led straler

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Led straler

Led breedstraler

Led straler verlichting is geschikt voor de verwisseling van gaslampen en terreinverlichting rondom bedrijven en fabrieken. Het kenmerk van deze ledverlichting armaturen is de grote energiebesparing in vergelijking met verouderde halogeen- en gasontladingslampen. Een besparing tot 70 procent is makkelijk haalbaar met led breedstraler.

De vervanging van bestaande gasverlichting en schijnwerpers voor led straler verlichting is nog kostenbesparender wanneer deze op hoogte is toegepast. Led-breedstraler levert ten eerste een hoge energie besparing op vanwege de lange levensduur led. Ten tweede hoef je de lampen minder vaak te vervangen dan de ouderwetse verlichting. 

Hiermee bespaar je op de kosten voor vervanging. Je hoeft immers niet vaak een monteur of een hoogwerker in te huren om de verlichting te vervangen die hoog in de loods of hal hangt. Daarnaast heb je ook minder onderhoudskosten. 

Led-stralers hebben een krachtige ledlichtbron die ervoor zorgt dat de led-armaturen gemakkelijk een grote hoeveelheid licht afstralen. Oude schijnwerpers hebben veel last van lichtvervuiling. Bij ledgroothandel Ilumax kan je de zuinige led straler online kopen in de shop.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Led stralers met sensor

Led stralers met afstandsbediening 

Led stralers met sensor zijn ideaal voor toepassing voor het beveiligen van een buiten terrein. Zodra de led stralers met sensor een beweging detecteren gaan de ledlampen direct aan. Een goed verlicht terrein is beter beveiligd tegen inbraak. Led stralers met sensor besparen je ook nog eens geld. Want de lichten zijn alleen aan indien het nodig is. 

Tevens kan je de led stralers met afstandsbediening voor buiten bedienen. De mogelijkheden voor het verlichten van grote buiten terreinen met led-stralers is groot. Welke breedstraler led je nodig hebt is afhankelijk van de situatie en jouw wensen. Een led straler met afstandsbediening, een led straler met zonnepaneel (zonne energie) of een led schijnwerper met sensor.

Bij Ilumax begrijpen wij dat verlichten een vak apart is. Daarom geven wij jou ook advies op maat voor jouw lichtproject. Het is namelijk mogelijk dat wij langs komen bij jou op locatie. We spreken door wat jouw wensen zijn en maken op basis daarvan een offerte op maat. 

Wij leveren als sinds 2010 verlichting oplossingen voor bedrijven. Ilumax heeft verstand van zuinig en duurzaam verlichten met led-lampen en led-armaturen. Led stralers met sensor voor buiten of led-breedstralers voor het verlichten van een grote loods of bedrijfshal. Wil je meer weten over ons assortiment ledverlichting? Kijk eens in onze web winkel.

Led schijnwerper

Led straler kleur

Onze led stralers kenmerken zicht door de hoge lichtopbrengst en een laag energieverbruik. In vergelijk met een halogeen of gasontlading schijnwerper ligt de besparing tussen de 50 en 70%. Bij de aankoop van een led schijnwerper is het belangrijk om duidelijk te hebben waar en waarvoor je deze wilt gebruiken. Dit bepaalt namelijk het soort verlichting. 

Bij gebruik buiten is het nodig om op de waterdichtheid te letten. Bij gebruik binnen op de stofdichtheid. Dit wordt aangegeven door de IP-klasse specificatie. Ook de bundelbreedte en lichtkleur is van belang. Een led-schijnwerper met gerichte lichtstraal of een led breedstraler met brede lichtbundel. Afhankelijk waarvoor je de led-schijnwerper wilt gebruiken.

Bij het verlichten van een groot terrein binnen of buiten is de led straler kleur ook van belang. Voor het verlichten van een bedrijfshal of stal is het verstandig te kiezen voor een niet al te sterke led straler kleur, maar een warm wit lamp van 3000 tot 4000K. Wanneer de led stralers op een hoogte van 4 of 5 meter hangen verlicht je al snel een oppervlak van 15×15 meter. 

IP65-led stralers zijn waterdicht. IP65 led-armatuur kan je binnen in loodsen gebruiken of als led buiten lamp voor de terreinverlichting. Het eerste getal 6 houd in dat de led armatuur stofdicht is en volledige beveiliging biedt tegen spanning voerende voorwerpen. Het tweede getal de 5, betekent dat de lamp waterdicht is. 

Led buitenverlichting straler

Led straler bewegingsmelder

In sommige gevallen kan het verstandig zijn om de led buitenverlichting straler te combineren met een bewegingsmelder. Zeker bij straatverlichting of voor het verlichten van bouwterreinen is dit aan te raden. In dat geval kan je ervoor kiezen om een led straler bewegingsmelder te gebruiken. Deze gaat aan als er een beweging wordt gedetecteerd.

Je kan een led straler bewegingsmelder ingebouwd kopen of een losse sensor gebruiken in combinatie met de bestaande armatuur. Bij het uitlichten van bijvoorbeeld gebouwen of grote reclameborden kan je kiezen voor een schemersensor. Deze springt vanzelf aan wanneer de schemer valt. Daardoor brandt de ledstraler alleen wanneer dit noodzakelijk is. 

Met led buitenverlichting straler met sensoren bespaar je op het energieverbruik. De voordelen van ledverlichting zijn dan ook groot. Lage stroomkosten en weinig onderhoud. Geen lichtvervuiling op bouwprojecten of andere buitenterreinen. Zoals bij een fabriek of industrieterrein. Bovendien geen onnodige verspilling van energie. 

Vaak hoor je klachten van omwonenden over de lichtvervuiling die ontstaat door het gebruik van stralers met gaslampen. Het licht geeft verstoring in de omgeving doordat het moeilijk is om het licht goed uit te richten. Met een led buitenverlichting straler kan je precies bepalen waar de lichten heen moeten schijnen. Op deze wijze is er veel minder lichtvervuiling.

LED Stralers

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Led straler kopen

Breedstraler led

Led straler kopen kan natuurlijk bij leverancier led verlichting Ilumax. Als groothandel in led hebben wij ook een online shop, waar je de direct de led-straler kopen kan. We hebben een grote voorraad, waardoor een directe levering mogelijk is. Met een breedstraler led op jouw bouwterrein of project ontvang je geen klachten van omwonenden meer. 

Het wisselen van bouwlampen en gaslampen voor ledstralers is gemakkelijk. In de meeste gevallen kan de bestaande kabel worden gebruikt, waarmee nu de huidige armaturen zijn gevoed. In dat geval is het enkel een kwestie van het wisselen van het armatuur naar een led armatuur.

Voor je overgaat tot het led straler kopen is het verstandig om eerst te kijken naar het gewenste eindresultaat. Zijn de huidige lampen op de juiste plek geplaatst? Stralen de lampen de verlichting op de plekken die ook daadwerkelijk verlicht moeten worden? Indien je deze vragen met nee beantwoord, is het noodzaak om nieuw verlichtingsplan te maken. 

De licht-experts van Ilumax kun je helpen bij een nieuw lichtplan maken voor jouw project. We maken dan een afspraak op locatie. We bekijken de huidige verlichting en geven je advies op maat voor de vervanging van de duurzame led-straler of breedstraler-led. We houden daarbij rekening met jouw wensen en behoeften op verlichtingsgebied. 

Bezoek ons

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.