PARKEERGARAGE LED VERLICHTING

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

LED verlichting Parkeergarage

Led parkeergarage verlichting heeft enorm veel branduren. Vaak staat de verlichting in een parkeergarage 7 dagen per week aan. In veel gevallen zelfs meer dan 12 uur per dag. Het is niet ongewoon dat parkeergarage verlichting zelfs 24 uur per dag aanstaat.

Led verlichting parkeergarage treffen wij aan bij bedrijven maar ook veel bij een gezamenlijke VVE vereniging van eigenaren van een appartementengebouw. De bewoners betalen gezamenlijk de kosten voor het laten branden van de verlichting in de parking.  

Vanwege de lange branduren is led verlichting parkeergarage dan ook de beste oplossing aangevuld met slimme verlichting. Bij verlichten van parkeergarages maakt men overwegend gebruik van led tl verlichting. De tl lampen zijn aangebracht in waterdichte led-armaturen met een IP65-klasse. 

Het vervangen van deze bestaande parkeergarage verlichting is gemakkelijk. Wanneer het armatuur nog in goede staat is volstaat zelfs het eenvoudig verwisselen van de ouderwetse tl lampen voor een energiezuinige led tl buis. Dit levert je direct een besparing van 50% op. 

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Parkeergarage verlichting

Parkeergarage led verlichting

Wanneer de armaturen defect zijn is het verstandiger het gehele armatuur te verwisselen voor een nieuwe tl led armatuur voor parkeergarage verlichting. Deze ledverlichting kan worden aangesloten op de bestaande bekabeling. Dat is eenvoudig in eigen beheer uit te voeren.

De parkeergarage led verlichting van Ilumax is kwalitatief zeer hoog. Deze hoge kwaliteit is nodig omdat de parkeergarage verlichting lang aanstaat en veel branduren heeft. Onze led tl verlichting met armatuur worden in Europa geproduceerd. Dat geeft de zekerheid van een directe levering uit voorraad en een snelle nalevering wanneer je de armaturen ook wilt bijbestellen.

Tijdens een afspraak op locatie helpen wij je graag bij het afstemmen van het meest geschikte armatuur voor de parkeergarage led verlichting. In deze afspraak kan meteen gekeken worden naar het vervangen van de verlichting in de algemene ruimtes. Alsmede de noodverlichting en verlichting van donkere zones. 

Garage verlichting

Led garageverlichting

Een goede garage verlichting is erg belangrijk voor de veiligheid en een positieve gebruikerservaring in een parking. Vaak hebben parkeergarages nog veel donkere gedeeltes wat een risico kan vormen. Voetganger worden slecht gezien en het belemmert het zicht bij inparkeren. 

Het gelijkmatige en heldere licht van ledverlichting vermindert schaduwen en verbetert het zicht. Daardoor voelen de gebruikers zich veiliger. En is tevens de bewegwijzering beter zichtbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Ilumax. Wij kunnen ook op locatie langkomen om advies op maat te geven en een verlichtingsplan op te stellen. 

Ilumax levert verschillende soorten ledverlichting voor zowel nieuwbouw als voor renovatie projecten. Ons uitgangspunt is om een veilige en kosten efficiënte oplossing voor een parkeergarage te leveren. Led garageverlichting is daarbij onmisbaar. Geschikt voor binnen en buiten verlichting parkeergarages.

Normen verlichting parkeergarage

High Bay led verlichting

In een bouwbesluit van parkeer garages zijn de normen verlichting parkeergarage opgenomen. Er zijn twee normen verlichting parkeergarage die gehanteerd worden. De NEN-EN 12464-1 en de NEN-EN 2443 en een aparte norm voor toepassing van noodverlichting. 

Het verlichten van parkeergelegenheden, zoals parkeergarages en fietsstallingen wordt veelal gedaan met spatwaterdichte led armaturen welke worden geclassificeerd conform de klasse IP65-led. Uiteraard zijn veel factoren van belang voor het goed verlichten van parkeervakken, rijbanen en vluchtroutes in parkings. 

De richtlijnen staan duidelijk beschreven in de genoemde normen. Ilumax adviseert je op het gebied van verlichting in parkeergarages onderbouwd met een verlichtingsplan. De belangrijkste NEN normen verlichting parkeer garage zijn: verlichting tussen de 100-300 lux en de CRI is groter dan 80. De meest toegepaste led-kleur is koud wit 4000K. 

LED LICHTEN PARKING

Besparing led verlichting

Wanneer je een extra led verlichting besparing voor parkeergarages wilt realiseren, dan is het aan raden om slimme verlichting te kopen. Een slim verlichtingssysteem waarbij alle led armaturen zijn voorzien van een sensor. Met slimme verlichting branden de lampen alleen als het moet. 

Ideaal voor parkeergarages waar niet altijd het licht hoeft te zijn. Bij voldoende daglicht zijn de lampen uit. Je kunt hier zelf de verlichting behoefte voor instellen. Ilumax ledverlichting heeft verschillende licht management systemen welke je kan integreren. Afhankelijk van het type armatuur. 

Dimbaarheid, dag-nacht regeling en tijdschakeling leveren een extra besparing led verlichting op. Intelligente uitgeruste armaturen zijn niet alleen eenvoudig te installeren, maar ook onmiddellijk klaar voor gebruik. Vraag vandaag nog een offerte bij Ilumax aan. 

Voordelen van led verlichting parkeergarage:
– Energiebesparing van 50 tot wel 85%
– Door lange levensduur led een besparing op onderhoud.
– Led lampen bevatten geen schadelijke stoffen.
– Extra besparing mogelijk met een licht management systeem.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE KLANTEN

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.