led verlichting werkplaats

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Werkplaats

Werkplaats verlichting led

Goede verlichting is van groot belang in montage- en constructie omgevingen. Werkplaats verlichting led is daar op aangepast. De zuinige led verlichting voor werkplaats van Ilumax geeft krachtig en gelijkmatig licht. Bij Ilumax kan je rekenen op goede service en expertise. 

Met onze werkplaats verlichting led en constructie omgeving kan je vrij eenvoudig grote besparingen behalen op de verlichtingskosten. Niet alleen zijn onze led armaturen zuinig in gebruik, ze hebben ook een lange levensduur led. Bovendien reduceer je de CO2 uitstoot.

Vaak is de verlichting werkplaats aangebracht op hoogte en is het niet altijd gemakkelijk om defecte lampen te vervangen. Met de ledverlichting werkplaats uit het portfolio van Ilumax behoort het veelvuldig vervangen van defecte lichtbronnen voorgoed tot het verleden.

Werkplaats-verlichting led is een verantwoorde investering, omdat niets doen betekent dat je over 2 tot 5 jaar de kosten van de nieuwe verlichting hebt uitgegeven aan stroomkosten. Daarnaast gaat onze energiezuinige led verlichting werkplaats tot 10 keer langer mee. Daardoor hoef je de led lampen minder vaak te vervangen en dat scheelt tijd én geld.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Led verlichting werkplaats

Led TL verlichting werkplaats

In werkplaatsen is het vaak stoffig. Het stof slaat aan op de verlichtingsarmaturen. Het is daarom belangrijk dat de led verlichting werkplaats van een zware kwaliteit is. Zodat de armaturen lang meegaan en gemakkelijk schoon te maken zijn wanneer deze vervuild zijn.

Als led-specialist weten wij als geen ander hoe belangrijk goede led TL verlichting werkplaats is en op welke manier de verlichting moet zijn verdeeld over de ruimte. Plaatsen waar precies laswerk of montage werkzaamheden plaatsvinden vragen om een sterke verlichting.

Op de plaatsen waar alleen voorraad is opgeslagen kan je met minder verlichting af, zoals led TL verlichting werkplaats met lage Lumen. Het is verstandig met onze adviseur een goed lichtplan te maken voor de inrichting van het verlichtingsplan voor jouw bedrijf. 

Het is onverstandig zomaar 1-op-1 armaturen te vervangen in een bestaand lichtplan. Vaak kan extra op kosten worden bespaard door op de juiste plaats minder armaturen terug te hangen. Vraag onze experts om advies over led TL verlichting werkplaats en armaturen.

Led verlichting in werkplaats

Verlichting werkplaats berekenen

Ilumax is jouw betrouwbare led specialist. Wij leveren naast led verlichting in werkplaats ook led lampen en armaturen voor kantoren. En agrarische verlichting zoals stalverlichting melkvee. Alsmede buitenverlichting, zoals led straatverlichting voor industriële terreinen of parkeergarage. 

Verlichting voor winkels, loods, magazijn, bedrijfshal, schuur en portiek. Bekijk onze diverse projecten. Wij vertellen je graag hoe je bespaart op de energiekosten met led. Wij zijn importeur led verlichting voor zakelijke eindgebruikers en installatie bedrijven in Benelux.

Ilumax is sinds 2010 actief als fabrikant en ontwikkelaar van ledverlichting en led armaturen. Voor het uitbrengen van een advies is het verstandig een afspraak te maken op locatie om de verlichtingsbehoefte van jouw werkplaatsen in kaart te brengen. 

Wij ondersteunen je met advies in armatuur en productkeuze en verlichting werkplaats berekenen. Na de verlichting-werkplaats berekenen kunnen wij ook de volledige installatie voor je uitvoeren door onze vakkundige installateurs. Vraag een gratis offerte aan.

Led verlichting voor werkplaats

Werkplaats led verlichting

Led verlichting voor werkplaats levert je een directe besparing op de elektriciteitskosten. Werkplaats-led-verlichting is namelijk zeer zuinig in verbruik. Je kan tot wel 90% besparen ten opzichte van conventionele lampen. Daarbij is het onderhoud ook gering.

Met Led highbay of led TL armaturen van Ilumax kan je eenvoudig overstappen van energie verslindende gas ontladingslampen naar energiezuinige led werkplaatsverlichting. Led high bay armaturen worden vaak toegepast als lichtoplossing voor ruimtes met een hoog plafond. 

Led tl buizen zijn daarbij ook geschikt voor led oplossingen in loodsen, opslagruimtes en productiehallen. Dankzij de IP65-led klasse zijn de ledlampen stof- en waterdicht. De voordelen van led zijn ongekend groot. Hoge besparing, reductie van CO2 uitstoot, weinig onderhoud. 

Wil je meer weten hoe je geld kan besparen met de vervanging van je oude verlichting naar led highbay armatuur of led tl buis? Neem dan contact op met de led-specialist Ilumax. We komen graag bij je langs voor een advies op maat en geven je een scherpe prijs.

Werkplaats verlichting LED

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Beste verlichting werkplaats

Werkplaats verlichting kopen

De beste verlichting werkplaats kan je vinden bij led leverancier en groothandel Ilumax. Je kan de werkplaats-verlichting kopen in onze online shop, maar natuurlijk ook rechtstreeks bij onze ledgroothandel. Neem contact op over jouw lichtproject en wij zorgen dat je een scherpe offerte ledverlichting ontvangt. 

Wij hebben al veel licht projecten uitgevoerd en hebben daardoor de nodige ervaring en deskundigheid in huis. Wil je advies over het vervangen van de oude verlichting naar de duurzame ledverlichting? Maak dan een afspraak met onze Ilumax adviseur. 

Wij komen bij jou op locatie langs en stellen een verlichtingsplan op maat op. We geven daarbij ook de besparing aan met onze beste verlichting werkplaats. Het is overigens niet altijd nodig om de oude armaturen te vervangen, onze adviseurs houden daar ook rekening mee. 

Naast het maken van een verlichtingsplan en een energie besparingsberekening ondersteunen wij je met advies in armatuur en productkeuze. Indien gewenst voeren onze vakkundige monteurs de installatie van de ledverlichting voor je uit. Neem vrijblijvend contact op met led leverancier Ilumax, de beste verlichting-werkplaats. 

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.