led tl verlichting

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Led TL verlichting 

Led TL buis

Led TL verlichting heeft een grote lichtverspreiding, is zeer zuinig in verbruik en eenvoudig toe te passen. Het is eenvoudig om de bestaande tl verlichting in de huidige armaturen te vervangen. Eventueel met een kleine aanpassing aan de bestaande armatuur kan je een led tl buis plaatsen. 

Het voordeel hiervan is dat je zonder een hoge investering te maken in nieuwe led-tl-armaturen je toch profiteert van de zuinige led tl verlichting. Met led-tl-verlichting bespaar je tot wel 70% op de energiekosten ten opzichte van conventionele tl-lampen. Dit percentage loopt op naar 90% als je ook de tl-armatuur vervangt. 

De lichtkleuren welke uitgedrukt worden in Kelvin (K) zijn toe te passen in diverse ruimtes. Zoals kantoren, werkplaatsen, scholen en winkelpanden zoals supermarkten. Het brede assortiment van Ilumax heeft verschillende kleuren, stralingshoeken en hoge lichtopbrengst (Lumen). De verschillende soorten ledverlichting vind je dan ook terug in onze online shop. 

Naast de besparing op energie, bespaar jet met led tl verlichting ook op de onderhouds- en vervangkosten. De levensduur van een led-tl-buis is namelijk zeer land, waardoor je minder vaak de lampen hoeft te vervangen. Afhankelijk van het aantal branduren per dag, gaan de led-tl-buizen zeker 10 tot 12 jaar mee. 

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Tl led verlichting

TL armatuur led

Met TL led verlichting bespaar je flink op de energiekosten. Wanneer je wilt starten met besparen op de verlichtingskosten, is het belangrijk om na te gaan of het bestaande verlichting armatuur wel geschikt is voor de toepassing van een led tl buis. Dat is onder meer afhankelijk van de staat van onderhoud en gebruikte elektronica in het armatuur.

Beschikt de huidige armatuur over een starter? Indien er geen starter aanwezig is in de bestaande tl-armatuur is er sprake van een elektronisch voorschakelapparaat. Dit heet een CVSA of een EVSA armatuur. Zodra je weet welke elektronica de huidige armatuur heeft, is het aan te raden of de voetjes waarin de bestaande tl-buis zit niet teveel zijn versleten. 

Door het vele gebruik en vaak lange branduren van tl-verlichting verdampen de weekmakers in de voetjes. Hierdoor worden de voetjes bros en breken ze af. Indien de oude tl-armaturen versleten zijn, is het aan te raden om gelijk te investeren in nieuwe tl armatuur led. Steeds vaker wordt ook het oude armatuur vervangen door een geïntegreerd led-armatuur. 

Bij opbouw armaturen of renovatie projecten worden er eigenlijk altijd een nieuwe tl-armatuur-led toegepast. De terugverdientijd led verlichting hangt af van het aantal branduren. Indien dit 50 uur of meer per week is, dan heeft de tl-led-verlichting ipv TL normaal een gemiddelde terugverdientijd van zo’n 2,5 jaar. 

Tl verlichting led

TL buis led

Onze adviseurs van Ilumax kunnen snel zien of de bestaande armaturen geschikt zijn voor tl verlichting led, zoals een tl buis led. Indien dit het geval is, bespaar je op de kosten. Wanneer de armaturen niet geschikt zijn voor tl-buis-led, adviseren wij deze te vervangen door led tl verlichting met armatuur. Op deze manier profiteer je optimaal van de zuinige led oplossingen. 

Wanneer je in jouw bedrijf aanpassingen wilt doorvoeren aan het lichtplan, is dat eenvoudig te combineren met het besparen op de verbruikskosten en energiezuinige tl verlichting led toe te passen. Onze Ilumax adviseur bekijkt samen met jou naar de wensen met betrekking tot de nieuwe tl-verlichting-led. Vervangen van oude tl-buis door nieuwe tl-buis-led en armatuur.

Door ledverlichting toe te passen in jouw bedrijf bespaar je op het energieverbruik, onderhoudskosten en kosten van vervanging van de lampen. Gemiddeld heb je de investering in led-TL-verlichting in 2 tot 3 jaar terugverdiend. Wil je meer weten over led verlichting besparing voor bedrijven? Neem dan contact met ons op. 

