Led verlichting

Ledverlichting

Led verlichting bedrijven

Ilumax groothandel levert hoge kwaliteit ledverlichting en armaturen aan alle bedrijven. Groothandel led verlichting en led armaturen voor de Benelux. Ilumax levert ledverlichting direct aan zakelijke eindgebruikers en installatiebedrijven. 

Direct na onze oprichting hebben wij ervoor gekozen onze systemen niet alleen aan installatie bedrijven te leveren, maar juist ook direct aan de zakelijke eindgebruiker. Een groothandel voor ledarmaturen waar je als zakelijk eindgebruiker voor een scherpe prijs ledverlichting kan kopen. 

Wij hebben jarenlang ervaring in verschillende ledverlichting oplossingen voor grote en kleine projecten voor MKB en overheid. Bij onze technisch specialisten kan je terecht voor een degelijk advies, een verlichtingsplan of installatie instructie. Ons lichtplan voldoet aan de strenge regelgeving die wetgevende organisaties stellen aan led verlichting. 

Installatie van onze ledverlichting kan indien gewenst worden uitgevoerd door ons installatie team. Je kan daardoor eenvoudig kiezen of je alleen verlichting wilt aankopen en de montage in eigen beheer wilt uitvoeren. 

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

LED GROOTHANDEL

Subsidie led verlichting

Subsidie led verlichting bedrijven

Er wordt vaak gesproken over subsidie led verlichting bedrijven. Ledverlichting valt soms onder de Energie-investeringsaftrek (EIA). Dit is eigenlijk geen subsidie led verlichting, maar een fiscaal voordeel. Doch wordt het vaak de EIA subsidie genoemd. Als bedrijf kan je met de EIA tot 45% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. 

Met de Energie-investeringsaftrek stimuleert de overheid het verduurzamen van jouw bedrijf of instelling. De EIA is een fiscale regeling voor ondernemers die investeringen doen in energie besparende bedrijfsmiddelen voor het verduurzamen van de organisatie.

Bij het investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen of duurzame energie, kun je via de EIA 45% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. Dit is bovenop de gebruikelijke afschrijvingen. Investeer daarom in bijvoorbeeld in led panelen, led downlight of led tl verlichting met armatuur. 

Onze adviseurs van Ilumax kunnen je meer vertellen over de EIA regeling. Wil je weten of jouw bedrijf in aanmerking komt voor de EIA subsidie led verlichting bedrijven? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Led verlichting verplicht voor bedrijven

Wetgeving led verlichting bedrijven

Is led verlichting verplicht voor bedrijven? Per 1 juli 2020 zou led verlichting verplicht voor bedrijven worden. Dit plan is uiteindelijk niet door de Tweede Kamer gekomen.

Maar er is nog wel een wetgeving led verlichting bedrijven. Ledverlichting is verplicht voor bedrijven die onder de Wet Milieubeheer vallen. 

Dit betreft bedrijven die jaarlijks minimaal 50.000 kWh elektriciteit verbruiken en/of minimaal 25.000 m3 gas verbruiken. Deze bedrijven zijn verplicht om energie besparende maatregelen te nemen die zich binnen 5 jaar terug verdienen. De zogeheten Internal Rate of Return (IRR). 

Daar komt ledverlichting om de hoek kijken. Investeren in ledverlichting verdient zich vaak al bij 2 jaar terug. Daardoor is de aanschaf van ledverlichting één van de besparing maatregelen die vaak wordt toegepast. 

Op de site van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland RVO, kan je de informatie terugvinden in de Erkende Maatregelenlijst voor jouw branche.

Natuurlijk kunnen onze experts van Ilumax je ook daarbij helpen en adviseren. 

Led verlichting besparing

Hoeveel bespaar je met led verlichting?

De led verlichting besparing op energiekosten is groot. Hoeveel bespaar je met led verlichting? Ten opzichte van klassieke verlichting kan je tot wel 90% op de kosten besparen. Daarnaast heb je een grote reductie van CO2 uitstoot. En dat is nog niet alles, ook op onderhoud bespaar je met led verlichting bedrijven. 

Ledverlichting is duurzaam, goedkoop, gezond en verlaagt de energiekosten. De voordelen van ledverlichting besparing op een rij: 

– Ledlampen hebben een zeer lange levensduur. Langer dan bijvoorbeeld halogeenlampen.
– Ledverlichting verbruikt minder stroom dan andere lampen.
– Led lampen zijn gezonder dan conventionele verlichting.
– Een led TL buis of led panelen flikkeren niet. Dit is rustgevend voor de ogen.
– CO2 reductie.
– Lange levensduur van tenminste 60.000 branduren en hoge lichtopbrengst.
– Ledverlichting geeft geen warmte af. Zijn stevig en schokbestendig.
– Geschikt voor binnen en buitengebruik.
– Fiscaal voordeel middels Energie-investeringsaftrek (EIA subsidie).

Top 10 best verkochte LED verlichting

Overstappen naar ledverlichting

Lagere energierekening

Als bedrijf overstappen naar ledverlichting is niet alleen een duurzame keuze. Het is ook een kostenbesparende maatregelen. De lagere energierekening en lage onderhoudskosten zijn daar het bewijs van. Ilumax geeft je advies hoe je het beste kan overstappen naar ledverlichting. Er zijn drie mogelijkheden. 

Retrofit overstap: dit is de snelste en goedkoopste manier. Hierbij worden de traditionele lampen vervangen door ledverlichting welke in de bestaande armaturen worden geplaatst. Indien de armaturen verouderd zijn kan deze retrofit overstap voor problemen zorgen. Voor een optimaal resultaat is het dan ook het beste om de oude armaturen te vervangen. 

