led specialist

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Led specialist

Jouw led specialist

Ilumax is jouw led specialist. Wij zijn importeur led verlichting voor zakelijke eindgebruikers en installatie bedrijven in Nederland en België. Ilumax is sinds 2010 actief als fabrikant en ontwikkelaar van ledverlichting en led armaturen. Bij ons kopen bedrijven rechtstreeks zonder tussenkomst van de groothandel en dat scheelt veel geld.

Veel klanten hebben behoefte aan een led specialist die niet alleen advies geeft. Maar ook in staat is een compleet project te voorzien van verlichting armaturen en de installatie daarvan uit te voeren. De led specialisten van Ilumax zijn gespecialiseerd in verlichting voor bedrijven en instellingen.

Jouw led specialist helpt je bij het zoeken naar de juiste ledverlichting armaturen die passen bij de wensen van jouw bedrijf of instelling. Voor het uitbrengen van een advies is het verstandig een afspraak te maken op locatie om de verlichtingsbehoefte van jouw bedrijfspand in kaart te brengen.

Naast het maken van een verlichtingsplan en een energie besparingsberekening ondersteunen wij je met advies in armatuur en productkeuze. Indien gewenst voeren onze vakkundige monteurs de installatie van de ledverlichting voor je uit. Neem vrijblijvend contact op met led leverancier Ilumax 

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Led verlichting bedrijf

Groene led verlichting

Led verlichting bedrijf of instelling speelt een belangrijke rol bij de groene uitstraling. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is niet meer weg te denken. Groene led verlichting voor jouw bedrijfspand is daarom een belangrijk onderdeel. Kies daarom verlichting die past bij jouw bedrijfsvisie. Vraag een gratis offerte aan.

Verlichting heeft per type bedrijf een verschillend doel. Voor iedere situatie heeft Ilumax specifieke ledverlichting oplossingen. Vraag onze led specialist om advies. Wij komen graag bij je langs om een verlichtingsplan op te stellen en je te voorzien van advies op maat.

Bijvoorbeeld bij het verlichten van een winkelruimte gaat het om een goede sfeer te creëren, evenals kantoor verlichting. Sfeer creëer je door het type licht en de stijl van de led lampen. Om de verkoop te prikkelen in winkels speelt de verlichting een belangrijke rol. Voor beveiliging is de noodverlichting van belang. Voor een werkplaats is goede verlichting nodig.

Aanleg ledverlichting

Led verlichting sfeer

De aanleg ledverlichting levert je jaarlijks een enorme besparing op de energiekosten op. Ledverlichting is namelijk vele malen goedkoper dan een gloeilamp, halogeenlamp of spaarlamp. Je kan met led verlichting tot wel 90% besparen ten opzichte van klassieke verlichting. Ledverlichting heeft bovendien een zeer lange levensduur. 

Het doel van verlichten kan divers zijn. Belangrijkste hoofddoel is een goede verlichting om in te werken. Maar licht heeft meer doeleinden. Je creëert door led verlichting sfeer op kantoor en in andere ruimtes. Bijvoorbeeld een winkelverlichting met railverlichting led is esthetisch aantrekkelijk. Noodverlichting is noodzakelijk bij noodtoestanden, zoals brand.

Door verlichting goed toe te passen kunnen producten worden uitgelicht en sfeer worden gecreëerd. Op kantoor is het prettig werken met ledverlichting. Geen knipperende lichten wat goed is voor de gezondheid van de medewerkers. Vraag onze led specialist om advies.

Led verlichting bedrijven

Duurzame led verlichting

Ilumax is al jaren jouw betrouwbare partner bij de aanschaf van led verlichting bedrijven en industriële verlichting voor bijvoorbeeld loods of werkplaats verlichting. Alsmede voor verlichting buiten, zoals led straatverlichting. Wij zijn specialist in ledverlichting en led armaturen. Wij vertellen je graag hoe je bespaart op de energiekosten met led. 

Bovendien lever je met ledverlichting een bijdrage aan een duurzaam milieu. Je bent uiteindelijk goedkoper uit in vergelijking met conventionele verlichting. Kijk rustig rond bij het ruime aanbod in onze online shop en kies voor duurzame led verlichting tegen scherpe prijs.

De plaatsing van led verlichting in jouw bedrijf vergt vakmanschap. Je wilt immers genieten van de allerbeste verlichting voor jouw situatie en profiteren van optimale besparing. Het bepalen van de juiste CRI waarde, de correcte kleurtemperatuur en type armaturen is werk voor een led specialist. Bij Ilumax kan je rekenen op goede service en expertise. 

SPECIALIST LED VERLICHTING

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Verlichtingsplan

Lichtplan maken

Onze led specialist maakt na het bezoek op locatie samen met jou een verlichtingsplan op voor de vervanging van de bestaande verlichting. Bij het lichtplan maken worden de verschillende armatuur varianten en de bijbehorende voor- en nadelen uitvoerig doorgesproken. Op deze manier helpt onze led specialist je bij het maken van de keuze voor het juiste armatuur.

De markt van de ledverlichting is de afgelopen jaren sterk veranderd. Veel onbekende nieuwkomers en ondeskundige partijen overspoelen de markt met goedkope producten van dubieuze kwaliteit. Het risico in deze is voor jou als aankopende partij. Vaak zijn deze bedrijven binnen korte tijd failliet of verdwenen. 

Doe daarom zaken met een led specialist met een lange historie en goede referenties! Ilumax is als led specialist al sinds 2010 marktleider in directe levering van ledverlichting aan het bedrijven en instellingen. Onze vele referenties vertellen je graag waarom zij kozen voor ons bedrijf en nodigen je graag uit te kijken naar het eindresultaat in hun pand.

De ledverlichting van Ilumax is van hoge kwaliteit en voldoet aan de Europese standaarden op het gebied van veiligheid en kwaliteit. De ledverlichting is voorzien van TÜV, RoHS keurmerk en CE label. Op ons led assortiment bieden wij tenminste drie jaar garantie. Neem contact op met led specialist Ilumax voor jouw verlichting projecten.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE KLANTEN

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.