led verlichting winkel

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Winkelverlichting

Winkelverlichting groothandel

Het is zinvol de winkelverlichting te vervangen voor led verlichting. Hierdoor bespaar je eenvoudig veel geld op de verbruikskosten. Met winkelverlichting led ben je in staat jouw winkel energiezuinig onder de aandacht te brengen van jouw klanten.

De verlichting van een winkel kan eenvoudig worden verdeeld in 2 soorten winkelverlichting. Het is belangrijk vast te stellen welke functie de verlichting heeft in jouw winkel voordat je de armatuur of de lichtbron vervangt.

In onze winkelverlichting groothandel maken wij onderscheid tussen de verlichting van producten en de algemene winkelverlichting. Bij het verlichten of liever aanlichten van jouw producten heeft de verlichting de functie om extra aandacht te vestigen op de tentoongestelde producten.

Bij Ilumax verlichten wij al jarenlang winkel, bedrijven, kantoren en industriële panden. Sinds 2010 is Ilumax als winkelverlichting groothandel en importeur led verlichting actief. Wij zijn al voor meer dan 567 MKB ondernemers het vertrouwde adres voor de inkoop, advisering en installatie van ledverlichting in hun winkel of bedrijfspand.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED WINKEL

Winkelverlichting Led

Verlichting winkel

De algemene verlichting in jouw winkel heeft als doel de winkelruimte te verlichten zodat klanten en medewerkers veilig door de winkel kunnen lopen. Wanneer je winkelverlichting led wilt aanschaffen, is het verstandig goed na te denken over de functionaliteit van de verlichting winkel. Onze Ilumax adviseurs kunnen je helpen bij jouw winkel verlichtingsplan. 

Het vervangen van winkelverlichting in led lampen is relatief eenvoudig. Allereerst bespaar je veel geld uit met de vervanging van de halogeen verlichting. Hiervoor hebben wij speciale led winkelverlichting voor het 1-op-1 vervangen van lichtbronnen.

Bestaande downlighters die zijn aangebracht in het plafond kunnen worden vervangen door een led-downlight die speciaal voldoen aan de eisen van winkelverlichting led. Men name de kleurweergave en lichtsterkte is hierbij belangrijk. Het soort licht wordt aangegeven in Kelvin (K) en de hoeveelheid licht wordt in Lumen (L) aangegeven. 

Bij verlichting winkel is warm wit licht aan te bevelen, tussen de 3000K en 4000K downlights en spots. Een hoger Kelvin als 6000K is koud wit licht wat vaak wordt gebruikt in kantoor ruimtes. Heb je vragen over welk soort verlichting winkel led je nodig hebt, neem dan contact op met led leverancier Ilumax. Wij geven je altijd advies op maat. 

Professionele winkelverlichting

Verlichting winkelinrichting

Met professionele winkelverlichting trek je klanten naar je winkel. De verlichting winkelinrichting zorgt daarnaast voor de beste presentatie en zichtbaarheid van de producten. Met professionele winkelverlichting creëer je sfeer en trek je klanten. 

De verlichting winkelinrichting begint bij de etalageverlichting. De verlichting van de etalage is van belang om de aandacht te trekken van het winkelend publiek. Belicht de producten goed in de winkeletalage zodat je de aandacht trekt. Met flexibele lampen kan je eenvoudig de etalage aanpassen. Informeer bij Ilumax naar de vele led oplossingen voor winkels.

Als winkelverlichting groothandel leveren wij professionele winkelverlichting. Wij hebben diverse soorten ledverlichting en armaturen die geschikt zijn voor verlichting van winkels. Zoals railverlichting led, TL led armatuur, led panelen, inbouwverlichting, led schijnwerper, led straatverlichting en ook de noodverlichting. Vraag een gratis offerte aan.

Zodra de klanten eenmaal binnen in de winkel zijn is het erg belangrijk om sfeer te creëren en aandacht te trekken op de producten. Een goede verlichting binnen zorgt ook voor een betere uitstraling van de producten, waardoor klanten sneller geneigd zijn om een artikel te kopen. Bij de kassa is een goede toonbank verlichting led belangrijk. 

Railverlichting winkel

Winkelverlichting led spots

Railverlichting winkel wordt vaak toegepast. Een railsysteem met verlichting door middel van led spots kent een aantal voordelen ten aanzien van led panelen of led tl buis verlichting. Een railsysteem met winkelverlichting led spots kan je naar eigen wens invullen. Daardoor heb je de vrijheid om de verlichting per gedeelte in te delen. 

Er bestaan verschillende systemen voor railverlichting led. Vraag onze adviseurs wat de beste led verlichting is voor jouw winkel. Railverlichting winkel bestaat uit de rails, rail led spots, 3 fase rail stroomaansluiting, plafondbeugels of ophangsysteem en eindstuk. 

Naast de flexibele railverlichting winkel kan je ook kiezen voor inbouw led verlichting. In de vorm van led spots of led downlights. Winkelverlichting led inbouwspots zijn led-armaturen die in het plafond zijn ingebouwd. De led spots hebben een kleine lichtverdeling en zijn geschikt voor het verlichten van een specifieke stelling of product. 

De led downlighs zijn ronde spots die ingebouwd worden in het plafond. Deze led lampen hebben een hogere lichtopbrengst dan de led-spots en verdelen het licht gelijkmatig over de gehele winkelruimte. Ons ruime assortiment winkel verlichting led kan je direct online kopen in de shop. Tevens is het mogelijk om een turnkey-project te laten verzorgen door Ilumax.

LED GROOTHANDEL PRODUCTEN

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Led winkel 

Winkelverlichting advies

Ilumax is al sinds 2010 leverancier led verlichting en importeur led verlichting. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van led winkel verlichting. Als winkelverlichting groothandel voldoet onze led-verlichting aan hoge Europese eisen van kwaliteit en veiligheid.

De led winkel verlichting is voorzien van TÜV, RoHS keurmerk en CE label. Op ons ruime assortiment bieden wij tenminste drie jaar garantie. Neem contact op met led specialist Ilumax voor winkelverlichting projecten. De plaatsing van led-verlichting in jouw winkel vergt vakmanschap. 

Je wilt de beste winkelverlichting led en profiteren van een optimale besparing. Het bepalen van de juiste CRI waarde, de correcte kleurtemperatuur en type armaturen is werk voor een led specialist. Bij Ilumax kan je rekenen op winkelverlichting advies, goede service en hoge expertise. 

Led verlichting kopen voor jouw winkel is een verstandige keuze. Je profiteert van een laag energieverbruik, lange levensduur led, lage onderhoudskosten, geen flikkering en sfeervolle winkel verlichting. Vraag een gratis offerte led verlichting aan bij Ilumax of neem contact op voor een vrijblijvende winkelverlichting advies.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.

Zuinige en voordelige LED Lichten voor iedere industrie