led verlichting bedrijven

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Led verlichting bedrijven

Led verlichting waar te koop?

Led verlichting bedrijven en instellingen koop je voordelig en eenvoudig tegen een lage prijs rechtstreeks bij de importeur. Bij Ilumax koop je namelijk jouw ledverlichting direct tegen een scherpe prijs met een gedegen advies op locatie. 

Het ledverlichting portfolio van Ilumax is zeer uitgebreid en van ongekend hoge kwaliteit. Voor de productie van onze led-armaturen maken wij gebruik van componenten van bekende grote fabrikanten. Met deze componenten produceren wij hoogwaardige led-verlichting voor bedrijf en instelling afgestemd op de behoefte van de zakelijke gebruiker.

Led verlichting waar te koop voor bedrijven? De led-verlichting voor bedrijven kan je kopen bij Ilumax. De ledlampen en armaturen van Illumax zijn ook verkrijgbaar voor led verlichting bedrijven in de Benelux en Duitsland. Veel zakelijke eindgebruikers kiezen ervoor om onze ledproducten rechtstreeks van ons te kopen. Zonder tussenkomst van een wederverkoper. 

Illumax is namelijk importeur, ledgroothandel en leverancier led verlichting. Doordat wij alles onder één dak hebben profiteer je van zeer scherpe prijzen bij het led-verlichting kopen voor jouw bedrijf of licht project. Wij weten ook alles van subsidie led verlichting bedrijven.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Subsidie led verlichting bedrijven

EIA subsidie

Is er een subsidie led verlichting bedrijven? Ja, er is een subsidie led verlichting bedrijven. Ledverlichting valt onder de Energie-investeringsaftrek (EIA). In feite is het geen subsidie, maar een fiscaal voordeel. In de volksmond wordt gewoon gesproken over EIA subsidie Als bedrijf kan je met de EIA tot 45% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. 

De overheid wil met de EIA subsidie het verduurzamen van bedrijven en instellingen stimuleren. In het Klimaatakkoord is afgesproken dat we de CO2 uitstoot sterk moeten reduceren. Dit betekent dat we in 2030 de helft minder moeten uitstoten ten opzichte van 1990. Om dat doel te bereiken moeten bedrijfspanden verduurzamen. 

Dit kan in de vorm zijn van zonnepanelen kopen, maar ook ledverlichting toepassen. Met de Energie-investeringsaftrek stimuleert de overheid het verduurzamen van jouw bedrijf of instelling. De EIA is een fiscale regeling voor ondernemers die investeringen doen in energie besparende bedrijfsmiddelen voor het verduurzamen van de organisatie.

Bij het investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen of duurzame energie, kun je via de EIA 45% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. Dit is bovenop de gebruikelijke afschrijvingen. Investeer daarom in bijvoorbeeld in led panelen, led downlight of led tl verlichting met armatuur. 

Led verlichting bedrijven verplicht

Led verlichting verplicht voor bedrijven

Per 1 juli 2020 is in Nederland uitsluitend led verlichting bedrijven verplicht. Echter werd dit plan net voor de startdatum uitgesteld. De verwachting is wel dat de motie die in 2018 is aangenomen in de Tweede Kamer binnenkort alsnog tot wet wordt gevormd. Echter is ledverlichting voor een groot aantal bedrijven al een paar jaar verplicht. Hoe zit dit precies?

Alle ondernemingen die vallen onder de Wet milieubeheer zijn verplicht om ledverlichting toe te passen binnen hun bedrijf. Dit zijn de organisaties in Nederland die op jaarbasis 50.000 kWh of meer verbruiken of bedrijven die tenminste 25.000 kubieke meter gas verbruiken. Deze zijn verplicht om energie besparende maatregelen te nemen welke in 5 jaar zijn terugverdiend. 

Dit is de huidige wetgeving led verlichting bedrijven. Ledverlichting is een grote investering, echter verdien je deze in een tijdsperiode van twee jaar al terug. Daarom investeren veel ondernemers in duurzame led verlichting bedrijf. Led verlichting waar te koop in Nederland? Bij de led specialist Ilumax. 

De subsidie led verlichting bedrijven maakt de investering nog aantrekkelijker. Onze adviseurs van Ilumax kunnen je meer vertellen over de EIA regeling. Wil je weten of jouw bedrijf in aanmerking komt voor de EIA subsidie led-verlichting bedrijven? Neem dan contact met Ilumax ledverlichting op.

Led verlichting voor bedrijven

Is noodverlichting verplicht?

Led verlichting voor bedrijven levert een flinke energie besparing op. Dit komt omdat ledverlichting een veel langere levensduur-led heeft dan welke andere lamp dan ook. Dit betekent dat de kosten voor verlichting in aanschaf en vervanging fors omlaag gaan. Gloeilampen moeten regelmatig vervangen worden. Een led-lamp daarentegen gaat tenminste 10 jaar mee! 

Daarnaast verbruiken led lampen ook nog eens veel minder stroom dan en gloeilamp of een halogeenlamp. Zelfs de spaarlamp is minder zuinig dan led verlichting bedrijven. Ook is ledverlichting gezonder. Een spaarlamp of tl-lampen flikkeren minimaal 60 en maximaal 100 keer per seconde. Dit is vermoeiend voor de ogen. Met led tl buis heb je daar geen last van. 

Ledverlichting voor bedrijven is niet alleen de lichten waar het personeel werkt. Maar ook de gangen, trappenhuis, entree, receptie, kantine en meer. Je hebt dan ook nog een apart onderdeel van verlichting bedrijf, namelijk de noodverlichting. Is noodverlichting verplicht voor een bedrijf? Ja, noodverlichting is verplicht waar wordt gewerkt. 

Noodverlichting is verplicht in gebouwen en panden waar meer dan 75 mensen tegelijkertijd aanwezig kunnen zijn. Dit staat in het Bouwbesluit 2012 en de Arbowet. Dit kan zijn een kantoor pand, feestzaal, hotel, maar ook een appartementen complex bijvoorbeeld. Wil je meer weten over led verlichting verplicht voor bedrijven? Neem contact op met Ilumax.

LED Verlichting bedrijf

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Verlichting bedrijf

Bedrijfs led verlichting

Sommige bedrijven hebben een eigen deskundige installatiedienst of facilitaire medewerker en zijn enkel op zoek naar een led verlichting bedrijf voor het kopen van de ledlampen. De installatie van de gekochte led-armaturen verzorgt men zelf.

Andere ondernemers zoeken naast een goed ledproduct ondersteuning bij de installatie van de bedrijfs led verlichting. Voor beide doelgroepen hebben wij passende oplossingen. De deskundige installateurs die al jaren producten van ons bedrijf verkopen aan hun eindklanten kunnen worden ingeschakeld voor de montage bij jou op locatie. 

Op deze manier ben je dan ook verzekerd van een deskundige installatie van jouw bedrijfs led verlichting. Steeds meer ondernemers begrijpen de voordelen van het rechtstreeks kopen bij de importeur led verlichting en benaderen ons bedrijf voor de levering van led verlichting bedrijven. 

Wij leveren projecten voor het bedrijfsleven en het MKB in Nederland en België. Ook werken wij voor diverse overheidsinstellingen in Nederland. Wil je meer weten over Ilumax en bijvoorbeeld de EIA subsidie? Wij kunnen je namelijk helpen bij de aanvraag voor subsidie led verlichting bedrijven. Neem vrijblijvend contact met Ilumax op. 

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE KLANTEN

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.