led tl bakken

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Led TL bakken

TL bak led

Led TL bakken zijn ideaal voor het vervangen van bestaande tl-bakken. De ouderwetse lampen in tl bakken zijn niet zuinig in verbruik en nemen snel in lichtkracht af. De nieuwe led tl bakken kan je eenvoudig op de bestaande bekabeling aansluiten. Het vervangen van de oude naar energiezuinige led-tl-bakken is dan ook snel geregeld.

Met een TL bak led kan je op eenvoudige wijze flink op de verbruikskosten besparen. Voordat je overgaat tot het vervangen van de bestaande tl bakken is het verstandig te bedenken of het bestaande verlichtingsplan nog steeds voldoet aan jouw wensen.

Indien de positionering van de huidige verlichting aansluit bij jouw lichtwensen en je op de werkplekken voldoende licht krijgt, kan je de tl-bakken op exact dezelfde plaats vervangen door led TL bakken. De kabel die nu het ouderwetse TL armatuur voorziet van stroom gebruik je voor de nieuwe armatuur van de led tl bak verlichting.

Op deze manier bespaar je niet alleen geld op de vervanging, maar straks ook op het verbruik. De investering in ledverlichting is daardoor minder groot, maar je geniet wel van de voordelen. Je hebt daarmee de investering binnen 2 jaar terugverdiend. Ilumax kan je hierover verder informeren en de nauwkeurige terugverdientijd led verlichting berekenen. 

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Led TL bak

Led TL bak waterdicht

Een led tl bak is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Net zoals traditionele tl-bakken zijn er ook led-tl-bakken welke uitgevoerd zijn met een waterdicht armatuur met een afdekkap. Naast de led tl bak waterdicht hebben wij led tl bak beschikbaar die niet waterdicht zijn, maar wel stofdicht. Daardoor uitstekend geschikt voor gebruik in loodsen en magazijnen.

Bij het selecteren van de juiste led tl bak ga je na welke tl lampen nu in het bestaande armatuur zijn bevestigd. Op de bestaande tl lampen staat het wattage en de kleurcode vermeld. Aan de hand van deze code kan worden bepaald welke lichtkracht en lichtkleur de nieuwe led tl bakken moeten hebben, zodat de lampen 1-op-1 vervangen kunnen worden. 

Het is verstandig een afspraak te maken met een Ilumax led-specialist. Samen met onze professional wordt eenvoudig bepaald welke armaturen in aanmerking komen voor de vervanging. Ook kan in een afspraak gekeken worden naar zaken als lichtindeling, schakeling en aanwezigheidssensoren waarmee je nog meer op de energie kosten bezuinigd.

Ilumax is al jaren specialist in het professionele led verlichting. Dit doen wij niet alleen bij een kantoor pand, maar ook bij industrie panden, buiten op terreinen, parkeergarage, winkels, werkplaats in loods of magazijn, bedrijfshal, schuur en portiek. Bekijk onze diverse projecten. We komen graag bij je langs voor gratis advies.

Led TL bak verlichting

TL led bak

Verlichting is van grote invloed op de werk prestaties. Verschillende wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat door traditionele verlichting te vervangen door led TL bak verlichting de werkprestaties toenemen. Met een goed verlichting neemt de leessnelheid toe tot wel 35%. Bovendien stijg het concentratie vermogen van werknemers waardoor minder fouten gemaakt worden. 

Een zeer positieve eigenschap van led verlichting is het resultaat van de spectrale verdeling van het licht. Deze verdeling lijkt namelijk het meest op het spectrum van daglicht. Met name de aanwezigheid van blauw licht in het korte golf lichtspectrum heeft een grote invloed op ons biologisch systeem. 

Blauw licht onderdrukt namelijk de aanmaak van ons slaap hormoon melatonine. Dit heeft weer een positief gevolg op de verhoging van onze concentratie en prestaties. Daarom is led TL bak verlichting niet alleen een duurzame en energiezuinig investering voor bedrijven, maar ook voor de medewerkers. 

