tl buis vervangen door led

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

TL buis vervangen door led verlichting

Led TL buis

Tl buis vervangen door led verlichting is gemakkelijk en kan je direct veel geld besparen. Ouderwetse tl lampen zijn onzuinig met stroom en geven vaak slecht licht. Door het vervangen van uw bestaande tl lampen in het bestaande armatuur is een investering in een nieuwe tl led armatuur niet nodig.

Voordat je overgaat tot tl buis vervangen door led TL buis is het van belang na te gaan of de bestaande armaturen nog in goede staat verkeren. Armaturen die niet in goede staat zijn kunnen niet verantwoord worden voorzien van led tl verlichting.

Led tl buis is zeer geschikt wanneer je een tl buis wilt vervangen door led verlichting. De aanschafprijs is relatief laag en de te behalen besparing is hoog. Vaak kan een energiebesparing worden gehaald tot wel 70% met een led tl buis. Een tl buis vervangen door let tl buis is dan ook verstandige keuze. 

Naast de tl buis vervangen door led tl buis kan je nog meer besparen door slimme verlichting oplossingen. Zoals dimmen led licht, dag- en nachtregeling en bewegingssensoren. Je kan er ook gelijk kiezen voor een slim verlichtingssysteem waarbij alle led armaturen zijn voorzien van een sensor. Vraag Ilumax led leverancier naar de beste verlichting oplossing voor jouw situatie. 

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Tl buis vervangen door led TL

Hoeveel besparen met led verlichting?

Verlichting is in sommige organisaties verantwoordelijk voor 20 tot 50% van het totale energieverbruik. Bij winkelverlichting kan dit zelfs oplopen tot maar liefst 70%. Door energiezuiniger, slimmer en met andere technieken te verlichten is veel te besparen op kosten. En daarnaast op de CO2-uitstoot. Ilumax kan je helpen bij het vervangen van de oude tl buizen naar nieuwe zuinige ledverlichting. 

Hoeveel besparen met led verlichting is door onze led specialist eenvoudig voor je te berekenen. Wij komen bij jou op locatie en geven je gedegen advies. We stellen een lichtplan op waarin jouw huidige verlichtingssituatie beschreven is aan de hand van de ruimte en het type verlichting, plaatsing van armaturen en lichtkleur. 

Met het onze rekentool kunnen wij snel verschillende opties tegen elkaar afwegen en vergelijken. Uiteraard staan jouw eisen en wensen op het gebied van ledverlichting hierbij centraal. Een tl buis vervangen door led tl verlichting is een eerste optie. De tweede optie is een duurdere investering in het beging, maar op een lange termijn een hoger rendement. 

Het gaat dan niet alleen om de oude tl buis vervangen door led tl buis, maar ook de oude armaturen. Tl led armatuur gecombineerd met led-lampen levert het hoogste rendement op. Met ledverlichting kan je tot 90% besparen ten opzichte van conventionele tl lampen. Bovendien gaat led-verlichting 6 tot 30 keer langer mee dan een gloei-, halogeen of spaarlamp. 

TL vervangen door led buis

Led TL armatuur

Je wilt de TL vervangen door led buis, welke zuinig en duurzaam zijn. De meest voorkomende types van tl buizen zijn de 36 watten en 58 W. Hoe hoger het wattage hoe meer energie je verbruikt. Je wilt af van de hoge energie- en onderhoudskosten. Je stapt over op ledverlichting. Maar wat zijn nu de mogelijkheden voor TL vervangen door led? Er zijn drie opties voor tl vervangen door led buis, led verlichting of led tl armatuur. 

Eerste optie: nieuwe verlichtingsarmaturen. Je kan de tl armatuur vervangen door een led-tl armatuur. De led-armaturen zijn verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en vormen. De meest voorkomende tl verlichting buis is 60 cm, 120 cm en 150 cm. Armaturen zijn voor deze standaard afmetingen gemaakt. 

