Oplossingen led verlichting

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Oplossingen

Ilumax levert LED verlichting oplossingen voor de zakelijke markt. Oplossingen voor grote industriële gebouwen als loodsen, fabriekshallen of magazijnen. Alsmede LED verlichting oplossingen voor utiliteitsbouw als ziekenhuizen, scholen of kantoren. 

Naast LED verlichting leveren wij ook LED High Bay armaturen. Deze zijn uitermate geschikt voor nieuwbouw en 1-op-1 vervangen van bestaande conventionele licht oplossingen. Speciaal ontworpen als vervanger van oude verlichtingen in hoge ruimte vanaf 6 meter. 

Samen kijken wij welke technologie de ideale oplossing is voor jouw lichtproject. Hierbij doen wij geen concessies aan de betrouwbaarheid van het product en kwaliteit van het licht. Neem contact met onze expert op om te kijken wat voor jou de beste LED licht oplossing is. 

Ilumax is meer dan alleen een LED verlichting importeur. Wij zijn ook LED groothandel en leverancier. Ondernemers hebben behoefte aan een partner die meedenkt en die weet wat er in een bedrijf speelt. Wij zijn jouw partner en denken mee aan doeltreffende oplossingen. 

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

Als led leverancier ondersteunen wij onze collectie met een vakkundig advies van onze medewerkers. Wij bieden u gratis een handige rekentool voor het berekenen van uw energiebesparing, reductie van Co2 uitstoot en de besparing op onderhoud.

LED GROOTHANDEL PRODUCTEN

led verlichting bedrijfshal ledarmatuur

LED RAILVERLICHTING BEDRIJFSHAL

Railverlichting Kan gebruikt worden op diverse locaties, geeft veel licht

led verlichting werkplaats led bouwlamp

LEDVERLICHTING VOOR BEDRIJFSHAL

Led Straler zuinig in gebruik en eenvoudig schoon te houden

tl led armatuur dubbel tl

LED TL BUIZEN IN DE BEDRIJFSHAL

Goedkoop ledverlichting TL toepassen in bestaande armaturen

terugverdientijd led verlichting highbay

LED HIGHBAY VERLICHTING

Led highbay verlichting bedrijfshal heeft een grote lichtopbrengst

PRODUCTEN LED VERLICHTING

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED VERLICHTING PRODUCTIE

Energiezuinige ledverlichting van Ilumax voor een veilige, goed verlichte productieomgeving

LEDVERLICHTING INDUSTRIE

Met led verlichting kan eenvoudig veel geld worden bespaard in een industriele productie omgeving

LED VERLICHTING KANTOREN

De ledarmaturen van Ilumax staan garant voor een zuinig en helder verlicht kantoor in uw bedrijf

LED VERLICHTING LOGISTIEK

De grote lichtopbrengst van led armaturen van Ilumax zorgen voor een perfect verlichte logistieke werkplek

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Duurzame licht oplossingen

Ilumax is de groothandel voor al jouw duurzame lichtoplossingen. Wij leveren LED producten van topmerken tegen een scherpe prijs. Bovendien bieden wij u de optie aan om de assemblage uit uw handen te nemen. 

LED downlighters, lichtlijnen, modules, panelen en railspots vind je allemaal bij ons terug. Maar ook voor jouw cleanroom producten, domotica en armaturen ben je bij ons aan het juiste adres. 

Daarnaast kun je ook assemblage producten, toebehoren en maatwerk bij ons afnemen. Wij zijn jouw betrouwbare partner voor de zakelijk LED verlichting markt. De groothandel in duurzame licht oplossingen. 

Wil je meer informatie over ons assortiment LED verlichting en toebehoren? En wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We komen graag een keer langs om jouw licht project te bespreken en te komen tot duurzame oplossingen. 

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE KLANTEN

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.

Zuinige en voordelige LED Lichten voor iedere industrie