Overweeg je om jouw huidige tl-bakken in het bedrijfspand te vervangen door de beste tl led bak? Neem dan zeker even contact op met leverancier led verlichting Ilumax. Wij kunnen voor jou een nieuw lichtplan maken, je ontvangt advies op maat en natuurlijk een scherpe offerte. Wij zijn jouw betrouwbare lichtpartner. 

Besparing TL naar LED

TL bakken armaturen verlichting

Zodra je een besparing tl naar led of lichtverbetering wilt realiseren, is het van belang om eerste te kijken of nieuwe led tl bakken armaturen verlichting noodzakelijk zijn. Het is namelijk ook mogelijk om de bestaande TL armaturen energiezuiniger te maken door alleen de tl-buis te vervangen door led tl buis. 

Deze mogelijkheid is echter afhankelijk de staat van de huidige verlichtingsarmaturen. Indien de huidige armaturen nog in goede conditie zijn en de voetjes niet zijn afgesleten dan hoef je deze niet te vervangen. Het renoveren van verlichtingsarmaturen is dan vaak een goed alternatief voor het installeren van nieuwe ledverlichting. 

Het renoveren van de armaturen is financieel voordelig en kent een lagere milieubelasting vanwege het hergebruik. Verhoudingsgewijs kost renovatie van huidige armaturen slechts een derde van nieuwe armaturen. Het ombouwen van de bestaande tl-bakken naar led TL bakken armaturen verlichting is mogelijk, maar is wel zeer arbeidsintensief. 

De elektronische onderdelen van de oude armatuur wordt vervangen en de behuizing hergebruikt. De omgebouwde armatuur krijgt een nieuwe duurzame certificering als ledverlichting. Het nadeel is dus dat renoveren arbeidsintensief en ook moeilijk is. De keuze voor renoveren of nieuwe led verlichting kopen is aan jou. Wij geven je graag advies over besparing TL naar LED.

led verlichting kantoor raster

KANTOOR LED RASTER

Kantoor led verlichting met een raster is beeldscherm vriendelijk

led verlichting kantoor opmaat

LED VERLICHTING KANTOOR OP MAAT

Wij kunnen kantoor ledverlichting op maat leveren

tl led armatuur dubbel tl

LED TL BUIZEN IN DE KANTOOR

Goedkoop ledverlichting TL toepassen in bestaande armaturen

terugverdientijd led verlichting highbay

LED HIGHBAY VERLICHTING

Led highbay verlichting bedrijfshal heeft een grote lichtopbrengst

Led lamp branduren 

Hoeveel branduren heeft een led lamp?

Het aantal led lamp branduren geeft de levensduur aan van het led-licht. Hoeveel branduren heeft een led lamp gemiddeld? Het gemiddeld aantal branduren van een led lamp is 35.000 branduren tot een maximum van 50.000. Dit komt neer op 5,7 jaar als het licht 24 uur per dag aanstaat. Bij 18 branduren per dag is de gemiddelde levensduur led-lamp 7,6 jaar. 

Bij 12 led lamp branduren per dag is de gemiddelde levensduur led lamp 11,4 jaar. Ilumax heeft speciale ledverlichting waarvan de led-lamp-branduren oplopen tot wel 100.000 branduren. Led tl lamp vervangen hoeft daardoor minder vaak. Dit is vooral zeer handig voor ledverlichting die hoog en/of moeilijk bereikbaar zijn, zoals in bedrijfshal. 

In ons led verlichting gamma hebben wij verschillende soorten ledverlichting TL en TL-armaturen. De ledverlichting van Ilumax is van hoge kwaliteit en voldoet aan de Europese standaarden op het gebied van veiligheid en kwaliteit. De ledverlichting is onder andere voorzien van de Duitse TÜV, GS, RoHS keurmerken en CE label.

