PROJECTEN LED VERLICHTING

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Deze projecten gingen u voor

De afgelopen jaren hebben wij honderden projecten gerealiseerd voor klanten in binnen en buitenland. Maandelijks komen daar nieuwe projecten bij. Onze klanten zijn trots op hun bedrijven en de behaalde besparingen met onze producten. Graag delen zij hun ervaring met u.

Hier treft u een greep uit de projecten die wij afgelopen jaren voor onze klanten hebben gerealiseerd. Mocht u specifieke vragen hebben over de eventuele realisatie van een project bij uw bedrijf dan horen wij dat graag.

Onze adviseurs vertellen u graag over de mogelijkheden met led verlichting voor in bedrijf. Ons advies is gratis en een afspraak verplicht u tot niets.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

Als led leverancier ondersteunen wij onze collectie met een vakkundig advies van onze medewerkers. Wij bieden u gratis een handige rekentool voor het berekenen van uw energiebesparing, reductie van Co2 uitstoot en de besparing op onderhoud.

LED VERLICHTING PROJECTEN

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED VERLICHTING PRODUCTIE

Energiezuinige ledverlichting van Ilumax voor een veilige, goed verlichte productieomgeving

LEDVERLICHTING INDUSTRIE

Met led verlichting kan eenvoudig veel geld worden bespaard in een industriele productie omgeving

LED VERLICHTING KANTOREN

De ledarmaturen van Ilumax staan garant voor een zuinig en helder verlicht kantoor in uw bedrijf

LED VERLICHTING LOGISTIEK

De grote lichtopbrengst van led armaturen van Ilumax zorgen voor een perfect verlichte logistieke werkplek

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Jouw project in vertrouwde handen

LED Import Europe heeft zich gespecialiseerd in de vervanging van bestaande verlichting en importeert sinds 2010 grote hoeveelheden Ledverlichting voor haar klanten. Wij richten ons op functionele verlichting van een hoge kwaliteit.

Wij hebben een zeer deskundige installatie dienst. Indien u graag gebruik wilt maken van onze installatieservice zorgen onze deskundige monteurs voor een snelle en probleemloze vervanging van uw verlichting.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE KLANTEN

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.

Zuinige en voordelige LED Lichten voor iedere industrie