Offerte LED Verlichting

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Offerte

Offerte led verlichting

Indien je geïnteresseerd bent in onze LED verlichting, kan je rechtstreeks een offerte aanvragen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Ter plekke kunnen we alles doornemen en een gratis offerte led verlichting maken. Ilumax is jouw ledgroothandel en leverancier led verlichting. 

Vraag onze deskundige led specialist naar de voordelen van led verlichting voor jouw lichtproject. Tijdens een vrijblijvende afspraak op locatie geven wij aan welke armaturen in aanmerking komen voor vervanging. En welke voordelen hierop van toepassing zijn.

Wil je ook jouw klanten overtuigen van de voordelen LED verlichting? Of wil je zelf profiteren van de grote besparingen met onze producten? Wij helpen je daar graag bij. Vraag nu vrijblijvend een offerte led verlichting aan bij Ilumax importeur led verlichting. 

Gratis advies

Besparing led

Wij geven je graag gratis advies op welke onderdelen van de verlichting je kan besparen. Wij bieden je vervolgens een gratis handige rekentool aan voor het berekenen van jouw energie besparing led, reductie van CO2 uitstoot en de besparing op onderhoud. 

Deze rekentool geeft je snel inzicht in wat de investering in led verlichting oplevert. En binnen welke periode je deze hebt terugverdiend. Onze collectie ledverlichting omvat een betaalbaar full service assortiment waarin kwaliteit en gedegen advies borg staan voor tevreden klanten.

Om dit kracht bij te zetten geven wij op onze volledige collectie minimaal drie jaar garantie. Ben je overtuigd van de hoge besparingen en op LED oplossingen? Neem dan contact met Ilumax op. Ook voor als je meer informatie of een gratis offerte wilt ontvangen. We komen graag een keer bij je langs op locatie. 

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

Onze krachtpunten

– Een doorgedreven klantvriendelijkheid

– Enthousiast en vastberaden verkoopteam

– Continue voorraad van al onze gangbare producten

– Hoge kwaliteit producten tegen scherpe prijzen

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Ilumax LED verlichting

LED verlichting bedrijven

Ilumax LED verlichting staat voor duurzaamheid, service en kwaliteit. Wij zijn al decennia lang gespecialiseerd in LED verlichting bedrijven en grote bedrijfspanden. Wij leveren enkel en alleen hoogwaardige en kwaliteit led verlichting producten en toebehoren. 

Wil je meer informatie over ons assortiment van led verlichting of een offerte ontvangen? Neem dan telefonisch contact met ons op of laat je gegevens achter via het contact formulier. Wij vertellen je graag alles over onze duurzame verlichting oplossingen met LED. 

Ilumax LED verlichting zorgt voor een eenvoudige besparing op de kosten van gebruik en onderhoud. Door onze grote volumes profiteer je direct van een lage prijs. Geschikt voor gebruik in utilitaire gebouwen, kantoor, dieren stalverlichting en industriële panden. Door onze grote voorraad kunnen wij direct leveren. Neem contact met ons op voor vragen. 

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE KLANTEN

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.