Led high bay LED verlichting

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Led high bay

High bay armatuur

Met Led high bay armatuur van Ilumax kan je eenvoudig overstappen van energie verslindende gas ontladingslampen naar energie zuinige ledverlichting. Je bespaart direct 50 tot 60% op stroomkosten in het bestaande lichtplan.

High bay armaturen worden voornamelijk toegepast als lichtoplossing voor ruimtes met een hoog plafond. Denk hierbij aan loodsen, opslagruimtes en productiehallen. Van origine zijn hier vaak armaturen aangebracht met gas ontladingslampen van 250 of 400 Watt.

Een high bay lamp led verbruikt tot 60% minder stroom en heeft een levensduur die vijf keer langer is dan uw ouderwetse gas ontladingslampen. Door eenvoudige toepassing van de led high bay op de bestaande aansluitpunten van de huidige armaturen bespaar je gewoonweg veel geld. Je hoeft hiervoor alleen maar de armaturen te vervangen.

Wil je meer weten hoe je geld kan besparen met de vervanging van je oude verlichting naar led high bay armatuur of ledverlichting? Neem dan contact op met de led-specialist Illumax. Wij zijn ledgroothandel en leverancier led verlichting in de Benelux. Je kan ook direct de led verlichting kopen in onze online shop.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Led high bay lampen

Verlichting grote ruimte

LED high bay lampen zijn geschikt voor het verlichten van grote en vooral hoge ruimtes. Denk hierbij aan een loods, bedrijfshal of magazijn. High bay led verlichting straalt een grote hoeveelheid lumen uit, wel te verstaan het licht die de led high bay lampen uitstralen. Led hig bay lampen kunnen zonder moeite ruimtes verlichten tot een hoogte van 30 meter. 

Door de grote lichthoek van 90 en 120 graden komt het licht van de led-lampen in alle hoeken. De led high bay lampen uit deze categorie vind je als verlichting grote ruimte van bijvoorbeeld magazijnen, productie bedrijven, werkplaats verlichting, stal van manage, loods, sporthallen, schuur en stationshallen. 

Het is niet altijd nodig om de gehele verlichting grote ruimte te vervangen. Het kan zijn dat de aansluitpunten van de bestaande armaturen passen op de led high-bay lampen. Indien dit niet het geval is dan is het verstandig om de led-armaturen ook te vervangen. Onze led-specialist van Ilumax kan je daarover adviseren. 

We komen graag bij je op locatie langs om een verlichtingsplan op te stellen. Ilumax verwerkt in haar maatwerk lichtplan ontwerpen de meest strenge eisen die normstellende en wetgevende organisatie stellen aan led verlichting. We rekenen tevens de besparing uit voor led verlichting bedrijven. Maak een afspraak met Ilumax. 

Aantal lumen

High bay lamp led

Afhankelijk van de hoogte van de te verlichte ruimte, kies je het geschikte aantal lumen per watt. Voor het aantal lumen berekenen gebruiken wij een eenvoudig rekenmodel. Voor ruimtes van 4 tot 6 meter hoogte, adviseren wij de volgende led-high-bay lampen:

High bay lamp led 90 Watt
High bay led 100W
High bay lamp led 110 Watt

Voor ruimtes vanaf 6 tot 8 meter adviseert Ilumax om ledlampen met een hogere lichtopbrengst van minimaal 19.000 lumen te gebruiken. Zoals de high bay lamp led 150 Watt. Heb je een ruimte van 8 meter of hoger of wens je meer lichtopbrengst, dan gaan het aantal lumen ook omhoog. Kies dan voor high-bay lampen van 200 of 240 Watt.

Bovenstaande gegevens is een advies. Je kan hier natuurlijk van afwijken, wanneer je meer of minder licht, aantal lumen, wenst op de werkvloer. Daarbij is iedere situatie binnen een bedrijf weer anders. Vraag daarom advies bij led verlichting kopen. Onze adviseurs staan je graag te woord. 

Het is ook mogelijk om een afspraak bij jou op locatie te maken, waarbij onze led-specialist van Ilumax een verlichtingsplan opstelt. Hierin staat precies aangegeven welke armaturen vervangen moeten worden en wat de beste lichtoplossing is voor jouw te verlichten ruimte. 

