tl lamp vervangen

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

TL lamp vervangen

TL buis vervangen door led

Tl lamp vervangen met led tl verlichting is eenvoudig en kan je direct veel geld besparen. Conventionele tl lampen zijn niet zuinig en geven een flikkerend licht met een korte levensduur. Door het vervangen van de bestaande tl lampen in het bestaande armatuur is de aankoop van nieuwe armaturen niet direct nodig.

Voor je overgaat tot TL buis vervangen door led lampen is het van belang te kijken of de bestaande bekabeling nog in goede staat is. Armaturen die niet in goede staat zijn kunnen niet verantwoord worden voorzien van een led-tl-buis. Deze moeten worden omgewisseld voor nieuwe led armaturen.

Led tl lamp vervangen kan het beste met een led-tl-balk. De koopprijs is laag en de besparing is hoog. Daardoor heb je de aankoop al in een korte periode terugverdiend. Vaak kan een energiebesparing worden gerealiseerd van tot wel 70% door tl buis vervangen door led. Daarnaast heb je met ledverlichting lage onderhoudskosten. 

Led lampen gaan namelijk 50.000 tot 100.000 branduren mee. Oftewel de komende 10 tot 12 jaar heb je geen onderhoudskosten aan de nieuwe led armaturen en verlichting. Vraag leverancier led verlichting en ledgroothandel Ilumax om advies op maat. Of vraag direct een gratis offerte voor tl lamp vervangen aan.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Gewone TL vervangen door led

Led TL aansluiten

Een gewone tl lamp vervangen door led verlichting is de goedkoopste manier om te besparen op stroomkosten. In bepaalde gevallen moet in het bestaande armatuur de bekabeling worden aangepast aan de ledlamp. Onze technici vertellen je wanneer dat nodig is en hoe dat werkt, een led tl aansluiten in bestaande armaturen.

Indien de bestaande lampen niet meer in goede staat zijn of toe zijn aan vervanging kan je beter kiezen voor de aankoop van een nieuw armatuur. In plaats van gewone tl vervangen door led-tl lamp. Wanneer je de tl-buis dan toch wilt vernieuwen door een zuinige led tl-buis, is het beter te kiezen voor nieuwe armaturen.

Nieuwe led verlichting is ook geschikt voor het plaatsen in een ruimte waarin nog geen verlichting is opgehangen of in een nieuwbouw project. Led groothandel Ilumax heeft verschillende uitvoeringen led-lampen in haar uitgebreide productenaanbod. Je kan ook onze hoge kwaliteit ledverlichting kopen in onze online shop. 

Bij Ilumax verlichten wij al jarenlang industriële ruimtes en kantoor panden. Sinds 2010 is Ilumax als groothandel en importeur led verlichting actief. Wij zijn al voor meer dan 567 MKB ondernemers het vertrouwde adres voor de inkoop, advisering en installatie van ledverlichting in hun bedrijf. Ook leveren wij turnkey projecten in de gehele Benelux.

TL lamp vervangen door led

Starter TL lamp vervangen

Een TL lamp vervangen door led tl buis is redelijk eenvoudig. Zelfs met of zonder starter tl lamp vervangen. Alsmede wanneer je een armatuur hebt met een conventioneel voorschakelapparaat, een VSA. Natuurlijk is voorzichtigheid geboden. Als je twijfelt of gewoonweg geen tijd hebt, vraag dan onze vakkundige installatiedienst om hulp. 

De eenvoudigste manier om te checken welke ballast in de armatuur aanwezig is, is om te kijken of de armatuur een starter heeft. Een tl-armatuur met starter is aan de buitenkant zichtbaar en is ook te herkennen doordat de tl buis flikkert bij het aanzetten. Wanneer je een led tl buis in de armatuur wilt plaatsen, moet je de starter omruilen door een led dummy starter. 

