ervoor zorgen dat de armaturen gemakkelijk grote hoeveelheden licht kunnen projecteren op de grond. Ouderwetse schijnwerpers hebben gemiddeld genomen veel last van lichtvervuiling. Met een led-schijnwerper heb je geen last van lichtvervuiling. 

Bespaar nog meer op de verbruikskosten door een led schijnwerper met sensor in te zetten. Een sensor die bewegingen detecteert en de dag-nacht sensor. Een led schijnwerper met bewegingssensor van Ilumax is makkelijk, duurzaam en levert een effectieve verlichting. 

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Schijnwerper led

Led schijnwerper met bewegingssensor

Vaak klagen omwonenden van een bouwplaats over de lichtvervuiling die ontstaat door het gebruik van schijnwerpers met gaslampen. Het licht geeft veel verstoring in de omgeving, omdat het lastig is om het licht goed te richten. Met een schijnwerpers led kan precies worden afgestemd waar de verlichting moet schijnen, waardoor er minder lichtvervuiling is.

Het vervangen van bouwlampen en gaslampen voor de schijnwerper led is relatief eenvoudig. In de meeste gevallen kan de bestaande bekabeling waarmee nu de bestaande armaturen worden gevoed worden gebruikt. In dat geval is het simpelweg een kwestie van het armatuur verwisselen van de led breedstraler.

Voordat je overgaat tot het kopen van de led schijnwerper met bewegingssensor is het verstandig eerst te kijken naar het gewenste eindresultaat. Zijn de huidige lichtpunten op de juiste positie geplaatst en brengen ze het licht op de plek die ook daadwerkelijk verlicht moeten worden. Onze Ilumax adviseurs kunnen je daarbij helpen. 

Het is mogelijk om een afspraak bij jou op locatie te maken, zodat wij een de huidige verlichting kunnen bekijken en een advies op maat kunnen uitbrengen. Gaat het om een nieuwbouwproject dan maken we een lichtplan op waarin we precies aangeven welke ledverlichting en led-armaturen er nodig zijn voor jouw project. 

Led buitenverlichting schijnwerper

Led schijnwerpers voor buiten

Led buitenverlichting schijnwerper wordt veel ingezet om een bouw- of industrieterrein te verlichten. Daarnaast worden led schijnwerpers voor buiten ook ingezet om een specifiek voorwerp te verlichten. Zoals het verlichten van een erf uit veiligheid, waarvoor ook de led schijnwerper met sensor ideaal is. 

De voordelen van een led-buitenverlichting schijnwerper is dat ze een lange levensduur hebben en een laag energieverbruik. Daarnaast bespaar je op het energieverbruik en de onderhoud van de led-lampen. Geen opstarttijd, zodra je de led schijnwerper aanzet geniet je direct van de volle lichtsterkte. 

Bovendien worden de led-lichten niet warm, waardoor je de led buitenverlichting schijnwerper ook eventueel direct kan opbergen. Mocht dit nodig zijn. Afhankelijk van de ruimte waar je de led schijnwerpers wilt gebruiken heb je keuze tussen een bouwlamp op een accu, een draagbare led buitenverlichting schijnwerper. 

Wil je de led-schijnwerper voor buiten gebruiken ter beveiliging van het terrein, dan is een vaste verlichting beter. Een led-schijnwerper met bewegingssensor zorgt ervoor dat je nog meer bespaart op het verbruik. Wil je meer informatie ontvangen of een offerte aanvragen van een led-schijnwerper? Neem dan gerust contact met led-leverancier Ilumax op.

Led breedstraler

Led breedstraler met sensor

Ilumax is sinds 2010 led importeur en groothandel in ledverlichting. In ons ruime assortiment hebben wij ook de led breedstraler opgenomen.  De led-breedstraler, ook wel een led-bouwlamp genoemd, is ideaal voor het direct verlichten van bouw projecten. Geschikt als binnen- en buitenverlichting. 

Voor het verlichten van een terrein buiten ter bevordering van de veiligheid is de led breedstralers met sensor een ideale keuze. Deze zijn overigens bestand tegen het Nederlandse weer, dankzij de IP-waarde 65. Wil je een kleine oppervlak verlichten dan voldoet een 10 of 20 Watt led-breedstraler met sensor. 

Voor een groter te verlichten oppervlak is 30 Watt of 50 watt voldoende. Een gedeelte van een bedrijfspand verlichten? Kies dan voor de led-breedstraler van 100 Watt. Voor het verlichten van grote oppervlakken, zoals een magazijn, bedrijfshal, parkeerplaats dan is het aan te raden om voor een hoger vermogen te kiezen, zoals 150 Watt of hoger. 

Ledverlichting is zeer zuinig in verbruik. Ter vergelijk, de 200 watt led breedstraler met sensor geeft dezelfde lichtopbrengst van een traditionele breedstraler van 1800 watt. Wil je ook jouw besparing berekenen met ledverlichting van Ilumax? Contacteer ons, we stellen een lichtplan en besparingsplan voor jouw bedrijf op. 

LED schijnwerper

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Led lamp met schemersensor

Buitenlamp led met schemersensor

Naast de reguliere led-schijnwerper heeft Ilumax ook een led lamp met schemersensor in haar ruimte assortiment. De vele soorten ledverlichting, zoals de buitenlamp led met schemersensor is een ideale oplossing voor het verlichten van grote terreinen buiten. De hoogwaardige led schijnwerper met sensor heeft een zeer lange levensduur led lamp. 

