Soorten led verlichting

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

LED Verlichtingen soorten

Ilumax biedt verschillende soorten LED verlichting aan voor diverse toepassingen. Zoals led panelen voor kantoren, led High Bay voor loodsen, vervangbare led TL buizen en led verlichting voor vochtige ruimtes. 

Doordat wij onze grote voorraad in Nederland opgeslagen hebben, kunnen wij onze de producten snel uit voorraad leveren. Zowel de verlichting als de bijbehorende armaturen. Dit maakt ons jouw betrouwbare licht partner.

Onze LED armatuur soorten bevat onder andere railverlichting, panelen, paneel opbouw en downlight. Onder ons assortiment stralers bevinden zich de High Bay led, schijnwerpers, straler, straalverlichting, ip65-klasse led en lijnverlichting. 

De verschillende LED soorten hebben één ding met elkaar gemeen en dat is dat ze zeer voordelig zijn. LED verlichting heeft een langere levensduur, wordt niet heet, zijn stevig, schokbestendig, heeft minder energie nodige en kunnen op afstand bediend worden. 

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

Als led leverancier ondersteunen wij onze collectie met een vakkundig advies van onze medewerkers. Wij bieden u gratis een handige rekentool voor het berekenen van uw energiebesparing, reductie van Co2 uitstoot en de besparing op onderhoud.

LED GROOTHANDEL PRODUCTEN

led verlichting vve portiek armaturen

LED PORTIEK ARMATUREN

Led verlichting voor toepassing in de centrale hal en galerij

led verlichting werkplaats led highbay

LEDVERLICHTING VOOR BEDRIJFSHAL

Led Straler zuinig in gebruik en eenvoudig schoon te houden

tl balk vervangen enkel

LED TL BUIZEN IN DE BEDRIJFSHAL

Goedkoop ledverlichting TL toepassen in bestaande armaturen

winkelverlichting led hanglamp

WINKELVERLICHTING LED HANGLAMP

Sfeervol en fraai geven gelijkmatig verdeeld winkel licht

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED VERLICHTING PRODUCTIE

Energiezuinige ledverlichting van Ilumax voor een veilige, goed verlichte productieomgeving

LEDVERLICHTING INDUSTRIE

Met led verlichting kan eenvoudig veel geld worden bespaard in een industriele productie omgeving

LED VERLICHTING KANTOREN

De ledarmaturen van Ilumax staan garant voor een zuinig en helder verlicht kantoor in uw bedrijf

LED VERLICHTING LOGISTIEK

De grote lichtopbrengst van led armaturen van Ilumax zorgen voor een perfect verlichte logistieke werkplek

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

LED soorten van hoge kwaliteit

Wij zijn jouw LED leverancier en groothandel in diverse soorten LED lampen en LED armaturen van hoogwaardige kwaliteit. Hieronder verstaan wij dat de LED verlichting in ieder geval licht blijven geven tot en met het aantal aangegeven branduren. 

Verlichting die een color rendering index hebben van 80 of hoger. Ilumax LED lichten geven daarnaast geen afwijking van de lichtkleur wanneer meerdere lampen branden. En als laatste zijn alle LED soorten energiezuinig in verbruik. 

Wij bieden een groot assortiment van kwalitatief hoogwaardige LED verlichting soorten. Alle van de hoogste kwaliteit en voorzien van diverse Europese keurmerken. Veilig, duurzaam en energiezuinig in verbruik. 

Wil je meer weten over ons aanbod of heb je vragen over onze soorten LED verlichting? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We helpen je namelijk graag verder met jouw lichtproject. 

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE KLANTEN

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.

Zuinige en voordelige LED Lichten voor iedere industrie