PROJECTEN LED VERLICHTING

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Projecten

Projecten led verlichting

De afgelopen jaren hebben wij honderden projecten gerealiseerd voor klanten in binnen- en buitenland. Maandelijks komen daar nieuwe projecten led verlichting bij. Onze klanten zijn trots op hun bedrijven en de behaalde besparingen met onze led producten. Graag delen zij hun ervaring met jou.

Hieronder tref je dan ook een greep uit de projecten die wij de afgelopen jaren voor onze klanten hebben gerealiseerd. Mocht je specifieke vragen hebben over de eventuele realisatie van een project bij jouw bedrijf dan horen wij dat uiteraard graag.

Onze adviseurs van Ilumax vertellen je graag over de mogelijkheden van led verlichting bedrijven. Ons advies is gratis en een afspraak verplicht je tot niets. Stap nu over op duurzame ledverlichting en bespaar flink op de verbruiks- en onderhoudskosten.

Ilumax is al jaren specialist in het professionele led verlichting. Dit doen wij niet alleen bij een kantoor pand, maar ook bij industrie panden, buiten op terreinen, parkeergarage, winkels, werkplaats in loods of magazijn, bedrijfshal,  schuur en portiek. Bekijk onze diverse projecten led verlichting. Wij hebben van verlichting ons vak gemaakt en geven je graag advies op maat.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED VERLICHTING PROJECTEN

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Led verlichting projecten

Armaturen led

Leverancier led verlichting Ilumax heeft zich gespecialiseerd in de vervanging van bestaande verlichting. Wij hebben al veel led verlichting projecten mogen realiseren. Wij importeren sinds 2010 grote hoeveelheden led verlichting en armaturen led voor onze klanten. Wij richten ons op functionele verlichting van een hoge kwaliteit. 

Wij zijn voor veel zakelijke klanten het vertrouwde adres voor de inkoop, advisering en installatie van ledverlichting in hun bedrijf. Wij leveren als led leverancier aan grote bedrijven, MKB en overheden. Alsmede turnkey projecten in de gehele Benelux. Heb je vragen over één van onze led verlichting projecten? Neem gerust contact op. 

Wij hebben een zeer deskundige installatie dienst. Indien je graag gebruik wilt maken van onze installatieservice, zorgen onze vakkundige monteurs voor een snelle en probleemloze vervanging van jouw verlichting. 

De ledverlichting en armaturen led van Ilumax zijn van hoge kwaliteit en voldoet aan de Europese standaarden op het gebied van veiligheid en kwaliteit. De ledverlichting is voorzien van TÜV, RoHS keurmerk en CE label. Neem contact met Ilumax groothandel op voor jouw verlichting project. 

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.