tl led armatuur

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

tl led armatuur verlichting

Tl led armatuur verlichting is zuinig in gebruik een simpel toe te passen. Een tl led armatuur is voorbereid op de plaatsing van led tl buizen. Met een tl led armatuur kan het bestaande verlichtingsarmatuur worden vervangen voor een nieuw en zuinig armatuur waar ledverlichting in kan worden toegepast.

In een tl led armatuur is de bedrading aangepast aan de aansluiting van een led tl buis. Een led tl buis moet op een andere manier worden aangesloten dan een normale tl buis van glas. Het tl led armatuur is voorbekabeld zodat zonder interne aanpassing een led tl buis kan worden geplaatst.

Het aanbrengen van een tl led armatuur kan meestal gebeuren op de bekabeling waar nu de huidige armaturen aan zijn bevestigd. De handeling voor vervanging is dan zo eenvoudig als het afsluiten van het bestaande armatuur en vervolgens op dezelfde plaats terugplaatsen van het tl led armatuur.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

Als led leverancier ondersteunen wij onze collectie met een vakkundig advies van onze medewerkers. Wij bieden u gratis een handige rekentool voor het berekenen van uw energiebesparing, reductie van Co2 uitstoot en de besparing op onderhoud.

LED GROOTHANDEL PRODUCTEN

led verlichting bedrijfshal ledarmatuur

LED RAILVERLICHTING BEDRIJFSHAL

Railverlichting Kan gebruikt worden op diverse locaties, geeft veel licht

led verlichting werkplaats led bouwlamp

LEDVERLICHTING VOOR BEDRIJFSHAL

Led Straler zuinig in gebruik en eenvoudig schoon te houden

tl led armatuur dubbel tl

LED TL BUIZEN IN DE BEDRIJFSHAL

Goedkoop ledverlichting TL toepassen in bestaande armaturen

terugverdientijd led verlichting highbay

LED HIGHBAY VERLICHTING

Led highbay verlichting bedrijfshal heeft een grote lichtopbrengst

LED GROOTHANDEL PRODUCTEN

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED VERLICHTING PRODUCTIE

Energiezuinige ledverlichting van Ilumax voor een veilige, goed verlichte productieomgeving

LEDVERLICHTING INDUSTRIE

Met led verlichting kan eenvoudig veel geld worden bespaard in een industriele productie omgeving

LED VERLICHTING KANTOREN

De ledarmaturen van Ilumax staan garant voor een zuinig en helder verlicht kantoor in uw bedrijf

LED VERLICHTING LOGISTIEK

De grote lichtopbrengst van led armaturen van Ilumax zorgen voor een perfect verlichte logistieke werkplek

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

TL LED VERLICHTING MET ARMATUUR

Het plaatsen van een tl led armatuur heeft veel voordelen. Het belangrijkste voordeel voor het vervangen van de bestaande verlichting voor tl led armaturen is de besparing op de energiekosten. Een tl led armatuur vraagt veel minder stroom dan een ouderwets tl armatuur met een hoog wattage.

Naast de besparing op de vervangkosten is een belangrijk voordeel dat de levensduur van een tl led armatuur veel langer is dan een gewoon armatuur. Door deze langere levensduur is het vervangen van de verlichting minder snel nodig. Het vervangen van bestaande verlichting kost vaak relatief veel geld doordat de verlichting op moeilijk bereikbare plekken hangt.

Wij hebben een ruim assortiment tl led armatuur verlichting beschikbaar. De beste uitvoering voor uw situatie is afhankelijk van een aantal factoren. Naast de gewenste lichtkracht en de gewenste lichtkleur, moet gekeken worden naar een uitstralingshoek die het beste past bij uw bedrijfsproces.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE KLANTEN

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.

Zuinige en voordelige LED Lichten voor iedere industrie