tl led armatuur

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

TL led armatuur

Led TL armatuur

TL led armatuur verlichting is zuinig in gebruik en simpel toe te passen. Een led TL armatuur is voorbereid op de plaatsing van led tl buizen. Met een tl led armatuur kan het bestaande verlichtingsarmatuur worden vervangen voor een nieuw en zuinig armatuur waar duurzame led verlichting toegepast kan worden.

In een tl led armatuur is de bedrading aangepast aan de aansluiting van een led tl buis. Een TL buis led moet op een andere manier worden aangesloten dan een normale tl buis van glas. Het tl-led-armatuur is voor bekabeld zodat zonder interne aanpassing een led-tl-buis kan worden geplaatst.

Het aanbrengen van een led-tl-armatuur kan meestal gebeuren op de bestaande bekabeling waar nu de huidige armaturen aan zijn bevestigd. Het vervangen een aansluiten van de oude armatuur naar een nieuwe tl led armatuur is daardoor eenvoudig en snel te realiseren. 

Met led-armaturen en ledverlichting start je direct met een kosten besparing op de energie. Bovendien is de levensduur van led-armaturen vele malen langer, waardoor je ook bespaart op de vervanging- en onderhoudskosten. Vraag nu een gratis offerte TL-led-armatuur of led-tl-lamp aan bij Ilumax.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

TL armatuur led

Led TL armatuur gamma

Het plaatsen van een tl armatuur led heeft veel voordelen. Het belangrijkste voordeel voor het vervangen van de bestaande verlichting voor tl led armaturen is de besparing op de energiekosten. Een tl armatuur led vraagt veel minder stroom dan een ouderwets tl-armatuur met een hoog wattage. Bovendien reduceer je de CO2 uitstoot.

Naast de besparing op de vervangkosten is een belangrijk voordeel dat de levensduur van een tl-led-armatuur veel langer is dan een gewone armatuur. Door deze langere levensduur led is het vervangen van de verlichting minder snel nodig. Vervangen van bestaande verlichting kost relatief veel geld doordat de verlichting vaak op moeilijk bereikbare plekken hangt.

Ilumax heeft als ledgroothandel een ruim led-TL-armatuur gamma beschikbaar. De beste uitvoering voor jouw situatie is afhankelijk van een aantal factoren. Naast de gewenste lichtkracht en de gewenste lichtkleuren, moet gekeken worden naar een uitstralingshoek die het beste past bij jouw bedrijfsproces.

Om tot een advies op maat te komen voor de vervanging van de oude TL-armatuur-led naar een nieuw led-tl-armatuur is een afspraak op locatie de beste manier. Onze Ilumax-adviseur bekijkt het huidige lichtplan. Hij geeft advies over het vervangen of behouden van de oude armaturen en maakt een besparingsplan en nieuwe lichtplan op. 

TL vervangen door led

Gewone TL vervangen door led

Verlichting voor bedrijven is verantwoordelijk voor 20 tot 50% van het totale energie verbruik. Bij winkelverlichting kan dit percentage oplopen tot maar 70%. Door zuiniger, slimmer en met andere technieken te verlichten is een kostenbesparing te behalen. Door gewone TL vervangen door led buizen behaal je al een besparing tot 70%. 

Ilumax kan je helpen bij het vervangen van de gewone tl buizen naar onze led tl armaturen en led-buizen. Hoeveel de besparing oplevert kan onze led-specialist nauwkeurig voor je berekenen. We maken een lichtplan waarin jouw huidige verlichtingssituatie beschreven is aan de hand van de ruimte en het type verlichting, plaatsing van armaturen en lichtkleuren. 

Met het onze rekentool zijn wij in staat snel verschillende mogelijkheden tegen elkaar af te wegen en te vergelijken. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw wensen en behoeften. Een gewone tl vervangen door led-tl-verlichting is een eerste optie. De tweede optie behoeft een hogere investering bij aanvang, maar levert op de lange termijn een hoger rendement op.

Het betreft niet alleen de oude tl buis vervangen door led-tl-buis, maar ook de oude armatuur. Tl led armatuur gecombineerd met een led-tl-lamp levert het hoogste rendement op. Led TL verlichting met armatuur levert een besparing op tot 90% ten aanzien van een gewone TL lamp met armatuur. 

