led tl bakken

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

led tl bakken verlichting

Led tl bakken zijn ideaal voor het vervangen van bestaande tlbakken. De ouderwetse lampen in tl bakken zijn energieonzuinig en nemen snel in lichtkracht af. Met led tl bakken kan eenvoudig op de bestaande bekabeling worden vervangen.

Met led tl bakken kan op eenvoudige wijze flink op de verbruikskosten worden bezuinigd. Voordat u overgaat tot het vervangen van de bestaande tl bakken is het verstandig te bedenken of het bestaande verlichtingsplan nog steeds voldoet aan de wensen.

Indien de positionering van uw huidige verlichting aansluit bij uw lichtwensen en u op uw werkplekken voldoende licht krijgt, kan normaal gezien op exact dezelfde plaats worden vervangen. De kabel die nu het ouderwetse tlarmatuur voorziet van stroom kan worden omgezet in het nieuwe armatuur.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

Als led leverancier ondersteunen wij onze collectie met een vakkundig advies van onze medewerkers. Wij bieden u gratis een handige rekentool voor het berekenen van uw energiebesparing, reductie van Co2 uitstoot en de besparing op onderhoud.

LED GROOTHANDEL PRODUCTEN

groothandel led armaturen

GROOTHANDEL LED VERLICHTING

Ledarmaturen voor werkplaatsen en loodsen

groothandel led verlichting downlight

GROOTHANDEL LEDLAMPEN

Energiezuinige verlichting en led lichtbronnen

led groothandel ledpanelen

IMPORTEUR LEDPANELEN

Ledpanelen zijn zuinig in verbuik en voordelig in aanschaf

terugverdientijd led verlichting highbay

LEDSTRALERS GROOTHANDEL

Gemaakt voor vervanging van bestaande armaturen

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED VERLICHTING PRODUCTIE

Energiezuinige ledverlichting van Ilumax voor een veilige, goed verlichte productieomgeving

LEDVERLICHTING INDUSTRIE

Met led verlichting kan eenvoudig veel geld worden bespaard in een industriele productie omgeving

LED VERLICHTING KANTOREN

De ledarmaturen van Ilumax staan garant voor een zuinig en helder verlicht kantoor in uw bedrijf

LED VERLICHTING LOGISTIEK

De grote lichtopbrengst van led armaturen van Ilumax zorgen voor een perfect verlichte logistieke werkplek

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Led verlichting tl bakken

Led tl bakken zijn er in verschillende uitvoeringen. Net zoals traditionele tlbakken kan een led tl bak uitgevoerd worden als een waterdichtarmatuur met een afdekkap. Naast de waterdichtearmaturen hebben wij led tl bakken beschikbaar die niet waterdicht zijn maar uitstekend zijn geschikt voor het gebruik in loodsen en magazijnen.

Bij het selecteren van de juiste led tl bak gaat u na welke tllampen nu in het bestaande armatuur zijn bevestigd. Op de bestaande tl lampen staat het wattage en de kleur vermeld met een code. Aan de hand van deze code kan worden bepaald welke lichtkracht en lichtkleur de nieuwe led tl bakken moeten hebben, zodat een op een vervangen kan worden.

Het is verstandig een afspraak te maken met een van onze specialisten. Samen met onze professional kan eenvoudig worden bepaald welke armaturen inaanmerking komen voor de vervanging. Ook kan in een afspraak gekeken worden naar zaken als lichtindeling, schakeling en aanwezigheidmelders waarmee nog meer op de kosten kan worden bezuinigd.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE KLANTEN

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.

Zuinige en voordelige LED Lichten voor iedere industrie