Stal Led verlichting

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Led verlichting Stal

led stalverlichting is ook interessant voor u, op dit moment heeft nog ongeveer 70% van de veehouders verouderde TL of gasontladings verlichting in en om de stal hangen.Het vervangen van deze oude lampen door energiezuinige led stalverlichting levert al snel 50% tot 65% energiebesparing op.

Een ander voordeel is dat u uw lampen minder vaak hoeft te vervangen, onze energiezuinige led stalverlichting gaat zeer lang mee zonder in te leveren op de lichtkwaliteit! Door intensief overleg met veehouders en na uitvoerig testen in binnen en buitenland hebben wij een productenaanbod voor u samengesteld dat speciaal geschikt is voor gebruik in en om de stal met als kenmerken; minimaal 50% energiebesparing, duurzame kwaliteit en lange levensduur met een zeer aantrekkelijk prijsniveau.

Led stalverlichting is een verantwoorde investering omdat niets doen betekent dat u over 2-5 jaar de kosten van de nieuwe verlichting hebt uitgegeven aan stroomkosten. Daarnaast gaat onze energiezuinige led stalverlichting tot 10 keer zo lang mee. U hoeft uw stalverlichting daarom minder vaak te vervangen en dat scheelt tijd en geld.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

Als led leverancier ondersteunen wij onze collectie met een vakkundig advies van onze medewerkers. Wij bieden u gratis een handige rekentool voor het berekenen van uw energiebesparing, reductie van Co2 uitstoot en de besparing op onderhoud.

LED GROOTHANDEL PRODUCTEN

groothandel led armaturen

GROOTHANDEL LED VERLICHTING

Ledarmaturen voor werkplaatsen en loodsen

groothandel led verlichting downlight

GROOTHANDEL LEDLAMPEN

Energiezuinige verlichting en led lichtbronnen

led groothandel ledpanelen

IMPORTEUR LEDPANELEN

Ledpanelen zijn zuinig in verbuik en voordelig in aanschaf

terugverdientijd led verlichting highbay

LEDSTRALERS STALLEN

Gemaakt voor vervanging van bestaande armaturen

STAL VERLICHTING LED

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED VERLICHTING PRODUCTIE

Energiezuinige ledverlichting van Ilumax voor een veilige, goed verlichte productieomgeving

LEDVERLICHTING INDUSTRIE

Met led verlichting kan eenvoudig veel geld worden bespaard in een industriele productie omgeving

LED VERLICHTING KANTOREN

De ledarmaturen van Ilumax staan garant voor een zuinig en helder verlicht kantoor in uw bedrijf

LED VERLICHTING LOGISTIEK

De grote lichtopbrengst van led armaturen van Ilumax zorgen voor een perfect verlichte logistieke werkplek

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

STAL LED LICHTEN

Wij leveren speciale led stalverlichting verlichting voor melkvee en rijhallen zoals de unieke Multibeam Agri ledarmaturen. Onze hoge productkwaliteit wordt ondersteund door goede garanties en een degelijk verlichtingsadvies.

Onze stal verlichting maakt gebruik van bewezen technieken, jaren toegepast met aangetoonde levensduur en besparingsrendement.Het installeren van onze energiezuinige stal verlichting is eenvoudig , snel en indien gewenst moeiteloos in eigen beheer uit te voeren.

Onze ervaring in de toepassing van stal verlichting gekoppeld aan ruime expertise in de agrarische sector maakt ons uw betrouwbare partner in energiekostenreductie en dierenwelzijn.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE KLANTEN

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.

Zuinige en voordelige LED Lichten voor iedere industrie