Stal Led verlichting

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Stal led verlichting

Stal

Stal led verlichting is ook interessant voor jou. Op dit moment heeft nog ongeveer 70% van de veehouders verouderde TL of gasontlading verlichting in en om de stal hangen. Het vervangen van deze oude lampen door energiezuinige led stal verlichting levert al snel een energie besparing van 50% tot 65% op.

Een ander voordeel is dat je ledlampen minder vaak hoeft te vervangen. De energiezuinige stal led verlichting van Ilumax gaat zeer lang mee zonder in te leveren op de lichtkwaliteit! Ilumax heeft verschillende soorten ledverlichting voor de agrarische sector. Zoals led verlichting varkensstal, pluimvee verlichting, verlichting paardenstal.

Door intensief overleg met veehouders en na uitvoerig testen in binnen- en buitenland hebben wij een producten aanbod voor de zakelijk markt samengesteld dat speciaal geschikt is voor gebruik in en om de stal. Met als kenmerken minimaal 50% energiebesparing, duurzame kwaliteit en lange levensduur led met een zeer aantrekkelijk prijsniveau.

Led stalverlichting is een verantwoorde investering, omdat niets doen betekent dat je over 2-5 jaar de kosten van de nieuwe verlichting hebt uitgegeven aan stroomkosten. Daarnaast gaat onze energiezuinige led stalverlichting tot 10 keer langer mee. Daardoor hoef je de stalverlichting minder vaak te vervangen en dat scheelt niet alleen tijd, maar ook geld.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Led verlichting stal

Verlichting stal

Wij leveren speciale led verlichting stal voor melkvee en rijhallen zoals de unieke Multibeam Agri led armaturen. Onze hoge product kwaliteit wordt ondersteund door goede garanties en een degelijk advies over verlichting stal. 

Onze verlichting stal maakt gebruik van bewezen technieken, jaren toegepast met aangetoonde levensduur en besparingsrendement. Het installeren van onze energiezuinige led verlichting in stal verlichting eenvoudig , snel en indien gewenst moeiteloos in eigen beheer uit te voeren. Passende verlichting stal komt de dieren ten goede. 

Onze ervaring in de toepassing van led stal verlichting gekoppeld aan ruime expertise in de agrarische sector maakt ons jouw betrouwbare partner in energie kostenreductie en dierenwelzijn. Wil je meer weten over onze duurzame verlichting stal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het is ook mogelijk dat we een afspraak op locatie maken. 

Led verlichting varkensstal

Pluimvee verlichting

Passende led verlichting varkensstal is van belang daar varkens verschillende fases in het leven doorlopen. In iedere fase is andere led verlichting varkensstal nodig. Bijvoorbeeld bij kraamzeugen en vleesvarkens is 16 uur licht per dag aanbevolen gevolgd door 8 uur donker. 

Bij kraamzeugen is het belangrijk om de groei van de big op te wekken. Door te werken met meerdere lichtperiodes krijgen de jongste biggen de mogelijkheid om vaker te drinken bij de moeder big. Hierdoor groeien ze sneller. Voor led verlichting varkensstal bij gespeende biggen en vlees varkens is een lichtsterkte van 100 tot 150 lux aan te raden. 

Licht is belangrijk voor dieren. Een goed lichtplan voor pluimvee verlichting opstellen is niet ongewoon. Led verlichting pluimvee verbetert bijvoorbeeld het zicht van de kippen. Doordat het pluimvee zich comfortabeler voelt, neemt de kwaliteit van de kippen toe. Vraag een gratis offerte pluimvee verlichting aan bij Ilumax.

Verlichting paardenstal

Led verlichting paardenstal

Ben je als manege houder op zoek naar de juist verlichting paardenstal? Dan is het aan te raden contact op te nemen met led leverancier Ilumax. Wij leveren verschillende soorten led verlichting paardenstal. Voor meerdere situaties hebben wij stal verlichting oplossingen.

In de agrarische sector is de juiste stal ledverlichting uiteraard zeer belangrijk. Dit geldt natuurlijk ook voor een paardenstal en de rijhallen. Lengte van de dag, licht verdeling, licht intensiteit, en lichtkleur hebben grote invloed op het welzijn en gedrag van de paarden. De juiste led verlichting paardenstal is daardoor erg belangrijk. Rijhallen hebben egale verlichting nodig.

Verlichting paardenstal draagt onder andere bij aan een betere gezondheid en productiviteit van de paarden. De beste lichtsterkte voor paardenstal is minimaal 150 tot 200 lux gecombineerd met een ritme van 16 uur licht en 8 uur donker. Wij komen bij jouw manege langs om een verlichtingsplan paardenstal te maken.

STAL VERLICHTING LED

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Agrarische led verlichting

Agrarische verlichting

Ilumax is jouw betrouwbare led specialist. Wij leveren naast agrarische led verlichting ook led lampen en armaturen voor kantoren en en industriële verlichting voor bijvoorbeeld loods of werkplaats verlichting. Alsmede voor verlichting buiten, zoals led straatverlichting voor boeren terreinen. Wij vertellen je graag hoe je bespaart op de energiekosten met led. 

Wij zijn importeur led verlichting voor zakelijke eindgebruikers en installatie bedrijven in Nederland en België. Ilumax is sinds 2010 actief als fabrikant en ontwikkelaar van ledverlichting en led armaturen. Bij ons kopen agrarische bedrijven rechtstreeks zonder tussenkomst van de groothandel en dat scheelt veel geld.

Veel klanten hebben behoefte aan een agrarische led verlichting specialist die niet alleen advies geeft. Maar ook in staat is een compleet stal project te voorzien van verlichting armaturen en de installatie daarvan uit te voeren. Bij ons vind je alles onder één dak. Van advies tot het maken van een stal verlichtingsplan en de uitvoering en installatie. 

Voor het uitbrengen van een advies is het verstandig een afspraak te maken op locatie om de verlichtingsbehoefte van jouw agrarische stallen in kaart te brengen. Wij ondersteunen je met advies in armatuur en productkeuze voor agrarische ledverlichting stal. Indien gewenst voeren onze vakkundige monteurs de installatie van de agrarische ledverlichting voor je uit. 

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.