led tl buis kopen

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Led TL buis kopen

TL armatuur led

Je wilt een led tl buis kopen voor gebruik in jouw bedrijf? Kies dan voor een product van een goede kwaliteit zodat je maximaal profiteert van de voordelen van ledverlichting. Ilumax is al jaren actief in de ontwikkeling, verkoop en installatie van led TL verlichting.

In ons assortiment hebben wij diverse uitvoeringen led TL verlichting opgenomen. Hierdoor kan een goede keuze gemaakt worden wanneer een led tl buis kopen wilt. Het toepassen van led tl buizen in de bestaande armaturen zorgt voor een flinke besparing op de verbruikskosten.

Wanneer je ervoor kiest om led tl buis te kopen bekijken onze adviseurs tijdens een vrijblijvende afspraak op locatie samen met jou naar de mogelijkheden voor jouw organisatie. Er wordt gekeken of de led TL aansluiten in bestaande armatuur mogelijk is. Of de bestaande tl armatuur nog van voldoende kwaliteit is voordat je de led TL buis kopen gaat. 

Indien de tl-armatuur ook vervangen moet worden, adviseren wij dit direct. Een nieuwe led-tl-buis kopen voor een oude armatuur levert namelijk een minder hoog rendement op. Wil je een afspraak maken met Ilumax? Neem dan contact met ons op. We stellen graag een advies lichtplan voor jouw bedrijfspand op. 

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Led tl verlichting

Lichtplan maken

Let tl verlichting kopen voor bedrijven en instelling doe je bij Ilumax. Een lichtplan maken is voor ons vanzelfsprekend. Als led-specialist is een lichtplan maken onderdeel van onze service. Een lichtplan is een adviesplan waarin we de gehele verlichting nalopen van jouw bedrijf. Maak met Ilumax een afspraak voor een lichtplan maken voor jouw bedrijf.

In het lichtplan nemen we de besparing op die je kan maken door over te stappen op led tl verlichting met armatuur. In een besparingsplan maken wij inzichtelijk welke armaturen in aanmerking komen voor aanpassing naar ledverlichting.

Let erop dat je bij led-tl-buis kopen niet alleen kijkt naar de aanschafprijs van een product. De goedkoopste aanschafprijs betekent niet dat er sprake is van een goedkope aanschaf. Omdat led tl verlichting zeer lang mee moet gaan is het van belang dat het product van een goede kwaliteit is. De levensduur led ligt tussen de 50.000 en 100.000 branduren. 

Wanneer je kiest voor een product met de laagste aanschafprijs kan je wel eens bedrogen uitkomen wanneer jouw led tl buis snel defect gaat. Je moet dan vroegtijdig nieuwe verlichting aanschaffen. Een ogenschijnlijk lage prijs komt je wellicht duur te staan. Schakel daarom de led-specialist en led-leverancier Ilumax in, jouw vertrouwde lichtpartner.

Led buizen kopen

Led tl buis 120cm

Led buizen kopen komt in minder veel soorten en maten als normale led-lampen. In ons assortiment onderscheiden we twee soorten led-buizen. Deze worden aangegeven met de codes T5 en T8. De code led tl T8 staat voor de diameter van de tl-lamp. Alle tl-lampen komen als led-tl-buis ook led-buislamp genoemd. 

Je wilt led buizen kopen, maar weet niet welke led tl buis je nodig hebt. Onze adviseurs kunnen je daar uiteraard bij helpen. Het is namelijk afhankelijk van de bestaande armaturen, je budget en de wensen die je hebt. Wat vaak belangrijk is, is het aantal Lumen en Kelvin. 

Lumen staat voor de hoeveelheid licht en Kelvin (K) voor het soort licht dat de led-tl-buis uitstraalt. Vervolgens is bij led-buizen kopen de maat belangrijk. De led TL lamp is in meerdere maten leverbaar. De meest voorkomende maat is de led tl buis 120cm. Na de led tl buis 120cm volgt de led TL buis 60 cm kopen. Ook een led TL buis 150cm is een populaire lamp. 

