Portiek LEd verlichting

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

LED verlichting Portiek

Led portiekverlichting is gemaakt voor de “een op een” vervanging van ouderwetse tl en pl verlichting. Met onze led armaturen kan zeer eenvoudig flink op de kosten van verbruik en onderhoud bespaart. Steeds meer V.v.E. en V.v.E beheerder stappen over op verlichting van de algemene ruimtes met led portiekverlichting en led galerijverlichting

Het verwisselen van bestaande portiekverlichting is gemakkelijk en meestal goed in eigen beheer uit te voeren. Onze led galerijverlichting is voorzien van aansluitpunten die direct kunnen worden verbonden met de bestaande bekabeling. Op deze manier is het meestal niet nodig nieuwe kabels te trekken.

Het voordeel van een nieuw portiek armatuur is de grote besparing op de verbruikskosten door het lage energieverbruik. Een led galerijverlichting is gemiddeld genomen tot wel 80 procent zuiniger dan de ouderwetse verlichting in uw flatgebouw.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

Als led leverancier ondersteunen wij onze collectie met een vakkundig advies van onze medewerkers. Wij bieden u gratis een handige rekentool voor het berekenen van uw energiebesparing, reductie van Co2 uitstoot en de besparing op onderhoud.

LED GROOTHANDEL PRODUCTEN

led verlichting vve portiek armaturen

LED PORTIEK ARMATUREN

Led verlichting voor toepassing in de centrale hal en galerij

led verlichting werkplaats led highbay

LEDVERLICHTING VOOR BEDRIJFSHAL

Led Straler zuinig in gebruik en eenvoudig schoon te houden

tl balk vervangen enkel

LED TL BUIZEN IN DE BEDRIJFSHAL

Goedkoop ledverlichting TL toepassen in bestaande armaturen

winkelverlichting led hanglamp

WINKELVERLICHTING LED HANGLAMP

Sfeervol en fraai geven gelijkmatig verdeeld winkel licht

LED LICHTEN PORTIEK

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED VERLICHTING PRODUCTIE

Energiezuinige ledverlichting van Ilumax voor een veilige, goed verlichte productieomgeving

LEDVERLICHTING INDUSTRIE

Met led verlichting kan eenvoudig veel geld worden bespaard in een industriele productie omgeving

LED VERLICHTING KANTOREN

De ledarmaturen van Ilumax staan garant voor een zuinig en helder verlicht kantoor in uw bedrijf

LED VERLICHTING LOGISTIEK

De grote lichtopbrengst van led armaturen van Ilumax zorgen voor een perfect verlichte logistieke werkplek

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Portiek LED Lichten

Met led portiek verlichting ontstaat een grote besparing op de onderhoudskosten en de kosten voor vervanging van defecte tl lampen. Ouderwetse tllampen hebben een veel kortere levensduur dan nieuwe led galerijverlichting en led portiekarmaturen. Enn led portiekarmatuur gaat doorgaans minimaal 15 tot 20 jaar mee.

Bij de aanschaf van led portiekverlichting is het verstandig vooraf een aantal zaken goed na te gaan en te controleren. Bedenk bijvoorbeeld waar de verlichting komt te hangen en of de bestaande verlichting nog wel voldoet aan de gestelde eisen met betrekking tot veiligheid. Wanneer uw V.v.E toch plannen heeft om led portiekverlichting te gaan aanschaffen kunt u eventueel meteen gewenste aanpassingen aan uw lichtplan doen.

Bij de planning van de portiek verlichting kunnen onze adviseurs u helpen met het samenstellen van de juiste armatuurselectie, die aansluit bij de behoefte van uw V.v.E. en aansluit bij de gestelde regelgeving.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE KLANTEN

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.

Zuinige en voordelige LED Lichten voor iedere industrie