tl besparen

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Besparen met tl

Led TL buis

Tl besparen met ledverlichting is eenvoudig en voordelig uit te voeren met de ledverlichting van Ilumax. Tl verlichting is één van de meest gebruikte ouderwetse vormen van verlichting. Een ouderwetse tl buis is onzuinig en verbruikt daarbij veel energie die niet direct omgezet kan worden in zichtbaar licht.

Steeds meer bedrijven willen op hun tl besparen door het overstappen op energiezuinige led verlichting besparing. Dat kan op verschillende manieren. Een van de manieren van besparen op de verbruikskosten van tl verlichting is door het aanbrengen van zuinige led tl lampen in het bestaande armatuur.

Wanneer je wilt beginnen met tl besparen is het belangrijk om na te gaan of het bestaande verlichting armatuur wel geschikt is voor de toepassing van een led tl buis. Dat is onder meer afhankelijk van de staat van onderhoud en gebruikte elektronica in het armatuur.

Onze adviseurs van Ilumax kunnen snel zien of de bestaande armaturen geschikt zijn voor ledverlichting, zoals led tl buis. Indien dit het geval is, bespaar je op de kosten. Wanneer de armaturen niet geschikt zijn voor led-tl-buis, adviseren wij deze te vervangen door led tl verlichting met armatuur. Alleen dan profiteer je optimaal van zuinige led oplossingen. 

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Besparing LED tov TL

Besparing TL naar LED

De besparing led tov TL is aanzienlijk. Met duurzame verlichting led kan je tot wel 90% besparingen ten opzichte van conventionele lampen. Bovendien gaan led lampen 6 tot 30 keer langer mee dan een gloeilamp, halogeen verlichting of spaarlamp. Het energieverbruik bij verlichting door tl-licht wordt veroorzaakt door de tl-buis én het voorschakelapparaat. 

Door de ouderwetse tl lamp vervangen door ledverlichting levert je een besparing tl naar led op van 50%. Eventueel kan je de armaturen laten hangen door allen de tl buis vervangen door led buizen. Vraag onze adviseur of dit mogelijk is.

Steeds vaker wordt ook het oude armatuur vervangen door een geïntegreerd en geoptimaliseerd led-armatuur. Dat is zeker het geval bij opbouwarmaturen of renovatie. De terugverdientijd led verlichting hangt af van het aantal branduren. Indien dit 50 uur of meer per week is, dan heeft de besparing LED tov TL gemiddeld een terugverdientijd van 2,5 jaar.

Besparing led TL

TL armatuur kopen

Besparing led TL realiseer je eenvoudig door de huidige tl buis te vervangen door led tl buis. Dit is mogelijk wanneer de bestaande armaturen geschikt zijn. Indien de aansluitpunten niet geschikt zijn levert het geen besparing led tl op. De optie is dan om tl armatuur kopen. 

De traditionele tl armaturen worden op dit moment nauwelijks meer verkocht en veelal vervangen door led tl armatuur kopen. De voordelen van led tl armaturen kopen zijn dan ook groot. Led armaturen zijn een stuk zuiniger dan de traditionele armaturen en dat merk je direct in verbruik, dat een stuk lager uitkomt. 

Daarnaast heeft een tl armatuur geen opwarmtijd, waardoor deze direct de juiste hoeveelheid licht geeft. Bovendien stralen led tl armaturen geen UV licht uit en zijn ze beter voor het milieu en ook voor onze gezondheid. Meer weten? Vraag een offerte aan. 

Led TL armatuur

Led paneel

Om bij de verlichting kantoor of bedrijfsruimte een besparing te verwezenlijken heb je keuze uit een led TL armatuur of led paneel. Een led paneel is een vlak inbouw armatuur met een witte egaal verlichte lichtplaat als verlichting. Welke je kan integreren als led paneel systeemplafond. 

Het led tl armatuur kan ook ingebouwd worden, echter is dit inbouw armatuur niet zo vlak zoals een led paneel. Het voordeel van een led-tl-armatuur is dat er verschillende variaties met reflectoren mogelijk zij. Zoals met lichtreflectie. 

Een ander belangrijk voordeel van de led tl armatuur ten opzichte van het led paneel is dat deze iets efficiënter is dan een led paneel. Daarnaast is bij een tl led armatuur mogelijk om niet direct in het licht te kijken. Dit zijn de belangrijkste verschillend tussen deze modellen, waarbij een led tl-armatuur kopen meestal iets voordelig is dan led panelen

TL Verlichting

TL vervangen door led besparing

TL vervangen door led

Tl armatuur led

TL vervangen door led besparing wanneer je bestaande verlichting niet meer in goede staat verkeert. Het is dan verstandig om nieuwe armaturen aan te schaffen waarin direct ledverlichting is toegepast. Je wisselt dan de huidige ouderwetse onzuinige tl armatuur om voor een tl armatuur led waarmee je op tl verlichting bespaart. Meestal kunnen de bestaande aansluitpunten worden gehandhaafd.

Wanneer je aanpassingen wilt doorvoeren aan het lichtplan kan je dat gemakkelijk combineren met het besparen op de verbruikskosten en energiezuinige ledverlichting toepassen. Samen met een van onze Ilumax adviseurs kunnen we kijken naar de wensen met betrekking tot de nieuwe verlichting.

Met ledverlichting verlicht je energiezuinig. De verbruik kostenbesparing die gerealiseerd wordt door tl besparen met led is groot. Naast de besparing op de kosten van stroomverbruik behaal je een aanmerkelijke besparing op de kosten van vervanging en onderhoud.

Wil je meer weten over de besparing met led verlichting voor bedrijven? Neem dan contact met ons op. We verzorgen gehele verlichting projecten voor de zakelijke markt. Ilumax is ledgroothandel, leverancier en importeur led verlichting van de Benelux. Doordat we alles onder één dak leveren, kunnen wij een scherpe prijs led verlichting aanbieden van hoge kwaliteit. 

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.