led specialist

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

LED SPECIALIST LED verlichting

Led specialist en importeur van ledverlichting voor zakelijke eindgebruikers en installatiebedrijven in Nederland en Belgie. Ilumax is sinds 2010 actief als fabrikant en ontwikkelaar van ledverlichtingarmaturen. Bij ons kopen bedrijven rechtstreeks zonder tussenkomst van de groothandel en dat scheelt veel geld.

Veel klanten hebben behoefte aan een led specialist die niet alleen advies kan geven, maar ook in staat is een compleet project te voorzien van verlichtingarmaturen en de installatie daarvan uit te voeren. De led specialisten van Ilumax zijn gespecialiseerd in verlichting voor bedrijven en instellingen

Een led specialist helpt u bij het zoeken naar de juiste ledverlichting armaturen die passen bij de wensen van uw bedrijf of instelling. Voor het uitbrengen van een advies is het verstandig een afspraak te maken op locatie om de behoefte van uw bedrijf goed in kaart te brengen.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

Als led leverancier ondersteunen wij onze collectie met een vakkundig advies van onze medewerkers. Wij bieden u gratis een handige rekentool voor het berekenen van uw energiebesparing, reductie van Co2 uitstoot en de besparing op onderhoud.

LED GROOTHANDEL PRODUCTEN

led verlichting bedrijfshal ledarmatuur

LED RAILVERLICHTING BEDRIJFSHAL

Railverlichting Kan gebruikt worden op diverse locaties, geeft veel licht

led verlichting werkplaats led bouwlamp

LEDVERLICHTING VOOR BEDRIJFSHAL

Led Straler zuinig in gebruik en eenvoudig schoon te houden

tl led armatuur dubbel tl

LED TL BUIZEN IN DE BEDRIJFSHAL

Goedkoop ledverlichting TL toepassen in bestaande armaturen

terugverdientijd led verlichting highbay

LED HIGHBAY VERLICHTING

Led highbay verlichting bedrijfshal heeft een grote lichtopbrengst

SPECIALIST LED VERLICHTING

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED VERLICHTING PRODUCTIE

Energiezuinige ledverlichting van Ilumax voor een veilige, goed verlichte productieomgeving

LEDVERLICHTING INDUSTRIE

Met led verlichting kan eenvoudig veel geld worden bespaard in een industriele productie omgeving

LED VERLICHTING KANTOREN

De ledarmaturen van Ilumax staan garant voor een zuinig en helder verlicht kantoor in uw bedrijf

LED VERLICHTING LOGISTIEK

De grote lichtopbrengst van led armaturen van Ilumax zorgen voor een perfect verlichte logistieke werkplek

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

LED specialisten voor bedrijven

Onze led specialist maakt na het bezoek op locatie samen met u een verlichtingsplan voor de vervanging van uw verlichting. In dit plan worden de verschillende armatuurvarianten en de bijbehorende voor- en nadelen uitvoerig doorgesproken. Op deze manier helpt onze led specialist u bij het maken van de keuze voor het juiste armatuur.

De markt van de ledverlichting is de afgelopen jaren sterk veranderd. Veel onbekende nieuwkomers en ondeskundige partijen overspoelen de markt met goedkope producten van dubieuze kwaliteit. Het risico in deze is voor u als aankopende partij. Vaak zijn deze bedrijven binnen korte tijd failliet of verdwenen. Doe daarom zaken met een led specialist met een lange historie en goede referenties!

Ilumax is als led specialist al sinds 2010 marktleider in directe levering van ledverlichting aan het bedrijfsleven. Onze vele referenties vertellen u graag waarom zij kozen voor ons bedrijf en nodigen u graag uit te kijken naar het eindresultaat in hun pand.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE KLANTEN

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.

Zuinige en voordelige LED Lichten voor iedere industrie