Levensduur led armatuur

Gemiddelde levensduur led lamp

De levensduur led armatuur is veel langer dan de traditionele armaturen. De warmte die led produceert is zeer gering, waardoor er weinig kans is dat een led-lamp doorbrandt. Bovendien is een tl led armatuur stabiel, trillingvrij en kan goed tegen schokken. Levensduur led armatuur wordt ook bepaald door de kwaliteit, het ontwerp en de voeding.

Vanwege bovenstaande eigenschappen van led armaturen en de hoge kwaliteit die Ilumax levert als ledgroothandel is onze ledverlichting ook geschikt in industriële omgevingen. Zoals het verlichten van een werkplaats in een loods of schuur. Zelfs bij zware omstandigheden, zoals vochtige en explosiegevaarlijke omgevingen, is ledverlichting toe te passen. 

Onze IP65-led armaturen en led-lampen zijn stof- en waterdicht. Tevens levert Ilumax ledverlichting welke geschikt is voor ATEX-omgevingen. Vanwege de lange levensduur led-armatuur heb je gering onderhoud. De gemiddelde levensduur led lamp ligt tussen de 35 en 50 duizend branduren. De hoge efficiency lampen branden zelfs wel 100 duizend uur.

Led TL bak gamma

Led TL bak 60×60

Ilumax heeft als led leverancier een groot led tl bak gamma. Je hebt keuze uit diverse afmetingen tl led armaturen, zoals de led tl bak 60×60 cm, led tl bak 150 cm en led tl bak compleet 120 cm. De led tl bakken zijn verkrijgbaar in de standaard afmetingen van 60, 90, 120 en 150 cm. De meest gangbare maat van led-tl-buis voor bedrijven is 120 cm. 

Voor een kleinere ruimte, zoals een kantoor kamers wordt de led tl buis 120cm of 90cm vaak toegepast. Voor de led-tl-bakken zijn er twee led buizen verkrijgbaar. Namelijk de T5 en T8 lamp. De code led-TL T8 staat voor de diameter van de tl-lamp. Naast de verschillende lengtes bieden bij in ons led tl bak gamma ook diverse lichtkleuren en stralingshoeken aan.

Bij Ilumax verlichten wij al jarenlang industriële ruimtes en kantoor panden. Sinds 2010 is Ilumax als ledgroothandel en importeur led verlichting actief. Wij zijn voor veel grote bedrijven en MKB ondernemers het vertrouwde adres voor de inkoop, advisering en installatie van led verlichting bedrijven. Vraag advies aan Ilumax over ledverlichting.

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Led verlichting TL bak

Besparing led verlichting

Ilumax biedt een ruim assortiment led verlichting TL bak aan. Je kan daarmee de traditionele tl-bakken vervangen door led-TL-bakken. Met deze armaturen kan je eenvoudig een besparing led verlichting behalen van 70 procent. Vaak is het ook mogelijk om de bestaande tl-bak te gebruiken met een nieuwe tl buis led. 

De diverse led producten kan je online kopen in de shop. Naast de led-tl-verlichting voor vervanging in het bestaande armatuur, hebben wij een grote collectie vervangende led-armaturen. Deze ledverlichting zorgt voor een grote besparing op de verbruikskosten en wordt ingezet voor vervanging van een oude armatuur. 

Ook worden led-tl-bakken altijd geadviseerd bij nieuwbouw of renovatie projecten. De besparing van een tl led bak met een tl-led-buis loopt op tot wel 90% ten aanzien van traditionele verlichting. Hoeveel je kan besparen met led-tl-bakken en led lampen kan onze Ilumax expert voor je berekenen. Neem daarover vrijblijvend contact met ons op. 

Er is een hoge led-verlichting besparing te behalen, vooral bij de vervanging van verlichting met veel branduren. Met led tl besparen op de energiekosten is daarom zeer eenvoudig. Bovendien bespaar je niet alleen op het verbruik, maar ook op het onderhoud en vervanging van de lampen. Vraag een vrijblijvende offerte aan groothandel Ilumax ledverlichting.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.