led verlichting loods

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Loods

Led verlichting loods

Led verlichting loods zorgt voor grote besparing op de stroomkosten. De verlichting voor loods heeft vaak veel branduren. Het is belangrijk dat jouw medewerkers hun werktaken in de loods kunnen uitvoeren bij voldoende en prettig licht. Led verlichting draagt bij aan een goede en gezonde werk atmosfeer.

Voor de led verlichting loods heeft Ilumax verschillende led-armaturen in het leveringsgamma opgenomen. Wij hebben oplossingen voor vervanging van TL buizen in verschillende lichtkleuren en lichtsterkte. Op deze manier kan je de lichtbeleving afstemmen op de wensen van de gebruikers met bijvoorbeeld led tl buis of high bay verlichting.

Voor het vervangen van de verlichting tussen stellingrekken levert Ilumax led verlichting loods lichtlijnen en armaturen die geschikt zijn voor de montage aan bestaande lichtlijnen. De keuze voor het armatuur dat het best past in jouw situatie is afhankelijk van jouw wensen en het beschikbare budget.

Ilumax is al jaren specialist in het professionele led verlichting. Dit doen wij niet alleen bij verlichting hoge ruimte, maar voor led verlichting bedrijven, zoals een kantoor pand, andere industrie panden, buiten op terreinen, parkeergarage, winkels, werkplaats in magazijn, bedrijfshal, schuur en portiek. Bekijk onze diverse projecten. 

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Verlichting loods

Led loods verlichting

Voor verlichting loods biedt Ilumax duurzame led loods verlichting voor bedrijven. In vergelijking met de vaak gebruikte TL lichten en gasontladingslampen in hoge ruimtes, biedt de inzet van led armaturen alleen maar voordelen. Het biedt een optimaal werklicht en levert een lagere energierekening op. Deze besparing kan oplopen tot wel 90%. 

Door voor ledverlichting te kiezen, draag je als bedrijf ook bij aan de CO2 reductie. Dit kan oplopen van 50 tot 80% verlaging. Bovendien zijn aan led allerlei slimme verlichting oplossingen te koppelen waardoor er nog een hoger rendement wordt behaald. Denk hierbij aan led dimmer, nacht-dag sensor en bewegingssensoren. Dit levert een extra besparing op.

Verlichting hoge ruimte

Loods verlichting led

Verlichting hoge ruimte zoals loodsen of bedrijfshal is het beste om te kiezen voor led armaturen en verlichting. Door loods verlichting led te kiezen profiteer je niet alleen van een aanzienlijk rendement, maar ook van een veel langere levendsduur led. Led lampen gaan minstens 50.000 tot zo’n 100.000 branduren mee. Oftewel 10 tot 12 jaar onderhoudsvrij. 

Verder presteert ledverlichting veel beter in extreme en veeleisende omstandigheden. Zoals in vochtige en stoffige loodsen. Dat maakt loods verlichting led een milieuvriendelijke en duurzame keuze voor nu en de toekomst. Wil je meer weten over verlichting hoge ruimte zoals loods-verlichting led? Maak dan met onze adviseur een afspraak op locatie. 

Led verlichting voor loods

Loods verlichting

Led verlichting voor loods is niet alleen duurzaam, kostenbesparend maar biedt ook voldoende licht bij de werkzaamheden. Bij grote ruimtes als loodsen, die voor productie of overslag doeleinden worden ingezet, is het van belang dat het licht op voldoende niveau is. Zoals de lichtsterkte, lichttemperatuur en het aantal verlichtingspunten. 

Daarom stelt een led specialist van Ilumax voor bedrijfsverlichting altijd een maatwerk verlichtingsplan op. Wij nemen daar de verschillende punten in mee. Zoals de lange gangen welke goed verlicht moeten zijn, een diffuus kap zodat de bestuurder van de heftruck niet verblind wordt. Ook adviseren over meer energiebesparende maatregelen, zoals een led dimmer.

LED VERLICHTING LOODS

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

TL verlichting vervangen

Led montagebalk

Naast tl verlichting vervangen in bestaande armaturen of tl lamp vervangen in of aan een bestaande lichtlijn leveren wij ook zogenoemde led montagebalk. Deze led verlichting voor loods is uitermate geschikt voor gebruik in kleine of lage magazijnen. Alsmede bij entresolvloeren en pakstellingen. 

Voor een laag aanschafbedrag kan je hiermee enorm besparen op de kosten. Wanneer gasontladingslampen in een loods zijn aangebracht, kan met led-verlichting voor loodsen flink bezuinigd worden op de kosten. Niet alleen gebruiken gaslampen veel stroom en is de elektronica in het armatuur onzuinig, ook de levensduur van de lampen is kort.

Voor het gebruik tussen stellingrekken hebben wij speciale armaturen die zorgen dat het licht goed en egaal verdeeld wordt over de in de stelling geplaatste producten. Onze led verlichting voor loodsen kan uitgerust worden met speciale diffuus kap zodat de heftruck bestuurder niet wordt verblind.

Wil je meer weten over verlichting loods en hoeveel je kan besparen door de oude verlichting te vervangen door ledverlichting? Neem dan vrijblijvend contact met led leverancier Ilumax op. Wij hebben van verlichting ons vak gemaakt en geven je graag advies. Je kan natuurlijk ook de led verlichting kopen in onze online shop of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.