Waterdichte led verlichting

High bay led verlichting

Waterdichte led verlichting en high bay led verlichting dat tegen stof, vuil en vochtige ruimtes kan heb je industriele verlichting nodig. In een loods of werkplaats van een productiehal komt veel stof. Het is belangrijk dat de ledverlichting hier tegen bestand is. Evenals buitenverlichting op bouwterrein of industrie gebied. 

Ledverlichting kan blootgesteld worden aan vochtige en stoffige ruimtes. Wij hebben daarvoor de speciale waterdichte led verlichting in ons assortiment. Dankzij de IP65-led beschermingsklasse zijn deze ledlampen en led-armaturen bestand tegen stof, regen en vochtige ruimtes. Wij leveren ook speciale high bay led verlichting voor ATEX-zones.

Stof, warmte, kou, trillingen of vochtigheid een industriële omgeving stelt hoge en specifieke eisen aan de verlichting. Ilumax heeft op alle vraagstukken een passende ledoplossing. Of het nu gaat om een strenge hygiëne-eisen in de levensmiddelen industrie (HACCP) of explosie gevaarlijke ATEX omgevingen. 

Met Ilumax als betrouwbare partner kan je als ondernemer snel, veilig en eenvoudig gebruik overschakelen op een intelligente verlichting oplossing. We ontwikkelen gezamenlijk integrale en individuele oplossingen voor elke ruimte. Van magazijn, loods en bedrijfshal verlichting tot buitenverlichting terrein, kantoor werkplekken en led straatverlichting.

LED GROOTHANDEL PRODUCTEN

led groothandel ledpanelen

LEDPANELEN VOOR KANTOREN

Ledpanelen geven een mooi en gelijkmatig licht. De perfecte lichtbron voor uw kantoor

led groothandel led highbay

LED HIGHBAY VOOR LOODSEN

Met onze led high bay kunnen eenvoudig onzuinige gaslampen worden vervangen in uw loods

led groothandel ledbuizen

LED TL BUIZEN VERVANGER

Met led tl buizen kunt u tot wel 70% besparen in uw bestaande armaturen, dat is extra voordelig!

led groothandel led armaturen

LED VERLICHTING HIGHBAY

Met waterdichte ledaramaturen kunt u ook in een vochtige omgeving eenvoudig besparen

LED High Bay

High bay verlichting

Led high bay prijs

De High bay verlichting kenmerken zich door een lange levensduur en hoge lichtopbrengst. De verlichting en armaturen zijn allen van hoge kwaliteit. Met industriele verlichting led bespaar je tot wel 70% op de energiekosten. De led high bay prijs begint bij 187 euro. De led high bay Ufo prijs start net onder de 200 euro. 

Ilumax is led leverancier van lampen, armaturen en toebehoren. Wij leveren dan ook bijvoorbeeld high end plaatwerk voor de led highbays. Alsmede led high bay hoods en base units. Vraag ons naar de mogelijkheden om jouw bestaande verlichting loods te vervangen door de zuinige ledverlichting van Ilumax. Je kan onze producten led verlichting kopen in de shop. 

Onze led high bays zijn vaak ook dimbaar. Dit zorgt ervoor dat je ruimtes waar niet in gewerkt wordt of op dat moment geen behoefte is aan de volle lichtsterkte, geheel of gedeeltelijk kan dimmen. Bovendien kan je de dimbare functie gebruiken op een zonnige dag als je minder aantal lumen licht nodig hebt. 

Het onafhankelijk dimmen van de high bay verlichting brengt een behoorlijke kosten besparing met zich mee. Wanneer je de led highbays verlichting dimt tot 50%, verbruik je ook onmiddellijke 50% minder elektriciteit. Kostenbesparende en duurzame ledverlichting van Ilumax. Vraag een vrijblijvende adviesgesprek aan met onze experts. 

