Offerte LED Verlichting

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Offerte aanvragen LED verlichting

Indien je geïnteresseerd bent in onze LED verlichting, kan je rechtstreeks een offerte aanvragen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Ter plekke kunnen we alles doornemen en een gratis offerte maken. 

Vraag onze deskundige led adviseurs naar de voordelen van led verlichting voor jouw lichtproject. Tijdens een vrijblijvende afspraak op locatie kunnen wij aangeven welke armaturen in aanmerking komen voor vervanging en welke voordelen hierop van toepassing zijn.

Wil je ook jouw klanten overtuigen van de voordelen van LED verlichting? Of wil je zelf profiteren van de grote besparingen met onze producten? Wij helpen je daar graag bij. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. 

Gratis advies en offerte LED verlichting

Wij geven je graag advies op welke onderdelen van de verlichting je kan besparen. Wij bieden je vervolgens een gratis handige rekentool voor het berekenen van jouw energiebesparing, reductie van Co2 uitstoot en de besparing op onderhoud. 

Deze rekentool geeft je snel inzicht in wat de investering in LED verlichting oplevert. En binnen welke periode je deze is terugverdiend. Onze collectie omvat een betaalbaar full service assortiment waarin kwaliteit en goed advies borg staan voor tevreden klanten.

Om dit kracht bij te zetten geven wij op onze volledige collectie minimaal drie jaar garantie. Ben je overtuigd van de besparingen en op LED oplossingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor al je meer informatie of een gratis offerte wilt ontvangen. We komen graag een keer bij je langs.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

Als led leverancier ondersteunen wij onze collectie met een vakkundig advies van onze medewerkers. Wij bieden u gratis een handige rekentool voor het berekenen van uw energiebesparing, reductie van Co2 uitstoot en de besparing op onderhoud.

Onze krachtpunten

– Een doorgedreven klantvriendelijkheid

– Enthousiast en vastberaden verkoopteam

– Continue voorraad van al onze gangbare producten

– Hoge kwaliteit producten tegen scherpe prijzen

LED GROOTHANDEL PRODUCTEN

led verlichting vve portiek armaturen

LED PORTIEK ARMATUREN

Led verlichting voor toepassing in de centrale hal en galerij

led verlichting werkplaats led highbay

LEDVERLICHTING VOOR BEDRIJFSHAL

Led Straler zuinig in gebruik en eenvoudig schoon te houden

tl balk vervangen enkel

LED TL BUIZEN IN DE BEDRIJFSHAL

Goedkoop ledverlichting TL toepassen in bestaande armaturen

winkelverlichting led hanglamp

WINKELVERLICHTING LED HANGLAMP

Sfeervol en fraai geven gelijkmatig verdeeld winkel licht

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED VERLICHTING PRODUCTIE

Energiezuinige ledverlichting van Ilumax voor een veilige, goed verlichte productieomgeving

LEDVERLICHTING INDUSTRIE

Met led verlichting kan eenvoudig veel geld worden bespaard in een industriele productie omgeving

LED VERLICHTING KANTOREN

De ledarmaturen van Ilumax staan garant voor een zuinig en helder verlicht kantoor in uw bedrijf

LED VERLICHTING LOGISTIEK

De grote lichtopbrengst van led armaturen van Ilumax zorgen voor een perfect verlichte logistieke werkplek

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Over Ilumax LED verlichting

Ilumax LED verlichting staat voor duurzaamheid, service en kwaliteit. Wij zijn al decennia lang gespecialiseerd in LED verlichting voor bedrijven en grote bedrijfspanden. Wij leveren enkel en alleen hoogwaardige en kwaliteit LED verlichting producten en toebehoren. 

Wil je meer informatie over ons assortiment van LED verlichting of een offerte ontvangen? Neem dan telefonisch contact met ons op of laat je gegevens achter via het contact formulier. Wij vertellen je graag alles over onze duurzame verlichtingen met LED. 

LED verlichting van Ilumax zorgt voor een eenvoudige besparing op de kosten van gebruik en onderhoud. Door onze grote volumes profiteer je direct van een lage prijs. Geschikt voor gebruik in utilitaire gebouwen, kantoren, dieren stallen en industriële panden. 

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE KLANTEN

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.

Zuinige en voordelige LED Lichten voor iedere industrie