led tl verlichting met armatuur

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Led TL verlichting met armatuur 

TL armatuur vervangen

Led tl verlichting met armatuur is geproduceerd voor het vervangen van tl-verlichting-armaturen die zijn versleten. Ook kunnen deze armaturen gebruikt worden in plaats van de traditionele tl verlichting armaturen in een nieuwbouw situatie.

Met deze led-lampen kan de bestaande verlichting worden vervangen voor een energiezuinig armatuur, zonder dat nieuwe bekabeling hoeft te worden aangesloten. Over het algemeen kan je de oude tl armatuur vervangen en de nieuw armatuur aansluiten op de bestaande bekabeling.

Met led tl verlichting met armatuur kan het licht van traditionele tl-buizen energiezuinig worden vervangen zonder dat er lichtverlies op de werkplekken ontstaat. De beschikbare kleurstellingen die verkrijgbaar zijn in led tl verlichting met armatuur zijn gelijk aan de bekende kleuren van tl-verlichting. Zoals neutraal wit, koud wit en warm wit.

Steeds vaker wordt ook het oude armatuur vervangen door een geïntegreerd en geoptimaliseerd armaturen led. Dat is zeker het geval bij opbouwarmaturen of renovatie. De terugverdientijd led verlichting hangt af van het aantal branduren. Indien dit 50 uur of meer per week is, dan heeft de besparing LED tov TL gemiddeld een terugverdientijd van 2,5 jaar.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Armaturen led

Led tl verlichting

Met armaturen led ontstaat ook een besparing op de onderhoudskosten en de kosten voor vervanging van defecte tl-lampen. Oude led-tl-verlichting heeft een levensduur die veel korter is dan de levensduur van nieuwe led armaturen. Led-armaturen gaan doorgaans minimaal 15 tot 20 jaar mee.

Bij de aanschaf van armaturen led is het verstandig vooraf een aantal zaken goed na te gaan en te controleren. Bedenk bijvoorbeeld waar de verlichting komt te hangen en of de bestaande verlichting nog wel voldoet aan de wensen. Wanneer je toch plannen hebt om de oude verlichting te vervangen kan je een directe aanpassingen doe aan jouw lichtplan. 

Bij de planning van de led tl verlichting in een nieuwbouw situatie kunnen onze adviseurs een sluitend lichtplan met je samenstellen. Een verlichtingsplan dat aansluit bij de behoefte van jouw bedrijf en werktaken die worden uitgevoerd in de te verlichting werkruimte.

Onze adviseurs van Ilumax kunnen je helpen bij de juiste keuze van de led TL verlichting met armatuur voor jouw bedrijf. We verzorgen gehele verlichting projecten voor de zakelijke markt. Ilumax is groothandel, led leverancier en importeur led verlichting van de Benelux. Wij geven een scherpe prijs led verlichting van hoge kwaliteit. 

TL led verlichting

TL armatuur

Nieuwe Led TL buizen of gewoon een nieuwe led TL armatuur met moderne TL verlichting kopen. Met een led-tl-balk van Ilumax krijg je meer dan een goede lichtbron. De voordelen van tl-led-verlichting zijn namelijk enorm. Allereerst zijn tl-buizen zeer zuinig, ook heb je geen opwarmtijd bij een led-TL-verlichting. Je krijgt dus direct fel licht dat niet flikkert. 

Dit is bij de traditionele tl-verlichting wel het geval. Ook heb je de keuze uit verschillende vermogens en lichtkleuren. TL-led verlichting straalt bovendien geen UV uit en bevat geen zware metalen. Wat weer goed is voor de gezondheid en het milieu. 

Het vervangen van je oude tl-led-verlichting is eenvoudig. Je hoeft enkel de oude armatuur te verwijderen en een nieuwe TL armatuur te plaatsen. Vanwege de grote voordelen van ledverlichting wordt steeds vaker de oude verlichting vervangen door led tl verlichting met armatuur. 

