led verlichting besparing

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Led verlichting besparing

Besparing met led verlichting

Steeds meer bedrijven willen meer informatie over led verlichting besparing. Sinds 2010 is Ilumax led-specialist in de productie en import van led verlichting systemen voor bedrijven. De besparing met led verlichting is groot, je hebt de investering binnen 2 tot 3 jaar terugverdient. 

Als producent en importeur beleveren wij rechtstreeks zakelijke eindgebruikers en bedrijven. Door deze unieke aanpak koop je jouw ledverlichting rechtstreeks zonder tussenschakels. Dat scheelt je veel geld. Indien gewenst levert Ilumax jouw complete project inclusief de montage.

Vooraf berekent onze adviseur bij jou op locatie de led verlichting besparing en mogelijkheden voor jouw bedrijf. De combinatie van expertise en rechtstreekse inkoop, gecombineerd met montage diensten, maken Ilumax een solide partner voor jouw licht project.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Besparing led lampen

Hoeveel bespaar je met led verlichting?

Halogeen en gloeilampen vervangen door ledverlichting levert je een grote besparing led lampen op. Hoeveel bespaar je met led-verlichting eigenlijk? De besparing led-lampen is groot. Led-lamp is 90% zuiniger dan een gloeilamp en verbruikt 85% minder energie dan een halogeenlamp. 

Met led-lampen energie besparen is dus heel eenvoudig. Led-lampen bestaan in diverse soorten, maten, licht tinten. Led-verlichting kopen is duurder in de aanschaf, maar door het lage verbruik en lange levensduur led heb je de investering al snel terugverdient. 

Een conventionele TL buis vervangen door een led TL buis levert je een kostenbesparing op tot wel 70%. Hoeveel bespaar je met led-verlichting? Dat kunnen onze adviseurs van Ilumax nauwkeurig voor je berekenen in een besparingsplan. Maak een afspraak met ons. 

Besparing led verlichting

Wat bespaar ik met led verlichting?

De besparing led verlichting kan oplopen naar 90% ten opzichte van conventionele lampen. Wat bespaar ik met led-verlichting? Onze adviseurs van Ilumax berekenen besparing led verlichting op locatie uit. We komen bij jouw bedrijf langs en bekijken het huidige lichtplan. 

Daarbij adviseren we of de bestaande armaturen geschikt zijn voor nieuw led-lampen of dat het beter en zuiniger is om ook de bestaande armaturen te vervangen door led-armaturen. Maak een afspraak voor het berekenen besparing led verlichting voor jouw bedrijf.

Led-verlichting kopen is duurder in de aanschaf dan een gloeilamp of halogeenlamp. Deze investering heb je snel terug, doordat het stroomverbruik van led-verlichting zeer zuinig is en de levensduur vele malen langer. Led-lampen gaan 50.000 tot 100.000 branduren mee. 

Besparing led vs halogeen

Besparing TL naar led

De besparing led vs halogeen is ook hoog. Een halogeenlamp is weliswaar iets minder onzuinig en gaat minder snel kapot dan een gloeilamp. De led-verlichting besparing led vs halogeen is nog altijd 85%, aangezien een led-lamp 7,5 keer langer mee gaat dan een halogeenlamp. 

Halogeenlampen zijn ongeveer 30% zuiniger dan gloeilampen. Toch loont het om halogeen te vervangen door ledverlichting vanwege de lange levensduur, laag energieverbruik en reductie CO2 uitstoot. Ledverlichting heeft bovendien weinig onderhoud nodig. 

De besparing TL naar led tl buis is zeer lonend. TL-lamp vervangen kan het beste met een led-tl-balk. De aanschafprijs is laag en de kostenbesparing hoog. Je hebt daardoor de investering in een korte periode terugverdiend. Vaak kan je een led-verlichting-besparing tot wel 70% realiseren. 

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

TL vervangen door led

Led lampen energie besparen

Ilumax biedt een ruim assortiment led tl buizen voor de ouderwetse tl vervangen door led verlichting in het bestaande armatuur. Met deze armaturen kan je eenvoudig een led verlichting besparing behalen van wel 70 procent. Koop led-lampen in onze online shop.

Naast de led-tl-verlichting voor vervanging in het bestaande armatuur, hebben wij een grote collectie vervangende led-armaturen. Deze ledverlichting zorgt voor een grote besparing op de verbruikskosten en kan worden ingezet voor het vervangen van een bestaande armatuur. Ook worden deze armaturen geadviseerd bij een nieuwbouw of renovatie project.

Ilumax heeft naast de kantoren- en winkelmarkt een grote affiniteit met de branche industrie en logistiek. Hier is een grote led-verlichting besparing te behalen, vooral bij de vervanging van verlichting met veel branduren. 

Met led-lampen energie besparen en op andere kosten is heel eenvoudig. Je bespaart op de verbruikskosten, het onderhoud en bovendien reduceer je de CO2 uitstoot met led-verlichting. Vraag een gratis offerte aan bij leverancier-led-verlichting en ledgroothandel Ilumax. 

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.