De grootte van de led tl lampen hangt af van de ruimte die je wilt verlichten. Voor een grote werkplaats raden wij een led tl buis 150 cm aan. Omdat je er minder van hoeft te kopen. Voor een kleinere ruimte, zoals een kantoor wordt de led tl buis 120cm vaak gebruikt. Voor in bijvoorbeeld een keukenkastje op kantoor wordt een led-tl-buis 60cm aangeraden.

Led TL buis

Tl lamp led

Led-tl-verlichting kent vele voordelen. Een led TL buis is zuinig, tot wel 90% zuiniger als je oude TL-lamp. Een TL lamp led gaat ongeveer 50.000 branduren mee of zelfs langer. De led-tl-buis kan tegen een stootje, geeft direct fel licht en verdiend zichzelf zeer snel terug. Binnen twee à drie jaar heb je de tl-verlichting al terugverdiend. 

Deze snelle terugverdientijd led verlichting komt omdat ze zeer energiezuinig in verbruik zijn. Doordat een tl-buislamp zo zuinig is, reduceer je uitstoot van CO2 met led-tl-buis. Led buizen kopen is dus niet alleen goed voor de reductie van de bedrijfskosten, maar ook milieu vriendelijk. De voordelen van ledverlichting zijn eindeloos lang. 

Wil je ook overstappen en investeren in duurzame ledverlichting? Neem dan contact op met leverancier-led-verlichting Ilumax. We geven je alle informatie die je wilt weten over led-tl-buis kopen en de voordelen ervan. Een TL verlichting is bijna hetzelfde als je oude tl-lamp. Echter is de tl lamp led niet gevuld met giftige stoffen maar met ledverlichting. 

Een led-tl-buis is eenvoudig te monteren in de oude armatuur. Je kan dit zelf doen, maar je kan altijd onze installatiedienst inschakelen voor het vervangen van alle oude verlichting naar de duurzame ledverlichting. Vraag een offerte aan bij ledgroothandel Ilumax. 

LED TL BUIZEN

Led tl buis gamma

Led tl armatuur

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten ledverlichting. Ons led tl buis gamma is groot en divers. Als ledgroothandel hebben wij voor iedere ruimte, bedrijf of industrieel pand een geschikte led-oplossing. Vraag onze adviseurs om langs te komen bij jou op locatie. We geven je gelijk een advies op maat en bekijken de kostenbesparing. 

Voor de bedrijfshal zijn er twee manieren om te bezuinigen op de kosten. In het eerste geval vervangen we voornamelijk de lichtbronnen in de armaturen. We gebruiken dan bijvoorbeeld een led tl buis in de bestaande armaturen.

De tweede mogelijkheid is het vervangen van gehele armaturen voor nieuwe led verlichting voor bedrijfshal. Hiervoor hebben wij een ruim led tl buis gamma. Onze led tl armatuur is van hoge kwaliteit en geven een gelijkmatig natuurlijk licht af. Prettig voor de ogen, want ledverlichting knippert niet. Het geeft een rustige warmte af. 

Ilumax is al jaren specialist in het professionele led verlichting. Dit doen wij niet alleen bij een kantoor pand, maar ook bij industrie panden, buiten op terreinen, parkeergarage, winkels, werkplaats in loods of magazijn, bedrijfshal, schuur en portiek. Bekijk onze diverse projecten. Wij hebben van verlichting ons vak gemaakt en voorzien je graag van advies.

Led buis armatuur

Led tl buis armatuur kopen

Vervang nu de oude TL voor een nieuwe, zuinige en duurzame led buis armatuur. Je bespaart direct op de verlichtingskosten met een led tl balk. Led tl buis kopen kan je in onze online shop. Met ledverlichting bespaar je tot wel 90% op de verlichtingskosten ten opzichte van traditionele tl verlichting. TL buizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en wattages.

