professionele led

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Professionele led

Professionele led verlichting

Professionele led-armaturen en professionele led verlichting voor zakelijke eindgebruikers koop je bij een deskundige leverancier. Ilumax is sinds 2010 actief als importeur van professionele led-systemen. De producten van Ilumax worden rechtstreeks geleverd. Indien gewenst kunnen wij ook de gehele installatie uitvoeren als een turnkey project.

Steeds meer bedrijven weten hun weg naar Ilumax te vinden. Ons productenaanbod met professionele led-verlichting is afgestemd op de behoefte van zakelijke bedrijven en instellingen. De hoge kwaliteit en scherpe prijs is dan ook zeker aantrekkelijk. 

Wanneer je de professionele led armaturen en ledverlichting direct koopt bij de importeur led verlichting heeft dat namelijk veel voordelen. Doordat er geen tussenkomst is van een technische groothandel of installateur kunnen wij een scherp prijs aanbieden. 

Bovendien is dat nog niet alles. Door onze jarenlange ervaring en technische kennis geven wij ook advies over de verlichtingsprojecten. Daarbij ontvang je op onze producten drie tot vijf jaar garantie. Vraag een gratis adviesgesprek aan over onze professionele ledverlichting.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Bouwlamp led professioneel

Led bouwlamp

Een bouwlamp led professioneel helpt bij een verhoogde veiligheid op de bouwplaats. Een professionele led-bouwlamp kan gebruikt worden voor verschillende toepassingen. Zoals het verlichten van een groot bouwproject waarbij grote oppervlakten verlicht moeten worden. 

Om zo veel mogelijk te voorzien in de verschillende behoeften van onze klanten, beschikt Ilumax led-leverancier over een breed assortiment led stralers. We hebben bijvoorbeeld een witte schijnwerper van 4000k of een koud witte schijnwerper 6500K beschikbaar in veel verschilleden varianten. Bovendien beschikken de led-lampen over diverse lichtsterktes. 

Professionele buitenverlichting led

Led straler

Professionele buitenverlichting led is uitermate geschikt voor zakelijke doeleinden. Daarom biedt Ilumax een uiteenlopend assortiment professionele led-verlichting voor buiten aan. Variërend van een functionele led-bouwlamp tot een krachtige led straler. 

Voor buitenverlichting led dient de led-straler bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden. Een aluminium professionele buitenverlichting-led met waterdichte bescherming IP65 led voor buitengebruik. Deze is verkrijgbaar in diverse modellen. Ze zijn stof- en waterdicht en dus geschikt voor gebruik als professionele buitenverlichting led. 

Led verlichting professioneel

Led-armatuur

De Ilumax led-verlichting professioneel is voorzien van anti-corrosiebescherming om roest vorming te voorkomen. Enkele modellen van ons ledverlichting assortiment heeft daarnaast een polycarbonaat bescherming, waardoor het glas 200x meer beschermd is. 

In het Ilumax assortiment led-verlichting professioneel is ook bijvoorbeeld led-bouwlamp met dubbel glas opgenomen. Naast led-verlichting professioneel bieden wij ook led-armatuur oplossingen. Led-armatuur is een draagconstructie waarin de led-tl-buis of ledlamp geplaatst wordt. Ilumax levert hoogwaardige tl-led-armatuur. 

professionele led verlichting

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Groothandel in led

Led-lampen importeur

De distributeur of groothandel in led koopt de professionele led-verlichting op haar beurt in bij de importeur. Wanneer je jouw verlichting aanschaft bij Ilumax koop je de ledverlichting en armaturen direct bij de led-lampen importeur. Dat scheelt je veel geld en het levert een grote besparing op jouw energierekening. Koop ledverlichting in onze online shop. 

Voor je overgaat tot kopen ledverlichting is het verstandig contact op te nemen met ons bedrijf Ilumax. Wij zijn namelijk de groothandel in led, leverancier en importeur in één. Een deskundig team van specialisten staat voor je klaar om jou te voorzien van advies en ondersteuning op locatie.

Bij professionele ledverlichting is het van belang een goede keuze te maken voor het best passende systeem. De verlichting moet aansluiten bij de wensen van de gebruikers en rekening houden met diverse reguleringen vanuit bijvoorbeeld de ARBO wet.

Ilumax levert led-verlichting industrie en ledverlichting bedrijven. Als groothandel in led-verlichting en led-lampen importeur voldoen onze verschillende soorten ledverlichting aan de Europese regelwetgeving. De ledverlichting is voorzien van TÜV, RoHS keurmerk en CE label. Neem contact op met Ilumax groothandel in led voor jouw verlichting vragen.

Bezoek ons

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE KLANTEN

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.