Terugverdientijd led verlichting

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Terugverdientijd led verlichting 

Terugverdientijd led verlichting berekenen

Terugverdientijd led verlichting is kort, daardoor is ledverlichting een slimme investering. Wanneer je op een juiste manier de terugverdientijd led verlichting wil meten moeten een aantal aspecten in de berekening worden meegenomen.

De terugverdientijd led verlichting berekenen kan op verschillende manieren. De meest simpele methode bestaat uit het delen van de investering door de jaarlijkse besparing op de stroomkosten. Uit deze berekening komt het aantal jaren dat nodig is om de investering in led-lampen terug te verdienen.

Het nadeel van deze simpele methode is dat veel extra aspecten buiten beschouwing worden gelaten. De terugverdientijd led verlichting is daardoor in werkelijkheid veel korter dan de uitkomst van terugverdientijd led verlichting berekenen. De experts van Ilumax kunnen nauwkeurig voor jou de terugverdientijd led verlichting berekenen middels de led-calculator.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Terugverdientijd berekenen

Led verlichting kopen

Wanneer je de juiste terugverdientijd berekening maakt, neemt je ook de factoren zoals afschrijving en subsidie led verlichting bedrijven mee. Ook is het verstandig de verlaging van de kosten van onderhoud bij terugverdientijd berekenen op te nemen.

Door de investering van nieuwe ledverlichting kopen, valt ook een groot deel van de onderhoudskosten weg, waardoor weer extra budget beschikbaar is voor de onderneming. Voordat je mogelijke subsidies in de berekening betrekt kunnen onze adviseurs je informeren over de mogelijkheden bij led verlichting kopen.

Een extra subsidie kan bijvoorbeeld worden gegeven in de vorm van een fiscale aftrek of een bijdrage in de kosten. Het verkrijgen van een EIA subsidie is van wezenlijk effect op de terugverdientijd berekenen van de ledverlichting. We hebben een led calculator waarmee we uitrekenen wat de besparing is als je overstapt naar zuinige led-verlichting kopen.

Wanneer je led verlichting kopen gaat voor een nieuwbouw situatie, zijn de regels van subsidie anders dan bij de aankoop van verlichting voor het vervangen van bestaande lampen. Onze adviseurs kennen de weg in subsidie-land en helpen je hiermee graag op weg. Neem gerust vrijblijvend contact op met Ilumax voor vragen over terugverdientijd berekenen.

Subsidie led verlichting 

EIA subsidie led verlichting

De subsidie led verlichting is een stimulans vanuit de overheid voor het kopen van led-verlichting bedrijven. Led-verlichting valt onder de Energie-investeringsaftrek (EIA). De EIA subsidie led verlichting is een fiscaal voordeel wat je behaalt bij het kopen van led-verlichting bedrijven. Als bedrijf kan je met de EIA tot 45% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. 

Middels de EIA subsidie led verlichting wil de Nederlandse overheid het verduurzamen van bedrijven stimuleren. In het Klimaatakkoord is afgesproken dat we de CO2 uitstoot sterk moeten terugbrengen. Dit betekent dat in 2030 de helft minder CO2 uitstoot moet zijn ten opzichte van 1990. Om dit doel te bereiken moeten bedrijven verduurzamen. 

Dit is mogelijk om meerdere manieren, zoals zonnepanelen plaatsen op dak of led-verlichting kopen. Met de subsidie led-verlichting stimuleert de overheid het verduurzamen van jouw bedrijf of instelling. De EIA subsidie led verlichting is een fiscale regeling voor bedrijven die investeren in energie besparende bedrijfsmiddelen.

Bij het investeren in duurzame energie, kun je via de EIA 45% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. Dit is bovenop de gebruikelijke afschrijvingen. Koop daarom led-verlichting, zoals de tl buis vervangen door led en nieuwe led tl verlichting met armatuur. 

Led calculator

Led assortiment

Als led leverancier ondersteunen wij onze collectie met een vakkundig advies van onze medewerkers. Wij bieden je een gratis led calculator aan voor het berekenen van jouw led-verlichting besparing, reductie van CO2 uitstoot en de besparing op onderhoud. 

Met deze handige led calculator krijg je snel inzicht in wat ledverlichting oplevert en wat de terugverdientijd led verlichting is. De besparing op energie, de minimale onderhoudskosten en de eventuele subsidie of groene lening voor het investeren in led-verlichting worden in deze led-calculator meegenomen. Laat onze experts jouw terugverdientijd led-verlichting berekenen. 

Ons led assortiment omvat een betaalbaar full-service assortiment waarin kwaliteit en goed advies borg staan voor tevreden klanten. Om dit te onderstrepen wordt de volledige collectie met minimaal 3 jaar gegarandeerd. Met ons ruime led-assortiment en hoge service bieden wij als leverancier-led-verlichting jouw een compleet aanbod.

Ook jouw klanten overtuigen van de voordelen van ledverlichting? Of wil je zelf profiteren van de grote besparingen met onze Ilumax producten? Wij helpen je daar uiteraard graag bij. In ons led-assortiment hebben wij verschillende soorten ledverlichting. Neem gerust contact met Ilumax op of vraag een gratis offerte ledverlichting aan. 

SHOP PRODUCTEN LED VERLICHTING

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Investeren in led verlichting

Besparing led verlichting

Investeren in led verlichting is een slimme en duurzame keuze voor jouw bedrijf. De besparing led verlichting is immers groot. Dankzij de lange levensduur led heb je de investering led verlichting binnen 2 tot 3 jaar terugverdiend. Je reduceert de CO2 uitstoot en verlaagt de kosten voor onderhoud.

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten ledverlichting. Voor een bedrijf of instelling zijn er twee manieren om te bezuinigen op de kosten. In het eerste geval vervangen we voornamelijk de lichtbronnen in de armaturen. We gebruiken dan bijvoorbeeld een led tl buis in de bestaande armaturen.

De tweede mogelijkheid is het vervangen van gehele armaturen voor nieuwe ledverlichting. Hiervoor hebben wij een ruim led-assortiment. Onze led armaturen zijn van hoge kwaliteit en geven een gelijkmatig natuurlijk licht.

Ilumax is al jaren specialist in het professionele led verlichting. Dit doen wij niet alleen bij een kantoor pand, maar ook bij industrie panden, buiten op terreinen, parkeergarage, winkels, werkplaats in loods of magazijn, bedrijfshal, schuur en portiek. Bekijk onze diverse projecten. Wij hebben van verlichting ons vak gemaakt, we geven je graag advies op maat!

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.