Oplossingen led verlichting

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Oplossingen

Led oplossingen

Ilumax levert LED verlichting oplossingen voor de zakelijke markt. Oplossingen voor grote industriële gebouwen als loodsen, fabriekshallen of magazijnen. Alsmede led oplossingen voor utiliteitsbouw als ziekenhuizen, scholen of kantoren. 

Naast ledverlichting leveren wij ook Led High Bay armaturen. Deze zijn uitermate geschikt voor nieuwbouw en 1-op-1 vervangen van bestaande conventionele licht oplossingen. Speciaal ontworpen als vervanger van oude verlichtingen in hoge ruimte vanaf 6 meter. 

Samen kijken wij welke technologie de ideale oplossing is voor jouw lichtproject. Hierbij doen wij geen concessies aan de betrouwbaarheid van het product en kwaliteit van het licht. Neem contact met onze expert op om te kijken wat voor jou de beste led licht oplossing is. 

Ilumax is meer dan alleen een importeur led verlichting. Wij zijn ook ledgroothandel en led leverancier. Ondernemers hebben behoefte aan een partner die meedenkt en die weet wat er in een bedrijf speelt. Wij zijn jouw partner en denken mee aan doeltreffende led oplossingen.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Energiezuinige led verlichting

Eigenschappen led

Energiezuinig led verlichting is niet meer weg te denken bij bedrijven. Dankzij de duurzame, zuinige en onderhoudsvriendelijke eigenschappen led lampen blijft de vraag naar led oplossingen toenemen. Het creëren van de beste led-oplossing hangt af van factoren. 

Zoals de specifieke eisen, wensen en behoeften van het bedrijf. Daarbij rekening houdend met de omstandigheden. Een industrieel pand verlichten vereist weer andere verlichting oplossingen dan de openbare ruimtes van een VvE te verlichten of een stal voor dieren. 

Ledgroothandel

Toepassingsgebied

Ilumax levert op maat gemaakte led oplossingen voor jouw bedrijf. Als ledgroothandel en leverancier led verlichting leveren wij ledverlichting voor verschillende toepassingsgebieden. Zoals led verlichting bedrijven, kantoor, industrie, parkeergarage en gezondheidszorg. 

Alsmede voor publieke ruimtes. Denk hierbij aan led straatverlichting van verkeerswegen en woonwijken, tunnels, sport accommodaties, sportveld verlichting, parken en pleinen. Voor de retail leveren wij led oplossingen als winkelverlichting en voor dieren de stalverlichting. 

Led verlichting advies

Keurmerk led verlichting

Naast het maken van een verlichtingsplan en een energie besparing berekening ondersteunen wij je met led verlichting advies in armatuur en productkeuze. Indien gewenst voeren onze vakkundige monteurs de installatie van de ledverlichting voor je uit. 

Het ruime assortiment van Ilumax is voorzien van keurmerk led voorlichting, zoals TÜV, RoHS keurmerk en CE label. Op onze led verlichting en armaturen bieden wij tenminste drie jaar garantie. Neem contact op met led specialist Ilumax voor jouw verlichting oplossingen.

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Duurzame verlichting

Led producten

Ilumax is de groothandel voor al jouw duurzame verlichting oplossingen. Wij leveren led producten van topmerken tegen een scherpe prijs. Bovendien bieden wij je de optie aan om de assemblage uit handen te nemen. Je hoeft dan nergens meer naar om te kijken. 

LED downlight, led-lijnverlichting, modules, led panelen en railspots vind je allemaal bij ons terug. Maar ook voor jouw cleanroom producten, domotica en led armaturen ben je bij ons aan het juiste adres. 

Daarnaast kun je ook assemblage producten, toebehoren en maatwerk bij ons afnemen. Wij zijn jouw betrouwbare partner voor de zakelijk led verlichting markt. De groothandel in duurzame verlichting oplossingen. Online led verlichting kopen in onze shop.

Wil je meer informatie over onze soorten ledverlichting en toebehoren? En wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We komen graag een keer langs om jouw licht project te bespreken en te komen tot duurzame oplossingen.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.