led straatverlichting

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Led straatverlichting

Zuinige straatverlichting

Led straatverlichting is zuinig en efficiënt, daardoor is het de ideale vervanger voor ouderwetse verlichting armaturen. Met een led straatverlichting kan je op een eenvoudige manier flink besparen op de kosten van verbruik. Niet alleen het stroomverbruik neemt af, maar ook onderhoud is minder vaak nodig.

Er zijn verschillende soorten ledverlichting mogelijk. In veel gevallen kan je de bestaande lantaarnpaal waarop de ouderwetse armaturen zijn bevestigd behouden. Wanneer de bestaande bekabeling in de paal nog van goede kwaliteit is kan ook deze behouden blijven.

Op die manier is de vervanging naar led straatverlichting niet alleen heel slim vanwege de kosten besparing, maar ook de montagekosten zijn laag. Het vervangen is niet heel ingewikkeld en kan daardoor vaak in eigen beheer worden uitgevoerd. Je bespaart hiermee de installatiekosten. 

De zuinige straatverlichting van groothandel Ilumax wordt niet alleen op de wegen toegepast, maar is uitermate geschikt voor het verlichten van grote open ruimtes. Zoals voor parkeerterreinen, als pleinverlichting, led terreinverlichting, parken, als buitenlamp en industriele verlichting.  

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Led verlichting lantaarnpaal

Groene led straatverlichting

Led verlichting lantaarnpaal is als straat verlichting te vinden langs de weg, maar ook op andere openbare plekken. Zoals een park- of pleinverlichting. Groene led straatverlichting zorgt er in het donker voor dat de weg goed zichtbaar is. Led verlichting lantaarnpaal zorgt er ook voor dat andere weggebruikers goed zichtbaar zijn. Het voorkomt gevaarlijke verkeerssituaties. 

Verlicht straten dragen ook bij aan het gevoel van sociale veiligheid. De gemeentes verzorgen de straat verlichting voor de dorpen en steden. Verder verzorgt de overheid ook voor goede verlichting op de snelwegen, rijkswegen, in tunnels en ook op fietspaden. Wijkverlichting en parkverlichting. 

Straten verlichten kost geld, maar met de zuinige en duurzame led verlichting lantaarnpaal van Ilumax worden de kosten tot wel 90% gereduceerd ten opzichte van de conventionele verlichting. Bovendien dalen de onderhoudskosten en dragen groene led straatverlichting bij aan de CO2 reductie. Met ledverlichting bespaar je op de energiekosten en je bespaart het milieu. 

Led straatlamp

Led straatverlichting kosten

Led straatlamp verlichting wordt steeds vaker toegepast. De techniek van deze verlichting is dan ook zeer goed, dat het gelijk staat aan de klassieke straatverlichting. Wel met een essentieel verschil. Led straatverlichting kosten zijn veel lager en bovendien gaat het luchtvervuiling tegen. Je bespaart op de energiekosten, maar ook op het onderhoud. 

De armaturen van led straatverlichting werken op een laag vermogen. Je hebt veel minder wattage nodig om dezelfde lichtsterkte te krijgen. De led techniek zorgt er namelijk voor dat de straatlampen een hoge lichtopbrengst, lange levensduur en lage onderhoud kosten hebben. De led lampen gaan tenminste 60.000 branduren mee en dit kan oplopen naar 100.000 branduren.

Led straatlamp kan zich dus gemakkelijk meten met de klassieke straatverlichting. De ledvariant maakt geen gebruik van kwik of andere zware materialen en heeft een betere kleurwaarneming. De led straatlampen zien er ook mooier uit in het straatbeeld. Wat weer goed is voor de uitstraling van de straten en wijken. 

Pleinverlichting

Led verlichting lantaarnpaal

Ons assortiment ledlampen zijn ook ideaal voor pleinverlichting. De ledverlichting heeft een brede stralingshoek. Dit zorgt ervoor dat een grote openbare ruimte efficiënt wordt voorzien van licht. Ideaal voor verlichting plein of andere grote ruimtes. De lantaarnpaal led verlichting wordt daardoor veel gebruikt op open terreinen. 

Zoals parkeerterrein, industrieterrein, stegen, landgoederen en privé wegen. Je kan buitenlampen ook gebruiken op landelijke gebieden bij boerderijen bijvoorbeeld. Plaats een sensor erbij, zodat de lamp alleen aan gaat wanneer het nodig is. Naast het sterke en duurzame licht zijn de ledlampen echte blikvangers. 

