led verlichting bedrijven

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

led verlichting voor bedrijven

Led verlichting bedrijven en instellingen koopt u voordelig en eenvoudig tegen een lage prijs rechtstreeks bij de importeur. Bij Ilumax koopt u uw led verlichting rechtstreeks tegen een scherpe prijs met een gedegen advies op locatie

Het ledverlichting portfolio van Ilumax is uitgebreid en van hoge kwaliteit. Voor de productie van onze ledarmaturen maken wij gebruik van componenten van bekende grote fabrikanten. Met deze componenten produceren wij hoogwaardige led verlichting voor bedrijven en instellingen afgestemd op de behoefte van zakelijke gebruikers.

De verlichting van Led import Europe is ook verkrijgbaar bij led verlichting bedrijven in de Benelux en Duitsland. Veel zakelijke eindgebruikers kiezen ervoor om onze ledproducten rechtstreeks van ons te kopen.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

Als led leverancier ondersteunen wij onze collectie met een vakkundig advies van onze medewerkers. Wij bieden u gratis een handige rekentool voor het berekenen van uw energiebesparing, reductie van Co2 uitstoot en de besparing op onderhoud.

LED GROOTHANDEL PRODUCTEN

groothandel led armaturen

GROOTHANDEL LED VERLICHTING

Ledarmaturen voor werkplaatsen en loodsen

groothandel led verlichting downlight

GROOTHANDEL LEDLAMPEN

Energiezuinige verlichting en led lichtbronnen

led groothandel ledpanelen

IMPORTEUR LEDPANELEN

Ledpanelen zijn zuinig in verbuik en voordelig in aanschaf

terugverdientijd led verlichting highbay

LEDSTRALERS GROOTHANDEL

Gemaakt voor vervanging van bestaande armaturen

LED Verlichting bedrijf

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED VERLICHTING PRODUCTIE

Energiezuinige ledverlichting van Ilumax voor een veilige, goed verlichte productieomgeving

LEDVERLICHTING INDUSTRIE

Met led verlichting kan eenvoudig veel geld worden bespaard in een industriele productie omgeving

LED VERLICHTING KANTOREN

De ledarmaturen van Ilumax staan garant voor een zuinig en helder verlicht kantoor in uw bedrijf

LED VERLICHTING LOGISTIEK

De grote lichtopbrengst van led armaturen van Ilumax zorgen voor een perfect verlichte logistieke werkplek

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Led lichten voor bedrijven

Sommige bedrijven hebben een eigen deskundige installatiedienst of facilitairemedewerker en zijn enkel op zoek naar led verlichting bedrijven voor de aankoop van de verlichting. De installatie van de gekochte ledverlichting armaturen verzorgt men zelf.

Andere bedrijven zoeken naast een goed ledproduct ondersteuning bij de installatie. Voor beide doelgroepen hebben wij passende oplossingen. De deskundige installateurs die al jaren producten van ons bedrijf verkopen aan hun eindklanten kunnen worden ingeschakeld voor de montage bij u op locatie. Zo bent u verzekerd van een deskundige installatie

Steeds meer bedrijven begrijpen de voordelen van het rechtstreeks kopen bij de importeur en benaderen ons bedrijf voor de levering van led verlichting voor bedrijven. Wij leveren projecten voor het bedrijfsleven en het MKB in Nederland en Belgie. Ook werken wij voor diverse overheidsinstellingen in Nederland.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE KLANTEN

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.

Zuinige en voordelige LED Lichten voor iedere industrie