Tl-led-verlichting zie je vaak in kantoren, ziekenhuizen, industriële werkruimtes, beurshallen en op scholen. Led-verlichting levert dan ook een grote besparing op de energiekosten en onderhoud. Voor een optimale besparing te behalen is het aan te raden om over te stappen led-tl-verlichting met armatuur. 

Besparing TL naar led

TL vervangen door led

De besparing TL naar led tl buizen is groot. Tl buis vervangen door led-tl-buis levert een besparing tot wel 70% op. TL vervangen door led is zeker aan te raden wanneer je bestaande verlichting niet meer in goede staat verkeert. Het is dan verstandig om nieuwe armaturen aan te schaffen waarin direct ledverlichting is toegepast. 

Je wisselt ouderwetse tl-armatuur om voor een tl led armatuur waarmee direct op de energiekosten bespaart. Vaak is het mogelijk om de bestaande aansluitpunten te gebruiken. Vraag onze Ilumax adviseur om advies. We komen graag bij je op locatie langs om een nieuw lichtplan en besparingsplan voor je op te stellen. 

Samen met een van onze Ilumax experts kijken we naar de wensen en behoeften van het nieuwe verlichtingssysteem. De kostenbesparing van de oude tl vervangen door led tl-buizen is enorm groot. Naast de besparing op de kosten van energie behaal je een aanzienlijke besparing op de kosten van vervanging en onderhoud.

Wil je meer weten over de besparing tl naar led verlichting? Neem dan contact met ons op. We verzorgen groet verlichting projecten voor de zakelijke markt. Wij verzorgen professionele lichtberekeningen. Zowel voor led binnen- als buitenverlichting. 

led verlichting bedrijfshal ledarmatuur

LED RAILVERLICHTING BEDRIJFSHAL

Railverlichting Kan gebruikt worden op diverse locaties, geeft veel licht

led verlichting werkplaats led bouwlamp

LEDVERLICHTING VOOR BEDRIJFSHAL

Led Straler zuinig in gebruik en eenvoudig schoon te houden

tl led armatuur dubbel tl

LED TL BUIZEN IN DE BEDRIJFSHAL

Goedkoop ledverlichting TL toepassen in bestaande armaturen

terugverdientijd led verlichting highbay

LED HIGHBAY VERLICHTING

Led highbay verlichting bedrijfshal heeft een grote lichtopbrengst

TL buis armatuur

T8 led TL

TL buis armatuur is een goede investering voor de toekomst is die zich snel terugverdiend. De led-tl-buis komt in minder veel maten voor dat led-lampen. Led TL verlichting met armatuur is verkrijgbaar in de meest gangbare soorten zoals de T5 en T8 led TL. De code led-tl-buis T8 staat voor de diameter van de tl-buis. 

De lengte van de tl buis armatuur hangt af van de ruimte die je wilt verlichten. Voor een grote werkplaats raden wij een led tl buis 150 cm aan. Omdat deze meer verlichting geeft.  Voor een kleinere ruimte, zoals een kantoor wordt de led tl buis 120cm vaak gebruikt. Voor het verlichten van een kleine ruimte wordt een led-tl-buis 60cm aangeraden. 

De meest voorkomende types van led-tl-balk zijn de 36 watt en 58 watt lampen. Hoe hoger het wattage hoe meer energie je verbruikt. Wij hebben een breed assortiment led-buis-armatuur met verschillende maten en lichtkleuren. Van wit koel tot warm wit.  

We hebben voor elke toepassing een passende licht oplossingen. Een led tl buis met koud wit licht voor op kantoor tot speciale buizen voor de voedselindustrie en ATEX-zones. Indien de bestaande armatuur verouderd is, kan je het beste kiezen voor led-tl-verlichting met armatuur. Ilumax geeft je advies bij het kopen van de juiste Tl-buis-armatuur en verlichting.