De meest voorkomende types van led-tl-balk zijn de 36 watt en 58 watt lampen. Hoe hoger het wattage hoe meer energie je verbruikt. Je wilt af van de hoge energie- en onderhoudskosten. Je stapt over op ledverlichting. Welke mogelijkheden zijn er voor tl vervangen door led tl buis armatuur kopen of led-tl-balk?

Er zijn drie opties voor tl vervangen door ledverlichting. De eerste optie is nieuwe led tl buis armatuur kopen. De led-armaturen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, kleuren en vormen. De meest gangbare tl buis is led tl buis 120cm, gevolgd door led tl buis 150cm en 60cm. De led buis armatuur is voor deze standaard lengtes gemaakt. 

De tweede optie is om de oude lampen vervangen door led retrofit. Deze optie wordt toegepast in een bestaande tl armatuur. De montage is eenvoudig. Retrofit is een snelle en goedkope oplossing. De derde optie om de tl-armatuur om te bouwen naar led.

Tl lamp voor buiten

Buiten tl lamp

Voor energiezuinige en duurzame tl lamp voor buiten ben je bij groothandel Ilumax aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit diverse waterdichte led armaturen en led-lampen, die zijn uitgerust met een IP65 waarde of hoger. Deze waarde geeft aan dat het armatuur stof- en waterdicht is. 

De led-downlight is zeer geschikt als plafond verlichting in een overkapping of buitenterras. Daarnaast kun je met de diverse waterdichte led-tl-bakken en tl led armaturen een langere lichtlijn creëren in ruimtes zoals een stal of loods. Vraag een offerte aan bij Ilumax. 

Indien je een buitenruimte wilt verlichten met een hoog plafond vanaf 4 meter, kies dan voor de High-bay-led. Deze krachtige armaturen beschikken namelijk over een grote lichtopbrengst led lampen. Wil je een tuin bij een hotel of carport van mooie verlichting voorzien? Dan is een waterdichte led-inbouwspot geschikt voor ieder plafond. 

En voor het verlichten van gevels, reclameborden en gebouwen is onze led straler een goede optie. Je kunt bij ons ook terecht voor een breed aanbod aan led buitenverlichting. Met ledverlichting bespaar je tot wel 90% aan energiekosten. Led tl buis kopen in onze online shop met IP65-klasse betekent dat de buiten tl lamp waterdicht en stofdicht is.

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Led tl balken kopen

Led balk verlichting

Led tl balken kopen doe je bij jouw betrouwbare ledverlichting partner Ilumax. Wij zijn zowel importeur led verlichting als ledgroothandel en led leverancier. We hebben alles onder één dak, wat betekent dat je kan rekenen op een groot assortiment van hoge kwaliteit. Wij leveren direct uit voorraad, waardoor een snelle levering gegarandeerd is. Bekijk ons assortiment in onze online winkel.

Led balk verlichting is een veel voorkomende vorm van verlichting in kantoren, grote bedrijfshallen, loodsen maar ook thuis wordt het vaak ingezet. Led tl balken kopen is een slimme keuze. Ledverlichting levert een hoge lichtopbrengst op en heeft een lange levensduur. Bij Ilumax kan je terecht voor ieder soort ledverlichting. 

Wij hebben een breed assortiment led tl buizen met verschillende maten en lichtkleuren (koel of warm wit). We hebben voor elke toepassing een passende licht oplossingen. Een led tl buis met koud wit licht voor op kantoor tot speciale buizen voor de voedselindustrie en ATEX-zones. 

Kies bij tl lamp vervangen voor dezelfde fitting en lengte zodat deze in de bestaande armatuur past. Indien de armatuur verouderd is, kan je beter kiezen om de led-armaturen te vervangen. Onze adviseurs van Ilumax kunnen je zeker helpen bij het maken van de juiste keuze voor let tl buis kopen. Neem gerust contact met ons op of bekijk online shop.

Bezoek ons

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.