De branduren kunnen oplopen tot 50.000 uur. De behuizing voor de buitenverlichting van de led lamp met schemersensor is gemaakt van aluminium, waardoor ze bestand zijn tegen vocht. De breedstralers zijn verkrijgbaar in de kleurtemperaturen van 4000 tot 6400 kelvin. De led lamp met schemersensor is geschikt voor het plaatsen in vochtige en stoffige ruimtes. 

De IP65-klasse en hoge kwaliteit aluminium behuizing zorgen er namelijk voor dat er geen stof of vocht bij de led-schijnwerper kan komen. Bovendien ontstaat er geen condensvorming in de led-lamp doordat het vocht effectief wordt afgevoerd door het membraan dat zich in de led lamp met schemersensor bevindt. 

De led-schijnwerper is naast de schemersensor ook verkrijgbaar met een bewegingssensor. Heb je nog vragen over onze led lamp met schemersensor of een andere vraag of onze led schijnwerpers? Neem dan gerust contact op met onze productspecialisten van Ilumax. Zij kunnen je alles vertellen over onze grote assortiment led stralers. 

Led schijnwerper bewegingssensor

Verstraler met bewegingsmelder

Een led schijnwerper bewegingssensor zijn geschikt voor buitengebruik dankzij de IP65-klasse. Ee stof- en waterdichte wandlamp buiten met de hoogste led technologie. Een verstraler met bewegingsmelder biedt verlichting, maar bovenal veiligheid op een bouwterrein of industriegebied. 

De led-schijnwerper met bewegingssensor hebben een gemiddeld detectiebereik van 2 tot 8 meter. Je kan de inschakeltijd van de schijnwerper zelf instellen. Ledverlichting is spaarzaam in het verbruik. Door een verstraler met bewegingsmelder in te zetten bespaar je nog meer energie. De led-lamp gaan enkel aan wanneer er een beweging is gedetecteerd. 

Wat ook mogelijk is om een led-breedstraler te kopen met een schemersensor. De mogelijkheden met led-sensoren zijn groot. Weet je niet precies wat nu de beste led-schijnwerper voor jouw bedrijfssituatie is? Vraag dan advies aan een led-specialist van Ilumax. Onze led-breedstralers zijn allen voorzien van keurmerken las RoHs, TÜV en CE-label.

Dit staat voor kwaliteit en een lange levensduur led. Standaard ontvang je van Ilumax drie tot vijf garantie op de ledverlichting en led-armaturen. Afhankelijk van het model en vermogen. Kies voor kwaliteit, service en advies van de ledgroothandel en importeur led-verlichting Ilumax. Wij zijn jouw betrouwbare en duurzame lichtpartner. 

Led schijnwerper IP65

ATEX led armaturen

Ilumax biedt verschillende soorten led schijnwerper IP65 klasse aan, welke geschikt zijn voor buitenverlichting, zoals terrein verlichting. De IP65 led armatuur is volledig spatwaterdicht. Daardoor zijn ze uitermate geschikt voor masten en terreinverlichting, gevelverlichting, pleinverlichting en buitenverlichting voor bouwterreinen en parken. 

De led schijnwerper IP65 is daarnaast ook geschikt voor gebruik in half overdekte parkeergarage, bedrijfshal, portiek en tankstations. De IP65 verlichting kan buiten gebruikt worden. Zoals de breed stralers met een wattage van 10 tot 50 watt. Te vergelijken met conventionele halogeenlampen tussen de 100 en 500 watt. 

Deze schijnwerper-led stralen helder licht uit op en grote brede schaal van 800 tot 4000 lumen. De schijnwerpers zijn ideaal voor gebruik buiten. Bijvoorbeeld op bouwterreinen of als industriegebieden. Ze zijn volledig waterdicht en luchtdicht. Ook verkrijgbaar als IP 65 led-armatuur met bewegingssensor. 

Voor ledverlichting industrie hebben wij speciale stof- en waterdichte ledverlichting voor de industriële omgevingen. Wij leveren tevens industriele verlichting die voldoet aan de HACCP norm en ATEX led armaturen. Vraag Ilumax om advies om jouw industrieel terrein te verlichten met de ATEX led-armaturen of led-schijnwerper IP65.

Professionele led verlichting

Bouwlamp led professioneel

Led leverancier Ilumax heeft een groot assortiment professionele led verlichting. Welke voor verschillende toepassingen ingezet kunnen worden. Voor verlichting van kantoren, utilitaire bouw en industriële panden. Zowel binnen- als buitenverlichting. 

Een bouwlamp led professioneel levert veel voordelen op ten opzichte van de traditionele verlichting. De grote voordelen op een rij:

– Geen lichtvervuiling met een led schijnwerper.
– 90% minder verbruik ten opzichte van een gloeilamp.
– Zeer lange levensduur led verlichting.
Terugverdientijd led verlichting is 2 tot 3 jaar.
– Beter voor het milieu, reductie van CO2 uitstoot.
– Led schijnwerper met sensor beweging of schemer sensor.
– Tot 70% besparing op energiekosten voor verlichting.
– Stralingsvrij, schokbestendig en waterdicht.
– Geschikt voor gebruik bij zware omstandigheden.
– Ook te gebruiken in de voedselindustrie en ATEX zones.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.