Led verlichting V.v.E

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

VvE

Led verlichting VvE

Led verlichting VvE voor in appartementen gebouwen en flats in Nederland neemt eindelijk een enorme vlucht. Vaak zijn de bewoners van flatgebouwen en appartementen lid van een Vereniging van Eigenaren, ook wel VvE genoemd. Deze is verantwoordelijk voor het beheer en de tijdige uitvoering van facilitaire aangelegenheden in en rondom het complex.

De meeste verlichting is aangebracht binnen in hallen, gangen en trappenhuizen. En buiten bij de entree en de omgevingsverlichting. Ouderwetse verlichting heeft een beperkte levensduur waardoor deze vaak vervangen moet worden. Dit levert overlast en onnodige kosten op. 

Het is vaak lastig wie de verantwoordelijkheid neemt voor de vervanging verlichting, waardoor het vaak lang duurt voordat iemand actie onderneemt. Gevolg is dat de verlichting het niet doet en tevens verouderd is. 

Overstappen op led-verlichting brengt vele voordelen met zich mee. Lange levensduur led, zeer zuinig in verbruik en weinig onderhoud. Ideaal voor een appartementen complex of flatgebouw. Vraag led-leverancier Ilumax om een offerte led verlichting en armatuur.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Subsidie led verlichting VvE

Energiebespaarlening

De overheid wil duurzame maatregelen stimuleren en heeft daarvoor een subsidie led verlichting VvE. De subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) is voor VvE’s die energie willen besparen in het gebouw. Ilumax kan je hier meer informatie over geven. 

Een Vereniging van Eigenaren is wettelijk verplicht een reservefonds te hebben. Vanuit dit fonds kan de beheerder een grote uitgave realiseren voor onderhoud. Zoals reparatie aan het dak, maar ook uitgaven voor energiebesparende maatregelen als led verlichting kopen. 

Naast de subsidie led verlichting VvE is er een lage rente lening beschikbaar van het Nationaal Warmtefonds, de zogenoemde Energiebespaarlening. De lening heeft een looptijd van 10, 15, 20 of 30 jaar. De Energiebespaarlening is te combineren met de SEEH subsidie.

VvE led verlichting

Waarom led verlichting voor VvE?

VvE led verlichting zorgt voor een veilige verlichte omgeving. Waarom led verlichting voor VvE? Led verlichting voor VvE is van belang voor het goed, voordelig en onderhoudsvriendelijk verlichten van de gemeenschappelijke ruimtes. 

Daarnaast is het wel zo prettig dat de verlichting nooit onnodige brandt in de gemeenschappelijke ruimtes. Door de lange levensduur van tenminste 50.000 branduren en het zeer lage wattage verbruik biedt VvE led verlichting de uitkomst voor portieken en flats.

Onze led-armaturen van Ilumax zijn eventueel te voorzien van beweging- en lichtsensoren, alsmede led dimmer waardoor je nooit onnodige kosten aan de let tl buis maakt. Onze Ilumax adviseur helpt je graag met vrijblijvend lichtadvies, levering en installatie.

Gebouw verlichting led

Kostenbesparing led verlichting

Gebouw verlichting led kent vele voordelen. Veilige, zuinige en kostenbesparing led verlichting voor appartement complex of flatgebouw. Wil je meer weten over onze led verlichting voor VvE, neem dan vrijblijvend contact op met een adviseur van Ilumax.

VvE led verlichting heeft als grootste voordeel dat deze armaturen naast een grote energie besparing een erg lange levensduur hebben. Daardoor hoeft de gebouw verlichting led minder snel vervangen te worden. Dit scheelt in het onderhoud van de led lampen.

Wanneer een vereniging van eigenaren in ledverlichting investeert is de aanschaf door het lage energie verbruik bovendien snel terugverdiend. Je hoeft er als beheerder niet naar om te kijken, vanwege de lange levensduur en betrouwbare lichtopbrengst led lampen.

LED LAMPEN VVE

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Led verlichting specialist

VvE ledverlichting

Ilumax is jouw led verlichting specialist voor de vervanging van ouderwetse onzuinig verlichting en importeert sinds 2010 grote hoeveelheden VvE ledverlichting voor haar klanten. Wij richten ons op functionele verlichting van een hoge kwaliteit.

Met VvE led verlichting van Ilumax behaalt jouw vereniging van eigenaren niet alleen een grote onderhoud kostenbesparing. Ook profiteer je direct van een laag energie gebruik. De led verlichting besparing kan oplopen tot wel 90% ten opzichte van conventionele verlichting. Bovendien reduceer je met led verlichting de CO2 uitstoot.

Onze zuinige VvE ledverlichting voor portiek en galerij verlichting geeft een rustig en veilig lichtbeeld. De ledverlichting kan worden uitgerust met aanwezigheid en beweging sensoren voor extra besparing. De led portiek verlichting is simpel aan te brengen zonder veel technische kennis. Neem alvast een kijkje in onze online shop. 

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.