Stralers

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Stralers

Led stralers

Led stralers verlichting zijn geschikt voor de verwisseling van gaslampen en terreinverlichting rondom bedrijven en fabrieksterreinen. Het kenmerk van deze ledverlichting armaturen is de grote energiebesparing in vergelijking met verouderde halogeen- en gasontladinglampen. Een besparing tot 70 procent is makkelijk haalbaar.

Wanneer de led stralers verlichting op hoogte is toegepast voor de vervanging van bestaande gasverlichting en schijnwerpers is naast de energiebesparing ook de lange levensduur interessant voor een bezuiniging op de kosten. 

Omdat de levensduur van een led straler veel langer is dan die van ouderwetse verlichting hoef je deze minder snel te vervangen. Led stralers hebben een krachtige led-lichtbron die ervoor zorgt dat deze led armaturen gemakkelijk een grote hoeveelheid licht kunnen afstralen. Oude schijnwerpers hebben veel last van lichtvervuiling.

Wil je meer weten over de led stralers die Ilumax in haar assortiment heeft? Zoals een led schijnwerper met sensor, led straler kopen of led schijnwerper. Neem dan contact met ons op of vraag een gratis offerte led straler aan. 

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Lichtvervuiling

Led straler kopen

Vaak hoor je klachten van omwonenden over de lichtvervuiling die ontstaat door het gebruik van stralers met gaslampen. Het licht geeft verstoring in de omgeving doordat het moeilijk is het licht goed uit te richten. Met led straler kan precies worden bepaald waar de verlichting moet schijnen. Op deze wijze is er veel minder lichtvervuiling.

Het wisselen van bouwlampen en gaslampen voor led stralers is gemakkelijk. In de meeste gevallen kan de bestaande kabel waarmee de huidige armaturen zijn gevoed worden ingezet. In dat geval is het simpel en een kwestie van het wisselen van de armatuur.

Voor je overgaat led straler kopen is het slim eerst te kijken naar het gewenste eindresultaat. Zijn de huidige lampen op de juiste plek geplaatst en brengen ze de verlichting op de plaatsen die ook daadwerkelijk verlicht moeten worden? Vraag advies aan Ilumax.

Led schijnwerper

Led breedstraler 

Ilumax heeft als led leverancier en groothandel een groot assortiment led stralers. Zoals de led schijnwerper, led breedstraler, high bay led, led lijnverlichting en led straatverlichting. Bijna alle led stralers zijn beschermd met een IP65-led bescherming. Dit maakt alle led lampen geschikt voor zowel binnen als buiten.

Een led schijnwerper heeft een sterke behuizing en geeft functioneel wit licht. Het is bij het gebruik van een bouwlamp led schijnwerper vaak van belang om een zo natuurlijk mogelijke weergave van kleuren te creëren. 

Een led breedstraler valt onder de led stralers en is een bouwlamp welke een grote lichtopbrengst heeft. Een led breedstraler kan op vele manieren worden gebruikt. Led stralers worden gebruikt rondom bouwplaatsen, bedrijfspanden, sportvelden, erven, maneges en ook woningen. 

Led straler kopen

Led straler kleur

Bij een led straler kopen kan je uiteraard advies inwinnen bij onze led-specialisten van Ilumax. Ben je op zoek naar led straatverlichting voor het verlichten van het industriële terrein of ander buitenterrein. Onze led stralers kenmerken zich door de hoge lichtopbrengst en een laag energieverbruik. 

Voor het verlichten van een schuur of bedrijfspand is het verstandig te kiezen voor een niet al te sterke led led straler kleur, maar bijvoorbeeld een lamp van 4000K. Wanneer de led stralers op een hoogte van 4 of 5 meter hangen verlicht je al snel een oppervlak van 15×15 meter. 

De ledverlichting led high bay is speciaal gemaakt voor het verlichten van hoge ruimtes, zoals in een loods om magazijn. In vergelijking met de led tl verlichting kan je met led High Bay lampen eenvoudiger een hogere ruimte verlichten dankzij de grote lichtopbrengst led lampen. 

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Led straler met sensor

Led schijnwerper met sensor

Led stralers zijn een goede investering. Voor het beveiligen van een terrein in de nacht is verlichting onmisbaar, zoals de led straler met sensor. De led schijnwerper met sensor is een uitstekende keuze. Als de breedstraler met sensor een beweging detecteert, gaat de lamp branden en wordt het terrein automatisch verlicht. 

Een led straler met sensor bespaart je nog meer op het energieverbruik, daar deze niet onnodig brandt. Er zijn vele mogelijkheden voor het verlichten van een grote buitenruimte, vraag daarom aan onze experts advies. Een led straler met afstandsbediening voor buien, een led straler met zonnepaneel of een led schijnwerper met sensor. 

Wij snappen dat verlichten een vak is en daarom geven we je ook gratis advies. Het is tevens mogelijk dat wij langs komen op de locatie om naar jouw verlichtingsplan te kijken. Wij leveren als sinds 2010 verlichting oplossingen voor bedrijven. Ilumax heeft verstand van zuinig en duurzaam verlichten met led lampen en led-armaturen. Vraag een gratis offerte aan.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.