Tweede opties: lampen vervangen door led retrofit. Deze optie wordt toegepast in ene bestaand tl armatuur en zijn eenvoudig geïnstalleerd. Retrofit is een snelle en goedkope oplossing, het enige wat je hoeft te doen is de tl buis om te wisselen met de led tl buis. De kwaliteit van de led driver bepaalt de levensduur led verlichting.

Derde opties: tl armatuur ombouwen naar led. Hierbij worden elektronische onderdelen van een armatuur vervangen en de behuizing hergebruikt. De nieuwe led-tl-armatuur krijgt ook een nieuwe certificering die gelijk is als een nieuw led-armatuur. Nadeel hiervan is dat het arbeidsintensief en moeilijker is. Echter kan Ilumax je hier natuurlijk bij helpen. 

Led leverancier

Installatie led verlichting

Ilumax is jouw led leverancier van de Benelux. Naast dat Ilumax led verlichting leverancier is zijn wij ook importeur led verlichting en ledgroothandel. Wie bieden hoge kwaliteit en de beste prijs voor ledverlichting kopen. De oude Tube light verlichting wordt steeds vaker vervangen door de energiezuinige en duurzame led verlichting, Led Emitting Diode. De verwachting is dat op termijn alle tl lamp vervangen zijn door led tl lampen. 

Jouw verlichting situatie bepaalt welke optie voor tl buis vervangen door led de meeste voordelen biedt. Hoe intensiever het gebruik van de verlichting hoe belangrijker de kwaliteit, levensduur en verbruik is. Voor led verlichting bedrijven geven wij advies met welk verlichting systeem je het hoogste rendement haalt. 

Veel van onze klanten hebben behoefte aan een led-specialist die niet alleen advies geeft. Maar ook in staat is een compleet project te voorzien van verlichting armaturen en de installatie daarvan uit te voeren. De adviseurs van Ilumax zijn gespecialiseerd in verlichting voor bedrijven, instellingen en overheden. Tevens verzorgen wij de volledige installatie led verlichting.

Jouw led specialist helpt je bij het zoeken naar de juiste ledverlichting armaturen die passen bij de wensen van jouw onderneming. Voor het uitbrengen van een advies is het verstandig een afspraak te maken op locatie om de verlichtingsbehoefte en wensen in kaart te brengen. Neem gerust contact op voor het maken van een advies afspraak op locatie.

TL LED

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

TL buis vervangen door led buis

TL verlichting armatuur

Een tl buis vervangen door led buis in het bestaande armatuur is de goedkoopste manier om te bezuinigen op kosten. In sommige gevallen moet in het bestaande tl verlichting armatuur de bedrading worden aangepast. Onze adviseur kan je vertellen wanneer dat nodig is en hoe dat in zijn werk gaat.

Wanneer de bestaande armaturen niet meer in goede staat verkeren of toe zijn aan vervanging kan je beter kiezen voor een andere manier van vervanging. Wanneer je een tl buis dan wilt vervangen door led verlichting is het beter te kiezen voor een nieuw armatuur.

Nieuwe led-armaturen zijn natuurlijk ook geschikt voor het plaatsen in een ruimte waarin nog geen verlichting is toegepast of bij een nieuwbouwproject. Ilumax heeft verschillende soorten ledverlichting armaturen in ons uitgebreide assortiment. Wij vertellen je graag meer over het voordeel van ledverlichting. Je kan ook direct in onze shop een led tl buis kopen. 

Ilumax is al jaren specialist in het professionele led verlichting. Dit doen wij niet alleen bij een kantoor pand, maar ook bij industrie panden, buiten op terreinen, parkeergarage, winkels, werkplaats in loods of magazijn, bedrijfshal,  schuur en portiek. Bekijk onze diverse projecten. Wij hebben van verlichting ons vak gemaakt en zijn je daarom graag van dienst.

Bezoek ons

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.