led tl buis

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Led TL buis

Verlichtingsarmaturen

Led TL buis verlichting is geschikt voor het vervangen van tl verlichting in bestaande verlichtingsarmaturen. Op deze manier kan een bestaande armatuur worden omgebouwd naar een energiezuinige verlichting. Je hoeft daarbij niet een extra investering te doen in een nieuw armatuur. 

Met led TL buis verlichting wordt het licht van een ouderwetse tl-buis nagebootst. De kleuren die verkrijgbaar zijn als led tl buis verlichting zijn gelijk aan de traditionele kleuren. Van warm wit natuurlijk licht tot koud wit licht. In het assortiment van Ilumax hebben wij diverse uitvoeringen beschikbaar. Je kan direct onze ledverlichting kopen in de online winkel.

Omdat led TL buis verlichting op verschillende manieren wordt toegepast, hebben wij niet alleen verschillende kleuren, maar ook diverse stralingshoeken en lichtkracht in ons assortiment ledverlichting opgenomen.

Heb je vragen over de bestaande verlichtingsarmaturen of deze geschikt zijn voor ombouw naar led tl buis verlichting? Neem gerust contact op met één van onze licht-experts van Ilumax. Wij voorzien je graag van advies. Het is ook mogelijk om een afspraak bij jou op locatie te maken. Neem ook daarvoor contact met ons op. 

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

TL armatuur met starter

TL buis vervangen door led

Voordat je overgaat tot de toepassing van energiezuinige led tl buis verlichting is het verstandig de bestaande TL armatuur goed na te kijken. Ten eerste moet je weten of de bestaande tl armatuur met starter is of zonder starter. Een tl armatuur met starter zorgt ervoor dat een TL buis gaat branden zodra de lichtschakelaar aangaat. 

Een TL armatuur met starter is samen met een conventioneel voorschakelapparaat onderdeel van een armatuur waar een tl-buis in wordt geplaatst. Bij een elektronisch voorschakelapparaat is geen starter benodigd. Een tl armatuur zonder starter is een CVSA of een EVSA armatuur 

Zodra je weet over welke elektronica de armatuur beschikt is het aan te raden om te kijken hoe de staat van de huidige armatuur is. Zijn de voetjes waarin de bestaande tl-buis zit niet teveel versleten? Door het vele gebruik en vaak lange branduren van tl verlichting verdampen de weekmakers in de voetjes. Hierdoor worden de voetjes bros en breken ze af.

Indien de huidige armatuur versleten is, kan je beter investeren in een nieuwe led tl verlichting met armatuur. De led verlichting besparing kan flink oplopen, waardoor je de investering snel terugverdiend. Door alleen tl buis vervangen door led haal je een besparing tot wel 70%. Door de armatuur te vervangen door een led-armatuur loopt de besparing op naar 90%. 

TL verlichtingsarmaturen

Verlichtingsarmaturen groothandel

Je wilt de gewone tl verlichtingsarmaturen vervangen door led-tl-armaturen. Wat zijn de mogelijkheden om over te stappen naar zuinige ledverlichting? De eerste mogelijkheid is om nieuwe tl verlichtingsarmaturen te kopen. Dit is van toepassing wanneer de huidige tl verlichtingsarmaturen zijn versleten en dus aan vervanging toe zijn. 

Ilumax is verlichtingsarmaturen groothandel en leverancier led verlichting. Je kan de verschillende led tl verlichtingsarmaturen en led verlichting kopen bij Ilumax. De led-armaturen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, kleuren en stralingshoeken. De led-tl-buis en tl verlichtingsarmaturen zijn te koop in standaard lengtes van 60, 90, 120 en 150 cm. 

De tweede mogelijkheid is om de huidige traditionele tl-buizen te vervangen door led retrofit. Je vervangt daarbij de oude tl-buis door een led tl buis. Tl buis vervangen door led buis is de meest goedkope oplossing. Led tl buizen zijn bij onze verlichtingsarmaturen groothandel verkrijgbaar, alsmede in onze online winkel.