High bay led verlichting

Led high bay lamp

De High bay led verlichting zijn naast verschillend aantal lumen ook verkrijgbaar in diverse lichtkleuren. Zoals 3000 Kelvin warm wit licht, wit 4000K is natuurlijk helder wit licht en wit 6000K is koud wit licht. De led high bay lamp die Ilumax levert als ledgroothandel zijn allen van hoge kwaliteit. Ze hebben dan ook een lange levensduur van tenminste 50.000 uur. 

De geavanceerde high bay led verlichting onderscheidt zicht door diverse lichtkleuren en beschikbaar aantal vermogens. Daarbij is de led high bay lamp uitgevoerd met 120 graden lens-lichtuitstraling. Je kan ook een 60 of 90 graden lens kopen. Alsmede een transparante reflector of een aluminium reflector. 

De korte terugverdientijd van de ledverlichting maakt de investering het dubbel en dwars waard. De oude highbays maakten gebruik van gasontladingslampen 250 of 400 Watt en een voorschakel apparaat. De led-high-bay lampen verbruiken tot wel 50% minder energie waardoor er een korte terugverdientijd gegarandeerd is. 

Bovendien heb je geen los voorschakelapparaat meer nodig. Daarnaast gaat de high-bay-led verlichting tot wel 8x langer mee door de levensduur van minimaal 80.000 uur in vergelijking met een gasontladingslamp die maar 10.000 uur mee gaat. Investeer daarom nu voor jouw industrieel pand in ledverlichting en led-armaturen.

High bay lampen

Led high bay armaturen

Na de toepassing van led high bay lampen behoort het vervangen van defecte voorschakel apparaten en gaslampen tot het verleden. Omdat de armaturen vaak lastig bereikbaar zijn is het vervangen van defecte gas lampen kostbaar.

Door de lange levensduur van de led-high-bay-armaturen van tot wel 50.000 uur bespaart je dus niet alleen op energielasten maar ook flink op de onderhoudskosten. Ouderwetse gas ontladingslampen maken gebruik van een zeer onzuinig voorschakelapparaat. Dit apparaat zorgt voor een groot verbruik tijdens het opwarmen en gedurende de brandtijd.

De terugverdien tijd van jouw investering is afhankelijk van de branduren van de verlichting, het stroomtarief en onderhoudskosten. Wij rekenen dit graag voor je uit! Neem daarom contact op met één van onze lichtadviseurs. Ook kunnen wij je adviseren over de subsidie led verlichting bedrijven, de EIA subsidie. 

De subsidie led verlichting bedrijven maakt de investering in professionele led verlichting namelijk nog aantrekkelijker. Onze adviseurs van Ilumax kunnen je meer vertellen over de EIA regeling waarbij je 45% van de investeringskosten kan aftrekken van de fiscale winst. Meer weten over onze ledverlichting producten? Vul het contact formulier in of vraag een gratis offerte aan. 

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Led verlichting bedrijfshal

Led verlichting voor bedrijfshal

Bij de vervanging van de oude verlichting naar nieuwe led verlichting bedrijfshal wordt veelvuldig gebruikt gemaakt van led-high-bay verlichting. Waarbij de bestaande armaturen tevens worden vervangen door de nieuw led-armaturen die passen bij de high-bays lampen.

Een led-high-bay wordt ook wel een UFO lamp genoemd. De lamp heeft een ronde vorm en levert vooral veel en sterk licht. Deze lampen produceren 130 lumen per watt. De lamp verbruikt daarnaast weinig energie. Een led-highbay wordt vaak gebruikt in ruimtes met een hoog plafond. De lampen hebben een bescherming van IP65. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor gebruik in vochtige en natte ruimtes.

Onze high-bay lampen voor bedrijfshal of loods zijn in onze shop verkrijgbaar in verschillende wattages. Je kan eventueel de ledverlichting dimmen met een led-dimmer. Het wattage kan dan gezien worden als de maximale aantal wattage. Een richtlijn voor het wattage wat nodig is ten aanzien van de plafondhoogte:

– Plafondhoogte van 4 tot 6 meter: 100W – 13.000 lumen.
– Plafond 6 tot 8 meter: 150W – 19.500 lumen.
– Plafond 8 tot 10 meter: 200W -26.000 lumen.
– Plafond 10 meter en hoger: 240W – 31.200 lumen.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.