Ilumax is ledgroothandel, leverancier en importeur led verlichting van de Benelux. Doordat we alles onder één dak hebben, zijn wij in staat een hoge kwaliteit te leveren tegen een scherp prijs. We verzorgen gehele verlichting projecten voor de zakelijke markt. We komen graag bij je op locatie langs voor het geven van advies op maat en een scherpe offerte. 

Led TL lamp

Led TL bak

Welke TL verlichting gebruiken? Een led TL lamp of een led TL bak. Ilumax heeft diverse soorten ledverlichting in haar assortiment. Welke led tl lamp of tl-led-armatuur geschikt is voor jouw bedrijf is afhankelijk van de situatie. Onze licht-adviseur komt bij je op locatie langs om te kijken welke verlichting en armaturen vervangen moeten worden. 

We maken een nieuw verlichtingsplan voor je op waarbij we rekening houden met jouw wensen en behoeften. Het is niet altijd nodig om de bestaande led-tl-bak, ook wel led-armatuur genoemd, te vervangen. Onze vakkundige installateurs kunnen de gehele montage voor je verzorgen. Wij verzorgen namelijk ook hele turn-key projecten. 

Niet alleen alle verschillende soorten gloei- en halogeenlampen zijn tegenwoordig te vervangen door een led TL lamp of led-lamp. Ook de oude bekende tl-buis bestaat nu in een led-tl-lamp. De traditionele tl-buizen vervangen door led-tl-lampen inclusief een led-tl-bakken is zeker aan te raden. Een led-tl-lamp verbruikt minder energie dan een spaarlamp. 

Doordat een led tl buis zonder starter werkt, is er nog een hogere besparing te behalen. Als er sprake is van tl-buizen in open armaturen, kan je nog meer besparen. Zonder spiegelreflectie kap gaat er bij TL namelijk veel licht verloren omdat het niet naar beneden wordt gereflecteerd. Led-tl straalt uitsluitend naar beneden en heeft dit probleem niet.

TP producten

Led verlichting ipv TL

TL buis

Bij het gebruik van led verlichting ipv TL conventionele lampen bespaar je flink op de verbruikskosten. De laatste jaren hebben de traditionele tl-buizen een doorontwikkeling meegemaakt. Er bestaat inmiddels een energiezuinig alternatief voor de bekende dikke T8-tl-buis, namelijk de T5-buis. Deze dunnere tl-buis levert al een besparing van 40% op. 

Deze nieuwe generatie tl-buis is goedkoper in de aanschaf dan een tl-led-buis. De levensduur van ledverlichting is nog altijd langer dan de gewone tl buis, ondanks de longlife tl-buis uitvoering. Echter wanneer je wilt overschakelen van een T8-buis naar T5, loopt je tegen het punt aan dat de T5-tubes een ander armatuur vereisen. 

Ze gebruiken een andere VSA, hebben een andere fitting en zijn dunner dan de T8-buizen. Een T5-buis past dus niet in een bestaande T8-armatuur. Daar heb je bij led-tl-buis kopen geen last van, want deze passen gewoon in de bestaande armaturen. Led-verlichting ipv TL is dus op de iets langere duur veel goedkoper. Energie besparend, lange levensduur en lage onderhoud. 

Led tl buis heeft grote voordelen ten opzichte van het traditionele tl-licht. Led-tl-verlichting bestaat in allerlei maten (zoals T5 en T8 led), soorten en lichtkleuren. Van warm wit 3000K, neutraal wit 4000K tot 6000K koud wit. Verder heeft led-tl-buis geen opstarttijd en functioneert het zeer goed onder koude omstandigheden, zoals in koelcellen of buiten. 

Led TL verlichting kantoor

Dimbare led TL verlichting

Let TL verlichting kantoor zorgt voor een gezonde werkomgeving voor het personeel. De verlichting kantoor is zelfs bepalend voor het resultaat en productievermogen van jouw werknemers. Verlichting in het algemeen heeft namelijk invloed op het concentratie vermogen en de gezondheid van de personeelsleden. 