De laatste mogelijkheid is om de bestaande tl verlichtingsarmaturen om te bouwen naar een led-armatuur. Hierbij worden de elektronische onderdelen van een armatuur vervangen en de behuizing hergebruikt. De omgebouwde tl verlichtingsarmatuur krijgt een nieuwe certificering. Het nadeel van deze optie is dat het arbeidsintensief en moeilijker is.

TL buis led

Led tl buis 120cm

Ilumax groothandel heeft een groot led tl buis gamma. Alle gangbare maten zijn verkrijgbaar. Zoals de led tl buis 120 cm, led tl buis 150cm, led tl buis 90 cm en led-tl-buis 60 cm. De kleine variant van 60 cm wordt alleen gebruikt voor het verlichten van een kleine kast, zoals in de keuken van een kantoor bijvoorbeeld.

De grotere afmetingen zoals led tl buis 120cm en led tl buis 150cm worden veel toegepast op kantoren en voor verlichting van industriële ruimtes. Denk hierbij aan een bedrijfshal, magazijn of loods. Door de tl buis vervangen door led verlichting start je direct met het besparen op de verbruikskosten. Deze besparing kan oplopen tot 70%. 

Indien de huidige led verlichtingsarmaturen versleten en aan vervanging toe zijn, kan de besparing van led tl verlichting met armatuur oplopen tot wel 90%. Naast de besparing op het verbruik, levert het nog meer geld op. Je bespaart namelijk ook op de vervangings- en onderhoudskosten van de led-tl-buizen. 

Door de lange levensduur led verlichting van 50.000 tot 100.000 branduren hoef je de verlichting minder vaak te vervangen. Indien de led lampen hoog hangen en daardoor moeilijk bereikbaar zijn, bespaar je dus op de vervangingskosten. Wil je weten wat tl buis led verlichting kosten? Vraag een gratis offerte aan bij Ilumax of kijk in onze online shop.

TL Buizen shop

Groothandel in led

Duurzame verlichting

Ilumax groothandel in led voor de gehele Benelux. Naast dat Ilumax ledgroothandel is zijn wij ook importeur led verlichting en led-leverancier. Wij bieden een hoge kwaliteit ledverlichting aan voor een scherp prijs. Onze led-tl ledverlichting producten zijn voorzien van de nodige veiligheidskeuringen zoals TÜV, RoHS en CE-label. 

De oude tube light verlichting wordt steeds vaker vervangen door de energiezuinige en duurzame verlichting, zoals led-tl-buis. De verwachting is dat in toekomst alle tl lamp vervangen zijn door led tl lampen. Bedrijven stappen steeds meer over op duurzame verlichting. Ten eerste vanwege de hoge kostenbesparing ten tweede omdat het beter is voor het milieu. 

Met led verlichting reduceer je de uitstoot van CO2 en bovendien bevatten led lampen geen giftige stoffen zoals kwik. Doordat ledverlichting langer mee gaat dan conventionele verlichting wordt er ook minder afval geproduceerd. Maak daarom nu de keuze om te investeren in zuinige en duurzame verlichting led.

Hoe intensiever het gebruik van de duurzame verlichting hoe belangrijker de kwaliteit, levensduur en verbruik is. Voor led verlichting bedrijven geven wij als groothandel in led aan met welk soorten ledverlichting je het hoogste rendement behaalt. Jouw led specialist helpt je bij het zoeken naar de juiste ledverlichting armaturen die passen bij de wensen. 

Led TL licht

Led balk verlichting

Door te verlichten met andere technieken, zoals led TL licht, kan je als bedrijf veel besparen op de kosten. Met tl-verlichting bespaar je tot wel 90% op de conventionele lampen. Door alleen al TL buizen vervangen door led-buizen levert dit een besparing tot wel 70% op. Gebruik je daarbij ook slimme technieken als een led dimmer dan loopt de besparing op. 

