Soorten led verlichting

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Soorten ledverlichting

Led verlichting soorten

Ilumax biedt verschillende soorten ledverlichting aan voor diverse toepassingen. Zoals led panelen voor kantoren, led High Bay voor loodsen, vervangbare led TL buis en led verlichting voor vochtige ruimtes. Zowel verlichting voor binnen als led buitenverlichting.

Doordat wij onze grote voorraad in Nederland opgeslagen hebben, kunnen wij onze soorten ledverlichting producten snel uit voorraad leveren. Voor zowel de verlichting als de bijbehorende armaturen. Dit maakt ons jouw betrouwbare licht partner.

Onze led armatuur soorten bevat onder andere railverlichting led, panelen, led paneel opbouw en led downlight. Onder ons assortiment stralers bevinden zich de High Bay led, led schijnwerper, led straler, led straatverlichting, ip65-led klasse en led lijnverlichting. 

De verschillende led verlichting soorten hebben één ding met elkaar gemeen en dat is dat ze zeer voordelig zijn. LED verlichting heeft een langere levensduur, wordt niet heet, zijn stevig, schokbestendig, heeft minder energie nodig en kunnen op afstand bediend worden.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Soorten led lampen

Led armatuur

Wij zijn jouw led leverancier en groothandel in diverse soorten led lampen en led armatuur van hoogwaardige kwaliteit. Hieronder verstaan wij dat de ledverlichting in ieder geval licht blijven geven tot en met het aantal aangegeven branduren. 

Daarnaast een verlichting die een color rendering index hebben van 80 of hoger. Ilumax led lampen geven bovendien geen afwijking van de lichtkleur wanneer meerdere lampen branden. En als laatste zijn alle soorten ledverlichting energiezuinig in verbruik. 

Wij bieden een groot assortiment van kwalitatief hoogwaardige led verlichting soorten, soorten led lampen en led armatuur. Zoal led armatuur zwart of koppelbare led armaturen. Alle van de hoogste kwaliteit en voorzien van diverse Europese keurmerken. Veilig, duurzaam en zeer energiezuinig in verbruik. 

Wil je meer weten over ons aanbod of heb je vragen over onze soorten led lampen? Aarzel dan niet en neem contact met Ilumax op. We helpen je namelijk graag verder met jouw lichtproject. Onze licht adviseurs geven je bovendien gratis advies op maat. Je kan ook direct een vrijblijvende offerte led armatuur of ledverlichting aanvragen. 

Verschillende soorten led verlichting

Soorten led verlichting

De verschillende soorten led verlichting die Ilumax als ledgroothandel aanbiedt, zijn allen van hoge kwaliteit. Wij leveren verschillende soorten led verlichting voor zakelijke eindgebruikers en installatiebedrijven. Geschikt voor verschillende toepassingsgebieden.

Sinds 2010 levert led specialist Ilumax ledverlichting oplossingen voor bedrijven en instellingen. Onze led armaturen en led lampen worden gemaakt hoogwaardige componenten van bekende led-fabrikanten. Ze gaan daardoor jarenlang mee. Wij geven dan ook een garantie van 3 tot 5 jaar op onze soorten led verlichting.

Als led leverancier en importeur kiezen wij voor directe levering aan zakelijke eindgebruikers zonder tussenkomst van een groothandel of distributeur. Op deze wijze ben je niet alleen verzekerd van een hoge kwaliteit, maar ook van een gunstig prijs voor led verlichting kopen. 

Bij onze totaal oplossingen staat naast kwaliteit en kosteneffectiviteit altijd de planning, installatie en service op de voorgrond. We geven advies over welke led lampen verkrijgbaar zijn, tl lamp, led spots en slimme verlichting. Welk aantal Lumen en lichtkleur aan te raden is voor jouw situatie. Geeft de ledlamp warm licht af of juist koud. 

Verschillende soorten led lampen

De beste led lampen

Ledverlichting is leverbaar in verschillende soorten led lampen en maten. Bijvoorbeeld als led strip, maar ook als led TL buis. De beste led lampen zijn hierdoor overal in het bedrijf te gebruiken. Naast onze binnenverlichting, leveren wij ook verlichting voor buiten. Deze lampen voor buiten zijn waterdicht en ideaal voor het verlichten van een terrein.

Maar ook als straatverlichting voor pleinen en parken. Led lampen zijn ook verkrijgbaar in onze online shop als dimbare led lamp waarmee je zelf de lichtsterkte kunt installen. Door lampen te dimmen bespaar je extra op de verbruikskosten. Vraag een offerte aan.

Welke verschillende soorten led lampen je nodig hebt, is afhankelijk van jouw wensen en de situatie waarin de lamp wordt toegepast. Bijvoorbeeld bij zware industrie moet de ledverlichting stof- en waterdicht zijn, zoals de ip65-led lampen en armaturen. 

Heb je vragen of wil je meer weten over onze verschillende soorten led verlichting? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze adviseurs van Ilumax ledverlichting staan altijd voor je klaar. Wij denken graag met je mee. Vraag daarom een gratis offerte aan, zodat wij jouw wensen kunnen combineren met de beste led lampen en ledverlichting. 

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Led voordelen

Led verlichting voordelen

Verlichting led voordelen zijn ongekend groot. Iedereen weet dat led verlichting zeer zuinig in verbruik is, maar wist je ook dat je minder CO2 uitstoot? We hebben de led verlichting voordelen op een rij gezet: 

– Zeer lange levensduur led verlichting.
– 90% minder verbruik ten opzichte van een gloeilamp.
– Minder warmte ontwikkeling.
– Terugverdientijd led is 2 tot 3 jaar.
– Beter voor het milieu, reductie van CO2 uitstoot.
– Verkrijgbaar in alle lichtkleuren en dimbaar licht.
– Tot 70% besparing op energiekosten voor verlichting.
– Schokbestendig en stralingsvrij.
– Geschikt voor gebruik bij zware omstandigheden.
– Ook te gebruiken in de voedselindustrie en ATEX zones.
– Lage onderhoudskosten.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.