Armaturen en lampen vervangen: deze investering kost meer geld aan het begin, maar op de lange termijn haal je deze investering binnen vijf jaar terug. Door de armaturen en lampen te vervangen kies je voor duurzame aanpak voor nu en de toekomst. Dring het energieverbruik nog verder terug door bewegingssensor toe te passen of een dimmer voor ledverlichting. 

Overstap naar gezonde ledverlichting: door nog een stap verder te gaan kan je bij de overstap naar ledverlichting ook gezondheid voordelen behalen. Licht heeft namelijk een grote invloed op onze gezondheid. Pas biodynamisch licht toe, hiermee haal je natuurlijk licht van buiten naar binnen. Dit wordt veel toegepast bij nachtwerkers. 

Led verlichting buiten

Buiten led verlichting

Led verlichting buiten wordt veel toegepast. Denk maar aan de led straatverlichting of pleinverlichting. Verlichting van parken, parkeerterreinen, landerven en industrie terreinen. Ilumax biedt speciale buiten led verlichting die bestand is tegen weer een wind. Dit zijn onze IP65-led verlichting en armaturen. Stofdicht en waterbestendig. 

Er zijn verschillende led oplossingen mogelijk. In veel gevallen kan je de bestaande lantaarnpaal waarop de ouderwetse armaturen zijn bevestigd behouden. Wanneer de bestaande bekabeling in de lantaarnpaal nog van goede kwaliteit is hoef je deze ook niet te vervangen. Wij kunnen je hier uiteraard advies over geven. Bel ons voor een afspraak. 

Op die manier is de vervanging buiten led verlichting niet alleen heel slim vanwege de kosten besparing, maar ook de installatie kosten zijn laag. Het vervangen is niet heel ingewikkeld en kan daardoor vaak in eigen beheer worden uitgevoerd. Uiteraard kan je onze installatie dienst ook inschakelen, als je het niet zelf wilt of kan doen. 

Wil je nieuwe buiten led verlichting kopen dan kan je bij ons terecht. Ilumax is leverancier led verlichting. Onze ledverlichting kenmerkt zich door hoge kwaliteit, lage prijs en een snelle terugverdientijd led verlichting. Wil je meer weten over onze groothandel in ledverlichting bedrijven? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis offerte aan. 

Led assortiment

Goedkoper met led

Ilumax heeft als importeur en leverancier geen groot led assortiment voor zakelijke toepassingen. Bijvoorbeeld led panelen voor kantoorruimtes, High Bay led voor werkplaatsen in loodsen, led straler voor buiten zoals de IP65-led stralers. Alsmede railverlichting, panelen, led-downlight en paneel opbouw modellen. 

Al onze soorten ledverlichting hebben een lange levensduur. De led lampen worden niet heet, zijn stevig, schokbestendig en energiezuinig. Wij leveren direct uit onze eigen voorraad waardoor een snelle levering is gewaarborgd voor jouw klanten of licht projecten. Wij richten ons op de zakelijke Europese markt voor verlichting met led. 

Wil je ook jouw bedrijfspand, kantoor of industrieel terrein goedkoper met led verlichten? Neem dan contact met ons op voor een afspraak op locatie. Wij geven aan welke armaturen in aanmerking komen voor vervanging en welke besparing jou dit oplevert. Wij hebben een handige rekentool welke inzicht geeft in de terugverdientijd ledverlichting en kosten besparing.

Naast de ledverlichting leveren wij ook High Bay led armaturen. Deze zijn uitermate geschikt voor nieuwbouw projecten en directe vervanging van klassieke conventionele licht oplossingen. Deze zijn speciaal ontworpen voor vervanging van oude verlichting in hoge ruimtes vanaf 6 meter. Goedkoper met led verlichting dankzij ons grote led assortiment.

groothandel led armaturen

GROOTHANDEL LED VERLICHTING

Ledarmaturen voor werkplaatsen en loodsen

groothandel led verlichting downlight

GROOTHANDEL LEDLAMPEN

Energiezuinige verlichting en led lichtbronnen

led groothandel ledpanelen

IMPORTEUR LEDPANELEN

Ledpanelen zijn zuinig in verbuik en voordelig in aanschaf

terugverdientijd led verlichting highbay

LEDSTRALERS GROOTHANDEL

Gemaakt voor vervanging van bestaande armaturen

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Groothandel led

Ledgroothandel

In ons ruime assortiment groothandel led verlichting zijn armaturen opgenomen voor bedrijfshal, loods, kantoor en winkelverlichting. Het uitgangspunt bij het samenstellen van de verschillende soorten ledverlichting en armaturen is altijd een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding. Let tl buizen, led tl lampen, high bay led, ledstraler en meer.

Om jouw als zakelijke eindgebruiker te ondersteunen bij de selectie van het best passende ledverlichting armatuur hebben wij een team van specialisten in dienst die jou van advies voorzien. Samen met onze experts wordt een selectie gemaakt uit de armaturen van onze ledgroothandel. 

De producten van onze groothandel in ledverlichting zijn zo gefabriceerd dat de installatie van de armaturen eenvoudig in eigen beheer uitgevoerd kunnen worden. Op deze manier heb je altijd de mogelijkheid om de ledverlichting zelf te installeren. Hiermee bespaar je extra op de aanschaf van jouw nieuwe ledverlichting systeem.

Ledverlichting biedt vele voordelen. Ten eerste de besparing op de energiekosten. Ten tweede de reductie in CO2 uitstoot en ten derde de lage onderhoudskosten. De led lampen gaan 60.000 branduren of nog langer mee. Vraag Ilumax naar de verschillende projecten die we al hebben uitgevoerd. We helpen je graag bij jouw verlichtingsproject. –

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.