Ledverlichting gaat wel 6 tot 30 keer langer mee dan een gloeilamp, halogeen- of spaarlamp. Je hoeft de komende 10 tot 12 jaar geen lampen te vervangen, afhankelijk van het aantal uren dat het licht brandt per dag. Led balk verlichting gaat mee tot wel 50.000 branduren. Je hebt ook nog meer energiezuinige verlichting led die tot 100.000 branduren mee gaan. 

Door de lange levensduur led lampen heb je ook minder kosten aan het vervangen van de led-lichten. Bovendien is het onderhoud daardoor ook lager. Met led tl licht jouw kantoor, winkel of magazijn verlichten is ook milieubewust. Je reduceert namelijk de CO2-uitstoot. Met een dimbare led lamp kan je zelf de lichtsterkte bepalen. 

Door led-balk-verlichting te dimmen bespaar je nog meer op de energiekosten. Gebruik sensoren voor beweging en dag-nacht schakeling. Welk led tl licht je nodig hebt, is afhankelijk van jouw wensen en de situatie waarin je de ledverlichting wilt toepassen. Vraag een gratis offerte aan, zodat wij jouw wensen combineren met de juiste led-producten. 

Led TL verlichting

Led TL verlichting kantoor

Led TL verlichting is een veel voorkomende vorm van verlichting in kantoren, grote bedrijfshallen, loodsen, magazijnen en supermarkten. Led TL verlichting kopen is een verstandige investering. Led tl buis levert een hoge lichtopbrengst op en heeft daarnaast een lange levensduur. Energiezuinig verlichtingen met led-lampen en armaturen.

Bij Ilumax kan je terecht voor ieder soort ledverlichting. Wij hebben een breed assortiment led tl buizen met verschillende lichtkleuren (koel of warm wit uitgedrukt in Kelvin K) en lengtes, T8 led of T5 led. We hebben voor elke toepassing een geschikte lichtoplossing. Led-TL verlichting kantoor met koud wit licht tot speciale led buizen voor ATEX-zones en de voedselindustrie. 

Kies bij tl lamp vervangen voor dezelfde fitting en lengte zodat deze in de bestaande armatuur past. Indien de armatuur verouderd of versleten is, kan je beter kiezen om de led-armaturen ook te vervangen. Door de snelle terugverdientijd heb je de investering binnen 2 tot 3 jaar terugverdiend. 

Onze adviseurs van Ilumax kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze voor led tl verlichting kopen. Neem gerust contact met ons op en maak eventueel een afspraak bij jou op locatie. Wij komen langs en bekijken de huidige verlichting en maken op basis daarvan een scherpe offerte. Ook voor nieuwbouw en turnkey projecten kan je bij Ilumax terecht.

TL verlichting armatuur

TL buizen vervangen door led

De goedkoopste manier om te bezuinigen op de verlichtingskosten is om de bestaande tl verlichting armatuur te gebruiken en de tl buizen vervangen door led buizen. Indien de bestaande TL verlichting armatuur verouderd of versleten is, dan kan je beter kiezen voor een nieuwe armatuur met tl-buis verlichting. 

Indien de huidige armaturen nog in goed staat zijn, kan je het doen door alleen de tl buizen vervangen door led buizen. In sommige gevallen moet in het bestaande tl verlichting armatuur de bedrading worden aangepast. Onze Ilumax expert kan je vertellen wanneer dat nodig is en hoe dat in zijn werk gaat.

Naast vervanging zijn nieuwe led-armaturen uiteraard geschikt voor het plaatsen in een ruimte waarin nog geen verlichting hangt, zoals bij nieuwbouw projecten. Ilumax heeft verschillende soorten ledverlichting armaturen gamma. Je kan onze tl verlichting armatuur en led tl buis kopen in de online shop. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Ilumax.

Ilumax is al jaren specialist in het professionele led verlichting. Wij doen dit niet alleen voor industriele verlichting, maar ook verlichting voor kantoor pand, buitenterreinen, bouwprojecten, parkeergarage, winkels, werkplaats magazijn of loods, bedrijfshal, schuur en portiek. Wij leveren direct uit onze ledgroothandel voorraad, waardoor een snelle levering is gegarandeerd.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.