Levensduur led

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Levensduur LED

Levensduur LED lamp

De levensduur van led verlichting is in verhouding tot traditionele verlichting vele malen langer. Ledverlichting gaat tot wel tien keer langer mee dan ouderwetse tl-buizen en gasontladingsverlichting. Helaas zijn er de afgelopen jaren ook veel led-producten van slechte kwaliteit verkocht. Deze producten gaan meestal snel kapot.

Niet iedereen is daardoor overtuigd van de lange levensduur led lamp. Helaas selecteren bedrijven hun led-verlichting nog vaak op de prijs. Producten met een lage prijs zijn kwalitatief veel minder goed dan hoogwaardige producten uit Europa.

De led verlichting van groothandel Ilumax is wel van een hoge kwaliteit. Hierdoor kunnen wij niet altijd de goedkoopste zijn. Wij kiezen voor kwaliteit. De kwaliteit-prijs verhouding is uitstekend. Onze vele referenties onderschrijven deze werkwijze en kozen bewust voor een product met een hoge kwaliteit en een lange levensduur led-lamp en armatuur.

Vraag een gratis offerte aan bij leverancier led verlichting Ilumax. Bekijk ook eens ons projecten die wij al voorzien hebben van de zuinige ledverlichting. Met ledverlichting bespaar je direct op de energie- en onderhoudskosten. Wil je meer weten over de voordelen led-verlichting? Neem dan contact met Ilumax op. 

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Levensduur led verlichting

Gemiddelde levensduur led lamp

De levensduur led-verlichting wordt uitgedrukt in aantal branduren. De gemiddelde levensduur led-lamp is 35.000 tot maximaal 50.000 branduren. Dit komt neer op 5,7 jaar als het licht 24 uur per dag brandt. Bij 18 uur per dag branden is de gemiddelde levensduur led-lamp 7,6 jaar. En bij 12 uur per dag 11,4 jaar. 

Anders dan bij ontladingslampen wordt de levensduur led-verlichting niet beïnvloed door het aantal keren dat de verlichting wordt in- of uitgeschakeld. Dit is een groot voordeel van led-lampen. Doordat de duur van ledverlichting zo lang is, heb je ook minder onderhoud.

De led-lampen hoef je minder vaak te vervangen, wat een besparing oplevert. Zeker bij verlichting die hoog hangt in een loods bijvoorbeeld is dit kostenbesparend. De gemiddelde duur van een led-lamp is dat deze 6 tot 30 keer langer mee gaat dan een gloei-, halogeen- of spaarlamp. 

Levensduur led armaturen

Led lamp levensduur

De levensduur led armaturen en led lamp levensduur is veel langer dan de traditionele lampen. De warmte die led produceert is zeer gering, waardoor er weinig kans is dat led doorbrandt. Een led-lamp is bovendien zeer goed bestand tegen trillingen en schokken van buitenaf. 

Daardoor wordt ledverlichting ook aanbevolen in industriële omgevingen. Zoals het verlichten van een werkplaats in een loods of schuur. Zelfs bij zware omstandigheden, zoals vochtige en explosiegevaarlijke omgevingen, is ledverlichting toe te passen. 

De IP65-led lampen zijn bijvoorbeeld stof- en waterdicht. Tevens levert Ilumax ledverlichting welke geschikt is voor ATEX-omgevingen. Vanwege de lange levensduur led-armaturen heb je gering onderhoud. Prettig voor als de led-armaturen buiten bereik hangen. Met ledverlichting doe je lang en het verbruik is laag. 

Branduren led verlichting

Led branduren

Het aantal branduren led verlichting geeft de duur aan. De gemiddelde levensduur led lamp is 35.000 led branduren met een maximum van 50.000. Ilumax heeft speciale ledverlichting waarvan de led-branduren oplopen tot 100.000 branduren.

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten ledverlichting. De ledverlichting van Ilumax is van hoge kwaliteit en voldoet aan de Europese standaarden op het gebied van veiligheid en kwaliteit. De ledverlichting is voorzien van de Duitse TÜV, GS, RoHS keurmerken en CE label.

Bij Ilumax verlichten wij al jarenlang industriële ruimtes en kantoor panden. Sinds 2010 is Ilumax als ledgroothandel en importeur led verlichting actief. Wij zijn voor veel grote en MKB ondernemers het vertrouwde adres voor de inkoop, advisering en installatie van led verlichting bedrijven.

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Levensduur led armaturen

Onderhoud verlichting

De levensduur led armaturen en ledverlichting is lang. In vergelijk, het aantal branduren van ouderwetse tl verlichting is ongeveer 8.000. Led tl verlichting heeft een veel langere duur tot wel 50.000 branduren. Dat komt overeen met 12 tot 15 jaar. Afhankelijk van de kwaliteit. Tevens kan je de duur verlengen middels sensoren en dimmers.  

In deze periode bespaar je niet alleen veel geld op de stroomkosten, maar ook op de vervanging en onderhoud verlichting. De levensduur led armaturen heeft dus ook een positief effect op de kosten van onderhoud verlichting.

In bedrijven en loodsen hangt de verlichting vaak op hoogte of op moeilijk bereikbare plaatsen. Doordat bij de vervanging van deze verlichting vaak hoogwerkers moeten worden gehuurd lopen de onderhoud kosten verlichting snel hoog op.

Het is niet altijd voor iedereen even duidelijk wat de levensduur led armaturen en led-lampen is ten opzichte van traditionele lampen. Onze specialisten helpen je graag bij het maken van een verlichtingsplan en besparingsberekening. Neem vrijblijvend contact op met Ilumax, we geven je graag een lichtadvies.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.