Ledverlichting heeft geen last van flikkeringen en is daardoor rustig aan de ogen. Het stoot geen giftige stoffen af. Helaas is verlichting in veel kantoren slecht en wordt vaak nog gebruik gemaakt van dikke tl-buizen met een starter. Deze verlichting is onzuinig en niet efficiënt. Steeds meer bedrijven vervangen de traditionele verlichting door led TL verlichting kantoor. 

Ten opzichte van een gloeilamp, spaarlamp of halogeen lamp gaan led lampen 6 tot wel 30 keer langer mee. Door de lange levensduur led verlichting van 60.000 tot 100.000 branduren heb je ook minder onderhoud aan de verlichting kantoor. Gebruik ook slimme oplossingen, zoals dimbare led TL verlichting, dag-nacht sensoren en led lamp met bewegingssensor. 

Dimbare led TL verlichting heeft het voordeel dat je nog minder energie verbruikt. De led-lampen branden niet wanneer dit niet nodig is. Zodra er een beweging wordt gedetecteerd gaan de lampen weer volledig aan. Door dimbare led-tl-verlichting toe te passen op kantoor stoot je ook minder CO2 uit. Vraag meer informatie aan over led TL verlichting kantoor. 

Led TL verlichting werkplaats

Goedkope led TL verlichting

Een goede verlichting is belangrijk bij industriële omgevingen, zoals een werkplaats in een loods, bedrijfshal of magazijn. De energiezuinig led TL verlichting werkplaats van Ilumax geeft krachtig en gelijkmatig licht. Vaak is verlichting in een werkplaats hoog aangebracht wat het vervangen van defecte lampen lastig maakt. 

Met de goedkope led TL verlichting werkplaats hoef je jarenlang niet om te kijken naar het vervangen van de lampen. Led-verlichting gaat namelijk jarenlang zonder zorgen mee. Afhankelijk van het aantal uren dat de verlichting brandt kan je 10 tot 12 jaar met één led-tl-buis doen. In branduren uitgedrukt gaan de led-tl-buizen 50.000 tot wel 100.000 uren mee. 

In een werkplaats is het vaak stoffig. Het stof slaat aan op de armaturen. Het is daarom belangrijk dat de led tl verlichting werkplaats van hoge kwaliteit is. Zodat de armaturen lang meegaan en gemakkelijk schoon te maken zijn wanneer deze vervuild zijn. Met de IP65-led klasse zijn de armaturen en verlichting stof- en waterdicht. 

De goedkope led tl verlichting koop je bij led leverancier en groothandel Ilumax. Wij hebben al veel licht projecten uitgevoerd en hebben daardoor de nodige ervaring en deskundigheid in huis. Wil je advies over het vervangen van de oude verlichting naar de duurzame let-tl-verlichting werkplaats? Maak dan een afspraak met onze Ilumax adviseur. 

Led verlichting TL

Welke led TL verlichting gebruiken?

Ilumax is al jaren jouw betrouwbare led specialist. Wij leveren naast led-verlichting-TL in werkplaats ook led-lampen en armaturen voor kantoren. Alsmede agrarische verlichting led zoals stalverlichting pluimvee. Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor buitenverlichting, zoals led straatverlichting voor industriële terreinen of parkeergarage. 

Verlichting voor winkels, loods, magazijn, bedrijfshal, schuur en portiek. Bekijk onze diverse projecten. Wij vertellen je graag hoe je bespaart op de energiekosten met led. Wij zijn importeur led verlichting voor zakelijke eindgebruikers en installatie bedrijven in Benelux. Wil je weten welke led TL-verlichting gebruiken voor jouw bedrijf? 

Neem contact met ons op. We geven je namelijk advies op maat. Het is zelfs mogelijk om bij jou op locatie een afspraak te maken, zodat onze Ilumax adviseur je kan adviseren over de vervanging van de huidige armaturen naar led-verlichting TL.

Met High Bay led of led TL armaturen van Ilumax kan je eenvoudig overstappen van energie verslindende gas ontladingslampen naar energiezuinige ledverlichting. Led high bay armaturen worden vaak toegepast als lichtoplossing voor ruimtes met een hoog plafond. Zoals in een loods of magazijn. Vraag een gratis offerte led-verlichting TL bij Ilumax aan. 

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.