De lamp voor lantaarnpaal heeft namelijk een moderne uitstraling dat past in het huidige straatbeeld. De ledverlichting is dankzij de klasse IP65 waterdicht en daarom te gebruiken bij zware weersomstandigheden. Daarnaast gaat de pleinverlichting tenminste 60.000 branduren mee. Ledverlichting is daarom een goede investering voor de lange termijn. Je bespaart veel kosten. 

BUITEN VERLICHTING LED

Led straatverlichting met sensor

Buitenlamp met schemersensor

Led straatverlichting met sensor is bedoeld als beveiliging verlichting. De ledlamp hoeft namelijk niet de hele nacht te branden. Hiervoor is een buitenlamp met schemersensor bedoeld. Deze led straatverlichting met sensor is verkrijgbaar in diverse lichtkleuren en vermogens. 

Het assortiment van Ilumax straat verlichting bestaat uit diverse modellen van hoogwaardige kwaliteit led straatlampen. Een straatlamp met schemersensor heeft een klein vermogen nodig, 30W of 50W, omdat deze boven de ingang van een pand wordt geplaatst. 

Wil je het terrein rond de geval van jouw pand continu goed verlichten? Dan is het aan te raden om meerdere standaard straatlampen te kopen en deze te schakelen met een aparte sensor. Het voordeel is dat alle buitenverlichting gelijktijdig aan gaat. 

Led terreinverlichting

Led erfverlichting

Met led terreinverlichting geef je een goede invulling van het continu verlichten van een terrein bij een schuur, bedrijfspand of industrie terrein. Indien je een continu licht wilt hebben is het voldoende om een niet al te sterke ledlamp te nemen in de lichtkleur 4000K neutraal wit.

Indien je deze lamp op 4 of 5 meter hoog hangt, verlicht je al een oppervlak van 15 bij 15 meter. Ideaal als led terreinverlichting of led erfverlichting. Is het erf vlak groter, dan kan je een sterkere lichtkleur nemen of 2 straatlampen. 

Ilumax geeft je graag advies over wat de beste ledverlichting oplossing is voor jouw klant. Neem daarom contact met ons op voor deskundig advies of vraag gelijk een offerte ledverlichting aan. Ilumax is leverancier led verlichting voor diverse toepassingen. 

Verlichting bedrijventerrein

Parkeerplaats verlichten

Wil je een terrein van een bedrijf of parkeerplaats verlichten? Dan is de verlichting bedrijventerrein de oplossing. Hoge lichtsterkte, groot bereik, lage energiekosten en geen onderhoud. Bovendien gaan de ledlampen tenminste 60.000 branduren mee. 

Heb je al lantaarnpalen op jouw bedrijventerrein staan en zitten daar gasontladingslampen in of een TL buis? Dan kan je deze eenvoudig en zonder veel problemen vervangen in led armaturen. Onze led straatlampen passen op lantaarnpalen met een buisdiameter tussen de 45 en 60 mm. 

Doorgaans voor parkeerplaats verlichten wordt een lichtkleur van 6000K toegepast. De verlichting op een parkeerterrein hangt vaak hoog omdat het voldoende licht moet geven. Led lampen van 100W of meer wordt dan toegepast. Wij geven je graag advies hierover.

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Straatverlichting led

Led armaturen straatverlichting

Er zijn verschillende soorten straatverlichting led. Allereerst is er natuurlijk veel verschil in uiterlijk. Sommige bedrijven willen een strak en modern armatuur, andere bedrijven verkiezen een wat traditioneler uiterlijk.

De led armaturen straatverlichting zijn verkrijgbaar als paalopzet armatuur, maar ook als paal afhouder armatuur. Ook de montage als paal topstraatverlichting is mogelijk. Zo is er dus voor iedere bestaande straat verlichting en paal een geschikte ledvervanger.

Zeker voor led straatverlichting moet gekeken worden naar de uitstralingshoek. Het is belangrijk dat de lampen zo gericht zijn dat de lichtstralen daar komen waar het nodig is. Een voordeel van straatverlichting led is het beperkte strijklicht. Ledverlichting geeft een goed gebundelde lichtstraal die je eenvoudig kan richten. 

Wil je meer informatie ontvangen over onze straatverlichting led met sensor of zonder en led armaturen straatverlichting? Neem dan vrijblijvend contact op met ledgroothandel Ilumax. Wij zijn de leverancier led verlichting van Nederland en België.  

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.