Voordelen led tl armatuur

Led verlichting voordelen nadelen

De voordelen led tl armatuur is groot. Ten eerste natuurlijk de hoge besparing op de energiekosten. Daarnaast is ook de lange levensduur led lampen een groot voordeel. De led-lamp gaat meer branduren mee dan traditionele verlichting. Hierdoor hoeven lampen minder vaak vervangen te worden, wat weer scheelt in de onderhoudskosten.

Daarnaast is er geen opstarttijd bij een onze led tl armaturen. Je hebt direct licht, zonder flikkeringen. Daarbij is ledverlichting beter voor het milieu omdat ze minder energie verbruiken. Voordelen led tl armatuur en voordelen led lampen zijn daarom zeer groot. Je kan ook heel eenvoudig de oude tl-buis vervangen door een led-buis. 

Led verlichting voordelen nadelen. De nadelen van led tl armatuur ligt vooral in de aanschaf van nieuwe led-tl-verlichting. De armatuur zelf is niet zo duur in de aanschaf. De led-buizen zijn doorgaans duurder dan de traditionele tl-buizen. Dit is ook logisch, omdat de tl-buis-led een veel langere levensduur heeft. 

Gemiddeld gaan de buizen 50.000 tot zelfs wel 100.000 branduren mee. Dat wil zeggen 10 tot 12 jaar, afhankelijk van hoe lang de tl-verlichting aanstaat per dag. Uiteindelijk ben je dus goedkoper uit. Investeer daarom in de zuinige en duurzame ledverlichting en armaturen.

TL led verlichting kopen

Led verlichting online kopen

Bij tl led verlichting kopen moet je op een aantal zaken letten. Ook als je led verlichting online kopen wilt in onze shop. Natuurlijk kan je altijd eerst contact met een adviseur van Ilumax opnemen om zeker te weten dat je de juist tl-led-verlichting koopt. 

Bij het armatuur is het belangrijk om te letten op de stof- en waterdichtheid. Bedenk van te voren waar de je de ledverlichting wilt gaan gebruiken. De waterdichtheid wordt aangegeven met de IP-klasse. IP65-led is stof- en waterdicht en geschikt om te gebruiken vochtige ruimtes als buitenverlichting. 

Verder zijn natuurlijk de functionaliteit duurzaamheid en het uiterlijk van belang. Houd ook rekening met de manier van bevestigen. Ilumax verkoopt alleen armaturen dit eenvoudig te bevestigen zijn, dat scheelt weer werk. Let ook bij tl-led-verlichting-kopen op de lichtkleur, het aantal branduren en de stralingshoek. 

Als laatste is natuurlijk de lichtopbrengst van belang, gemeten in lumen. Dit is alleen van toepassing bij de led-tl-buis en niet van de led-tl-armatuur. Op basis van lichtopbrengst kan je verschillende soorten verlichting goed met elkaar vergelijken 

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Voordelen led TL verlichting

Dimbare led lamp

Alle voordelen led tl verlichting met armatuur ideaal maken voor bedrijfs- en productieprocessen:

– Energiereductie van 50% tot 90% ten opzichte van traditionele tl-verlichting.
– Led-armaturen hebben een aanzienlijk langere levensduur. Minder onderhoud en minder vaak vervangen van de led-lampen. 

– Led-tl-verlichting met armatuur is stabiel, trillingvrij licht en bestand tegen schokken.
– Ledverlichting is goed bestand tegen het vaak in- en uitschakelen.
– Ook bij lagere temperaturen presteert ledverlichting optimaal.
– Led lampen zijn te koppelen aan slimme verlichtingsoplossingen. Optimale regeling van dimbare led lamp en beweging sensoren. 

De ledverlichting van Ilumax is van hoge kwaliteit en voldoet aan de Europese standaarden op het gebied van veiligheid en kwaliteit. De ledverlichting is voorzien van TÜV, RoHS keurmerk en CE label. Neem contact met leverancier led verlichting Ilumax op voor jouw verlichting projecten.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.