Deze dummy starter wordt standaard meegeleverd bij de led tl buizen. Met de dummy starter tl lamp vervangen De starter TL lamp vervangen is niet heel moeilijk, maar zoals bij alles je moet er wel je verstand bij houden. Onze vakkundige installateurs kunnen je altijd helpen bij oude tl-lamp vervangen door led verlichting. 

Zij zien ook of de starter aangepast moet worden of dat het een betere keuze is om de oude armatuur te verwisselen door nieuwe led armatuur. Ilumax geeft je altijd het beste advies, zodat je het hoogste rendement behaalt met de nieuwe led tl verlichting of led tl armatuur. Door huidige tl-lamp vervangen door led tl buis kopen, bespaar je direct op de energiekosten.

TL lamp vervangen door led zonder starter

Kan een led tl in een gewone armatuur?

Je wilt de traditionele tl lamp vervangen door led zonder starter armatuur. Dit is mogelijk, maar je moet dan wel een kleine aanpassing doen aan de tl armatuur zonder starter. Wanneer je tl buis vervangen door led in een tl armatuur zonder starter, kunnen er namelijk flikkeringen ontstaan. Je kan de bestaande armatuur ombouwen naar een led-armatuur. 

Het is heel eenvoudig om de oude tl verlichting om te wisselen door een led tl buis. Je hebt daarvoor drie mogelijkheden:
1. Je kan 1-op-1 de oude TL-lamp vervangen door led zonder starter.
2. Door een kleine aanpassing aan de bedrading van de TL-armatuur te verrichten.
3. Compleet nieuw armatuur kopen. Een tl led armatuur kan je direct aansluiten op het lichtnet en geeft op een energiezuinig manier meer licht dan een traditionele tl armatuur.

Welke keuze je maakt heeft te maken met wat voor een TL-armatuur je op dit moment hebt wat je wensen zijn. De vraag kan een led tl in een gewone armatuur is het antwoord ja. Maar, indien de bestaande lamp aan vervanging toe is, raden wij aan om een nieuwe armatuur kopen. In plaats van de gewone tl vervangen door led tl-lamp. 

 

TL LAMPEN LED

TL buis vervangen

TL buis vervangen

TL balk vervangen voor led

Door de TL buis vervangen door zuinige tl buis led bespaar je direct op de energiekosten. En dat is nog niet alles. Door tl balk vervangen voor led verlichting hoef je de komende tien jaar niet meer om te kijken naar de verlichting. Daarmee verlaag je de kosten op onderhoud. Bovendien is het ook goed voor het milieu, want je reduceert de CO2 uitstoot met ledverlichting.

In de afgelopen jaren zijn al veel bedrijven overgegaan naar zuinige en duurzame led lampen. Toch zijn er nog magazijnen, loodsen, kantoren, bedrijfshallen en garages waar de ouderwetse tl buizen hangen. Deze oude tl buizen verbruiken veel energie en zijn daardoor slecht voor het milieu. Het is daarom tijd om de oude tl balk vervangen voor led tl buis. 

Ben je overtuigd van de voordelen van led TL en wil je je oude TL-buis vervangen? Dit kan eenvoudig door de led TL buis in het oude armatuur te plaatsen. Hoe dit precies moet hangt ervan af of het armatuur een starter heeft. Onze installateurs kunnen die uiteraard voor je regelen, maar we kunnen je ook adviseren hoe je dit moet doen. 

Wil je advies over de ledverlichting? Neem dan contact op met één van onze led-specialist. Het is namelijk nu de tijd om te investeren in duurzame led verlichting. Tl balk vervangen voor led levert je direct een kostenbesparing op. Tl armatuur vervangen of tl lamp vervangen door led-tl lamp. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij led leverancier Ilumax. 

Ben je benieuwd naar het aanbod van Ilumax led-tl, tl-led armatuur en led tl verlichting? Neem dan een kijkje in onze online shop. Wij bieden verschillende soorten ledverlichting aan, zoals T5 en T8 buizen. In diverse lichtkleuren en afmetingen tot 150 cm. 

Bezoek ons

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.