Levensduur led

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Led Levensduur

De levensduur van led verlichting is in verhouding tot traditionele verlichting vele malen langer. Ledverlichting gaat tot wel tien keer langer mee dan ouderwetse tlbuizen en gasontladingsverlichting. Helaas zijn er de afgelopen jaren ook veel ledproducten van slechte kwaliteit verkocht. Deze producten gaan meestal snel kapot.

Niet iedereen is daardoor overtuigd van de lange levensduur van led verlichting. Helaas selecteren bedrijven hun led verlichting nog vaak op de prijs. Producten met een lage prijs zijn kwalitatief veel minder goed dan hoogwaardige producten uit Europa.

De led verlichting van Led import Europe is wel van een hoge kwaliteit. Hierdoor kunnen wij niet altijd de goedkoopste zijn. Wel kiezen wij voor kwaliteit. Onze vele referenties onderschrijven deze werkwijze en kozen bewust voor een product met een hoge kwaliteit en een lange levensduur van de led.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

Als led leverancier ondersteunen wij onze collectie met een vakkundig advies van onze medewerkers. Wij bieden u gratis een handige rekentool voor het berekenen van uw energiebesparing, reductie van Co2 uitstoot en de besparing op onderhoud.

LED GROOTHANDEL PRODUCTEN

led verlichting vve portiek armaturen

LED PORTIEK ARMATUREN

Led verlichting voor toepassing in de centrale hal en galerij

led verlichting werkplaats led highbay

LEDVERLICHTING VOOR BEDRIJFSHAL

Led Straler zuinig in gebruik en eenvoudig schoon te houden

tl balk vervangen enkel

LED TL BUIZEN IN DE BEDRIJFSHAL

Goedkoop ledverlichting TL toepassen in bestaande armaturen

winkelverlichting led hanglamp

WINKELVERLICHTING LED HANGLAMP

Sfeervol en fraai geven gelijkmatig verdeeld winkel licht

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED VERLICHTING PRODUCTIE

Energiezuinige ledverlichting van Ilumax voor een veilige, goed verlichte productieomgeving

LEDVERLICHTING INDUSTRIE

Met led verlichting kan eenvoudig veel geld worden bespaard in een industriele productie omgeving

LED VERLICHTING KANTOREN

De ledarmaturen van Ilumax staan garant voor een zuinig en helder verlicht kantoor in uw bedrijf

LED VERLICHTING LOGISTIEK

De grote lichtopbrengst van led armaturen van Ilumax zorgen voor een perfect verlichte logistieke werkplek

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Levensduur ledverlichting

De levensduur van ouderwetse tl verlichting is ongeveer 8.000 branduren. Led tl verlichting heeft een veel langere levensduur van tot wel 50.000 branduren. Dat komt overeen met 15 tot 20 jaar. In die periode bespaart u niet alleen veel geld op de stroomkosten maar ook op de vervanging en het onderhoud van uw verlichting.

De levensduur van led heeft dus ook een positief effect op de kosten van onderhoud. In bedrijven en loodsen hangt de verlichting vaak op hoogte of op moeilijk bereikbare plaatsen. Doordat bij de vervanging van deze verlichting vaak hoogwerkers moeten worden gehuurd lopen de kosten snel hoog op.

Het is niet altijd even duidelijk wat de levensduur van led verlichting is ten opzichte van traditionele lampen. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van een opzet en besparingsberekening.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE KLANTEN

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.

Zuinige en voordelige LED Lichten voor iedere industrie