Portiek LEd verlichting

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Portiek

Portiek verlichting

Led portiek verlichting is gemaakt voor de 1-op-1 vervanging van ouderwetse tl en pl verlichting. Met onze led armaturen bespaar je zeer eenvoudig flink op de kosten van verbruik en onderhoud. Steeds meer Vereniging van Eigenaren en VVE-beheerders stappen over op verlichting van de algemene ruimtes met led portiek verlichting en galerij verlichting led. 

Het verwisselen van bestaande portiek verlichting is gemakkelijk en meestal goed in eigen beheer uit te voeren. Onze galerij verlichting led is voorzien van aansluitpunten die direct worden verbonden met de bestaande bekabeling. Op deze manier is het meestal niet nodig nieuwe kabels te trekken. En dat scheelt weer in de kosten. 

Het voordeel van een nieuw portiek armatuur led is de grote besparing op de verbruikskosten door het lage energie verbruik. Een portiek verlichting led is gemiddeld genomen tot wel 80% zuiniger dan de ouderwetse verlichting in een flatgebouw.

Daardoor heb je de investering al binnen 2 tot 3 jaar terugverdient. Vanwege de lange levensduur led heb je ook minder onderhoudskosten. De led lampen gaan tenminste 10 jaar mee. Portiek verlichting led kopen rechtstreeks bij de ledgroothandel Ilumax. Ook beschikbaar via onze online shop met tenminste drie jaar garantie. 

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Galerij verlichting led

Galerij verlichting

Met een galerij verlichting led word je op een warme en vertrouwde manier verwelkomd. Bovendien geeft galerij verlichting in de avond en nacht een veiliger gevoel. Galerij verlichting led is milieuvriendelijk, CO2 reducerend, goedkope verlichting en duurzaam. Bovendien is de lichtopbrengst led lampen maximaal in een portiek of galerij. 

Bij galerij verlichting led kan je besparen op de energiekosten door de corridor functie. Dit is een sensor waarbij de verlichting dimt tot 10% van het totale vermogen. Zodra beweging optreedt gaat de lichtopbrengst van 10 naar 100%. Op deze wijze is de galerij altijd verlicht, maar tegen een lager energieverbruik. Vraag bij Ilumax een offerte aan galerij verlichting led.

Galerij led verlichting

Portiek verlichting met sensor

De galerij led verlichting brandt normaal gesproken gedurende de avond en nacht. Sommige delen van de galerij hoeven wellicht niet constant te verlicht te worden. Om er voor te zorgen dat het warm wit licht gaat branden wanneer er beweging is, kan je dit oplossen met een portiek verlichting met sensor. Veilig, duurzaam een extra energie besparend.

De sensor zorgt ervoor dat de verlichting aangaat wanneer de schemer invalt. Met een led portiek armatuur met bewegingsmelder zijn er diverse instel mogelijkheden beschikbaar. Je kan bijvoorbeeld de afstand gevoeligheid en inschakel tijd zelf instellen. De inschakeltijd is de tijd hoe lang het armatuur aan blijft nadat het is gaan branden. 

Led lamp buiten

Sensor lamp buiten

Een led lamp buiten is ook geen overbodige luxe. Het geeft verlichting bij de aankomst van het appartementen gebouw. De sensor lamp buiten schakelt in zodra er beweging is en gaat automatisch aan wanneer het donker begint te worden. De led lamp buiten is speciaal uitgevoerd met de beschermingsklasse IP65, waardoor geschikt zijn voor buiten gebruik.

De IP65-led lampen en armaturen zijn waterdicht en stofbestendig. Aangezien een ledlamp tenminste 50.000 branduren mee gaat heb je ook weinig onderhoud aan de sensor lamp buiten. Dit scheelt in de kosten voor de bijvoorbeeld de VVE. Ilumax heeft een groot assortimenten voor buitenverlichting, portiek verlichting led en led armaturen.

LED LICHTEN PORTIEK

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Portiek verlichting VVE

Portiek armatuur led

Wanneer er toch al plannen zijn om de portiek verlichting VVE aan te passen naar ledverlichting, kan je ook direct gewenste aanpassingen aan het lichtplan verrichten. Bij de planning van de led portiek verlichting VVE kunnen onze adviseurs jou helpen met het verlichtingsplan. Neem contact op met Ilumax over de portiek verlichting VVE. 

Onze Ilumax led-specialist geeft advies bij het samenstellen van de juiste armatuurselectie, welke aansluit bij de behoefte van de VVE en voldoet aan de gestelde wet- en regelgeving.

Met galerij verlichting led ontstaat een grote besparing op de onderhoudskosten en de kosten voor vervanging van defecte tl lampen. Ouderwetse tl lampen hebben een veel kortere levensduur dan nieuwe galerij verlichting led en portiek armatuur led. Een led portiek armatuur gaat doorgaans zo’n 15 tot 20 jaar mee.

Bij de aanschaf van led galerij verlichting is het verstandig vooraf een aantal zaken goed na te gaan en te controleren. Bedenk alvast waar de verlichting komt te hangen en of de bestaande verlichting nog wel voldoet aan de gestelde eisen met betrekking tot veiligheid. Led leverancier en groothandel Ilumax kan je hierbij zeker helpen. Vraag gratis offerte aan.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.