led verlichting leverancier

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Leverancier led verlichting

Led verlichting kopen

Leverancier led verlichting voor zakelijke eindgebruikers en installatiebedrijven. Bij Ilumax kan je led verlichting kopen rechtstreeks bij de importeur. Wij produceren, importeren en distribueren ledverlichting van hoge kwaliteit. Onze producten hebben een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Bij de aankoop van ledverlichting is het belangrijk te kiezen voor een degelijke leverancier led verlichting met een bewezen trackrecord en goede referenties. Led leverancier Ilumax is al sinds 2010 specialist in ledverlichting. Onze armaturen zijn van hoge kwaliteit en maken gebruik van hoogwaardige componenten van bekende led fabrikanten.

Als leverancier en importeur led verlichting kiezen wij voor directe levering aan zakelijke eindgebruikers zonder tussenkomst van een groothandel of distributeur. Op deze wijze ben je niet alleen verzekerd van een goede kwaliteit maar ook van een scherpe prijs voor jouw producten.

Voor led verlichting kopen kan je bij ons terecht voor advies op maat. Wij helpen je namelijk graag verder. Wij voorzien onze partners van de juiste informatie en de laatste technieken op het gebied van led verlichting en toepassingen. 

Illumax is al jaren specialist in het professionele led verlichting. Dit doen wij niet alleen bij een kantoor pand, maar ook bij industrie panden, buiten op terreinen, parkeergarage, winkels, werkplaats in loods of magazijn, bedrijfshal,  schuur en portiek. Bekijk onze diverse projecten. Wij hebben van verlichting ons vak gemaakt en geven je graag advies.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Led leverancier

Groothandel in led

Als led leverancier bieden wij professionele led oplossingen voor jouw bedrijf of instelling. Wij hebben als importeur en led leverancier veel kennis en ervaring opgedaan binnen de ledverlichtingsbranche. In Nederland en België zijn wij dé led specialist voor onze B2B klanten, zoals installateurs, interieur bouwers, architecten en wederverkopers.

Wij bieden hoge kwaliteit producten aan tegen een scherpe prijs. De ledverlichting van Ilumax is van hoge kwaliteit en voldoet aan de Europese standaarden op het gebied van veiligheid en kwaliteit. De ledverlichting is voorzien van TÜV, RoHS keurmerk en CE label. Neem contact met Ilumax groothandel op voor jouw lichtproject. 

Als groothandel in led verlichting biedt Ilumax jou vele voordelen. Ledverlichting en armaturen direct uit onze grote leverbaar. Optimale prijs-kwaliteit verhouding. Groot assortiment led verlichting en toebehoren. Drie tot vijf jaar garantie. En bovendien advies over led techniek en toepassingen. Ilumax is importeur, leverancier en groothandel in led.

Importeur led verlichting

Verlichting bedrijf

Ilumax is naast led leverancier ook importeur led verlichting. Ondernemers en instellingen hebben behoefte aan een partner die meedenkt. Een verlichting bedrijf die weet wat er speelt en met doeltreffende oplossingen komt. Ilumax is jouw betrouwbare partner voor alles soorten ledverlichting. Wij denken mee in oplossingen voor duurzaam ondernemen. 

Wij houden als verlichting bedrijf de ontwikkelingen binnen de ledbranche nauwlettend in de gaten. Dit blijkt ook uit ons grote gamma ledverlichting. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, betaalbaar, compleet en vooral afgestemd op de wensen van onze klanten. Heb je een vraag over onze led producten? Neem contact met ons op. 

Wij zijn een totaal leverancier en kunnen jou daarom volledig ontzorgen. Voor een bedrijf is het van belang om de juiste en betrouwbare ledpartner te hebben. Wij zorgen dat jij geld bespaart door over te stappen op de duurzame ledverlichting. Als importeur led verlichting zijn wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. 

Installatie led verlichting

Leverancier van ledverlichting

Als leverancier van ledverlichting bieden wij naast ons brede assortiment ook de mogelijkheid voor installatie led verlichting. Onze vakkundige monteurs nemen daarmee werk en tijd uit handen. Bovendien ontvang je twee jaar garantie op de aanleg van het ledsysteem. Zowel voor led lampen als verlichtingsarmaturen.

Als led specialist weten wij precies hoe we de verlichting moeten installeren en welke stand van de lampen optimaal is voor jouw bedrijfsruimte. Daarnaast zijn wij uiteraard kenner op het gebied van elektra. Laat jouw nieuwe ledverlichting en armaturen aanbrengen door de vakkundige specialisten van Ilumax om brand gevaarlijke situaties te voorkomen. 

Het voordeel van ledverlichting is de duurzaamheid. Het gaat 6 tot 30 keer langer mee dan klassieke verlichting. Wij bieden extra comfortabele kleuren ledlampen en kunnen daarmee elke sfeer creëren die jij wenst. Bovendien bespaar je met ledverlichting tot wel 90% op de energiekosten ten opzichte van conventionele lampen. Laat ons verlichtingsplan opstellen.

led verlichting leverancier

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Led verlichting leverancier

Verlichtingsarmaturen

Als led verlichting leverancier geven wij je advies op maat. Niet iedere klant weet namelijk precies welke led armaturen nodig zijn voor de verlichting van zijn of haar bedrijf of instelling. Om je daarbij te helpen staan onze gespecialiseerde licht adviseurs voor je klaar. Zij begeleiden je bij het maken van de juiste keuze verlichtingsarmaturen 

Wanneer je geen uitgebreid advies nodig hebt en slechts op zoek bent naar een ledleverancier, kan je direct in onze web shop terecht. In onze online winkel kan je onze kwalitatief hoogwaardige led verlichting kopen, zoals led panelen en led tl bakken. Het grootste deel van onze producten is constant op voorraad, waardoor een snelle levering is gegarandeerd.

Wil je meer weten over de toegevoegde waarde van Ilumax als jouw led leverancier? Neem dan contact op met onze adviseurs. Tijdens een vrijblijvende inventarisatie vertellen wij graag meer over onze ledverlichting producten. Ook voor het maken van een verlichtingsplan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bezoek ons

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE KLANTEN

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.