Stalverlichting

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Stalverlichting

Led stalverlichting

Het vervangen van jouw oude stalverlichting door energiezuinige led stalverlichting levert al snel 70% energiebesparing op. Een bijkomend voordeel is dat je de agri led lampen minder vaak hoeft te vervangen. De energiezuinige led lampen van Ilumax gaan tot wel 10x keer langer mee dan de ouderwetse en traditionele lampen. 

Importeur led verlichting en led leverancier Ilumax heeft na intensief overleg met veehouders en na uitvoerig testen in binnen en buitenland een product aanbod voor jou samengesteld dat speciaal geschikt is voor gebruik in en rondom de stal. 

Deze agri led armaturen hebben als kenmerken:
– minimaal 50% energie besparing
– duurzame kwaliteit en lange levensduur led
– een zeer aantrekkelijk prijsniveau doordat je rechtstreeks koopt bij de importeur led verlichting.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Stalverlichting led

Led lamp stalverlichting

Ledverlichting is tegenwoordig overal toe te passen, zo ook bij stalverlichting led. Uiteraard zijn niet alle stallen gelijk aan elkaar. De stalverlichting melkvee heeft bijvoorbeeld andere hoeveelheid licht nodig dan de pluimvee verlichting. 

Wil je juist natuurlijk licht dan kies je bijvoorbeeld voor de led lamp stalverlichting 4000 Kelvin. Heb je warm licht nodig bij bijvoorbeeld de kraamzeugen en vleesvarkens dan kies je voor led lamp stalverlichting met 3000 Kelvin. De stal verlichting brandt veel. 

Wanneer je nog halogeen TL-lampen gebruikt kost dat veel energie en dus veel geld. Led verlichting biedt jou zuinige en duurzame oplossingen. De levensduur led is vele malen langer dan halogeen lamp. Je hoeft ze daardoor minder vaak te vervangen. 

Daarnaast is de lamp armatuur eenvoudig schoon te maken, waardoor er tijd overblijft voor belangrijkere bedrijfszaken. Bovendien reduceer je met stalverlichting led de CO2 uitstoot. Daarnaast kan je ook nog extra besparen op dim lampen en bewegingssensoren. 

Stalverlichting melkvee

Stalverlichting rundvee

Wij leveren speciale stalverlichting melkvee en rijhallen zoals de unieke Multibeam Agri led armaturen. Onze hoge product kwaliteit wordt ondersteund door goede garanties en een advies op maat over stal verlichting. Vraag een gratis offerte bij groothandel Ilumax aan.

Onze stalverlichting rundvee en stal verlichting melkvee maken gebruik van bewezen technieken. Onze verlichting stal wordt al toegepast met aangetoonde levensduur en besparingsrendement. Vraag een gratis offerte stalverlichting rundvee aan bij Ilumax.

Led verlichting voor stallen levert een aanzienlijke kostenbesparing op. Duurzame ledverlichting gaat velen malen langer dan de conventionele verlichting. De leds kunnen tegen een stootje en zijn gemaakt tegen extreme omstandigheden. 

Het installeren van onze energiezuinige stalverlichting melkvee is eenvoudig , snel en indien gewenst moeiteloos in eigen beheer uit te voeren. Passende verlichting stal komt de dieren ook zeker ten goede. We komen graag bij jou op locatie voor led-advies op maat.

Stalverlichting paarden

Led verlichting paardenstal

De stalverlichting paarden heeft een grote invloed op het welzijn en gedrag van de paarden. Niet alleen in de stal, maar ook in de indoor rijhallen en paardenbak. De lengte van de dag, lichtverdeling, licht intensiteit en lichtkleur zijn factoren die er toe doen voor de paarden.

Rijhallen hebben bijvoorbeeld een egale goede verlichting nodig welke je verwezenlijkt met led tl verlichting met armatuur of lijn railverlichting led. Led verlichting voor stallen hebben een gebruikelijke ritme nodig van 16 uur licht en 8 uur donker. 

Dit is bijvoorbeeld van toepassing bij verlichting paardenstal of led verlichting varkensstal. Wil je meer weten over onze duurzame led verlichting paardenstal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het is ook mogelijk om een afspraak op locatie te maken. 

Onze ervaring in de toepassing van stal verlichting gekoppeld aan ruime expertise in de agrarische sector maakt ons jouw betrouwbare partner in energie kostenreductie en dierenwelzijn. Led verlichting paardenstal kopen kan rechtstreeks in onze online shop.

Stal LED lichten

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Agrarische verlichting

Agri led

Wij leveren specifiek voor stallen ontwikkelde agrarische verlichting. Zoals onze unieke en budget vriendelijke agri led armaturen. Onze hoge product kwaliteit wordt ondersteund door goede garanties en een degelijk verlichtingsadvies. We houden rekening mee met de wettelijke eisen en jouw eigen wensen. 

In onze agrarische led verlichting maken wij gebruik van bewezen technieken, jaren toegepast met aangetoonde levensduur en besparingsrendement. Het installeren van onze energiezuinige agrarische verlichting is eenvoudig , snel en indien gewenst moeiteloos in eigen beheer uit te voeren.

Onze ervaring in de toepassing van led stalverlichting gekoppeld aan ruime expertise in de agrarische sector maken ons jouw betrouwbare partner in kostenreductie en dierenwelzijn. Wil je meer weten over onze led producten? Neem dan contact op met Ilumax leverancier led verlichting.

Bezoek ons

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.