led verlichting bedrijfshal

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Bedrijfshal

Led verlichting bedrijfshal

Ook voor led verlichting bedrijfshal heeft Ilumax een uitgebalanceerd aanbod van ledproducten. In een bedrijfshal kunnen diverse werktaken worden uitgevoerd. Het soort werk dat plaatsvindt in de hal bepaalt voor het grootste deel de soorten ledverlichting die er nodig zijn.

Wanneer in bedrijfshallen montage en constructie werkzaamheden worden uitgevoerd, is er meer licht nodig dan in de delen waar alleen de opslag van goederen is. Veelal zijn bedrijfshallen hoog en is de bestaande verlichting moeilijk bereikbaar.

Het voordeel van de bedrijfshal led verlichting is dat, naast een grote besparing op de stroomkosten, ook flink op de onderhoudskosten wordt bezuinigd. Bovendien draagt ledverlichting bedrijfshal bij aan de CO2 reductie en heeft een lange levensduur. 

De ledverlichting van Ilumax is van hoge kwaliteit en voldoet aan de Europese standaarden op het gebied van veiligheid en kwaliteit. De ledverlichting is voorzien van TÜV, RoHS keurmerk en CE label. Neem contact met Ilumax groothandel op voor jouw verlichting projecten.

LED GROOTHANDEL

Energiezuinige verlichting bedrijfshal

Bedrijfshal verlichting led

Met de energiezuinig verlichting bedrijfshal van Ilumax bespaar je tot wel 90% op de kosten ten opzichte van conventionele lampen. De ledlampen gaan 6 tot 30 keer langer mee dan een gloeilamp, halogeen lamp of spaarlampen. Je behaalt hiermee een flinke besparing. 

In bedrijfshallen hangen de lampen vaak hoog, waardoor ze moeilijk bereikbaar zijn. Onderhoud plegen aan de lampen is daarom een gigantische klus. Met bedrijfshal verlichting led heb je minder onderhoud, omdat de ledlampen tenminste 60.000 tot 100.000 branduren meegaan. Gedurende deze levensduur is een minimale terugval in lichtopbrengst. 

Bedrijfspand verlichting

Hal led verlichting

Bedrijfspand verlichting led armaturen zijn verkrijgbaar met een motion dag-nacht en bewegingssensoren zodat de hal led verlichting niet onnodig brandt. Hiermee bespaar je nog meer op de energiekosten. Bovendien worden de branduren daarmee beperkt. 

Dit bevordert ook weer de levensduur van de hal led verlichting. Onze Ilumax expert komt graag een keer bij je langs om de beste oplossing voor jouw bedrijfspand verlichting in kaart te brengen. Wij stellen een lichtplan op waarin we aangeven welke oplossingen het beste bij jouw situatie passen. Neem contact op voor jouw led verlichting bedrijfsruimte offerte.

Armaturen led verlichting industrie

Led verlichting voor industrie

Voor de industriële sector is het belangrijk om veilige en gecertificeerde armaturen led verlichting industrie te gebruiken. Wij raden dan ook minimaal armaturen en IP65 led verlichting voor industrie hallen aan. Deze zijn namelijk water- en stofbestendig. 

Kies voor kwalitatieve armaturen die een lange levensduur hebben en niet storingsgevoelig zijn. Verlichting in een industriële hal maakt vaak veel branduren, soms wel 24 uur per dag en zeven dagen in de week. Ilumax biedt ledverlichting oplossingen die tot 100.000 branduren meegaan. Hiermee heb je minimaal 12 jaar een onderhoudsvrije ledverlichting.

BEST verkochte armaturen

BESTE HIGHBAY LED VERLICHTING

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Levensduur led lamp

Ledverlichting voor bedrijfshal

Door de extreem lange levensduur led lamp behoort het vervangen van defecte lampen op moeilijk bereikbare plekken tot het verleden. Voor klanten in binnen- en buitenland hebben wij de afgelopen jaren ledverlichting voor bedrijfshal geleverd. Graag berekenen wij ook jouw kosten besparing voor een led bedrijfshal.

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten ledverlichting. Voor bedrijfshallen zijn er twee manieren om te bezuinigen op de kosten. In het eerste geval vervangen we voornamelijk de lichtbron in de armatuur. We gebruiken dan bijvoorbeeld een led tl buis in de bestaande armaturen.

De tweede mogelijkheid is het vervangen van gehele armaturen voor nieuwe ledverlichting voor bedrijfshal. Hiervoor hebben wij een ruim assortiment. Onze led armaturen zijn van hoge kwaliteit en geven een gelijkmatig natuurlijk licht.

Naast groothandel is Ilumax tevens importeur en leverancier van kwalitatief hoogwaardige led verlichting. Door onze jarenlange ervaring met de ontwikkeling van ledverlichting beschikken wij over een uitgebreide kennis. Geen licht project is teveel voor ons. Wij geven advies op maat voor jouw ledverlichting projecten. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bestel gelijk in onze online shop.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.