Led armatuur TL

Led TL armatuur aansluiten

Wanneer je overgaat op duurzame led verlichting met een led armatuur TL is het raadzaam om de huidige TL-armatuur na te kijken. Het is namelijk niet altijd nodig om direct een nieuwe tl-led-armatuur aan te schaffen. Het is mogelijk dat een led-tl-buis past in de bestaande armatuur, eventueel met een kleine aanpassing. 

Je moet weten of de bestaande tl armatuur met starter of zonder starter is. Een tl armatuur met starter zorgt ervoor dat een TL buis gaat branden zodra het licht ingeschakeld wordt. Een TL armatuur met starter is samen met een conventioneel voorschakelapparaat onderdeel van een armatuur waar een tl-buis in wordt gezet. 

Bij een elektronisch voorschakelapparaat is geen starter benodigd. Zodra je weet over welke armaturen je beschikt, is het nodig om te kijken of de bestaande armaturen nog geschikt zijn. Door het vele gebruik en lange branduren kan het voorkomen dat de voetjes van de gewone tl-buis versleten zijn. Indien dit het geval is, adviseren wij om een nieuwe tl-led armatuur kopen. 

Het is dan raadzaam om te investeren in een led tl verlichting met armatuur. De nieuwe led tl armatuur aansluiten kan eenvoudig en snel gebeuren op de oude bekabeling. De led-armatuur-tl is al voor bekabeld zodat zonder interne aanpassing een led-tl-buis kan worden aangesloten. Wil je meer weten over led TL armatuur aansluiten? Neem contact op.

LED GROOTHANDEL PRODUCTEN

Led TL aansluiten in bestaande armatuur

Kan een led TL in een gewone armatuur

Een led TL aansluiten in bestaande armatuur is mogelijk. We vervangen dan de huidige traditionele tl-buizen door led retrofit verlichting. Je vervangt daarbij de oude tl-buis door een nieuwe led-tl-buis. Een Tl buis vervangen door led buis is de meest goedkope oplossing. De led tl buizen zijn bij onze ledgroothandel verkrijgbaar, alsmede in onze online shop.

Kan een led-TL in een gewone armatuur? Jazeker, een led-tl aansluiten in bestaande armatuur is altijd mogelijk. Je kan namelijk de bestaande tl verlichtingsarmaturen ombouwen naar een led-armatuur. Hierbij worden de elektronische onderdelen van een armatuur vervangen en de behuizing hergebruikt. 

De omgebouwde tl-led-armatuur krijgt een nieuwe certificering. Het is daardoor een zuinige en duurzame armatuur geworden. Het nadeel van deze optie is dat het arbeidsintensief en daarnaast ook moeilijker is. Indien je zelf handig bent en tijd over hebt kan je deze optie zeker overwegen. Enkel en alleen als de bestaande armaturen niet versleten zijn. 

Onze adviseurs kunnen voor je kijken welke bestaande armaturen nog goed en bruikbaar zijn voordat je overgaat tot het vervangen van de armaturen. Op basis van je huidige verlichtingssysteem kunnen wij een advies op maat geven. Bovendien beschikken wij over een vakkundige installatiedienst die jouw nieuwe verlichtingsplan kan uitvoeren. 

Led TL armatuur 150cm

Led TL armatuur compleet 150 cm

Led TL armatuur 150cm of led tl buis 120 cm kopen. In ons led TL armatuur gamma bieden wij verschillende soorten led-tl-armaturen aan. Met diverse lichtkleuren opbrengst, lengtes en stralingshoeken. De led-tl-buis en tl verlichtingsarmaturen zijn te koop in standaard lengtes van 60, 90, 120 en 150 cm. De meest gangbare tl-buis is led-tl-buis 120cm, gevolgd door led-tl-buis 150cm en 60cm. 

De led-buis-armatuur is gemaakt voor de standaard lengtes van de tl-buizen. Een led-TL-armatuur compleet 150 cm is inclusief de led-tl-buis. Welke maat je nodig hebt is afhankelijk van de te verlichte ruimte. Wat belangrijk is bij led tl buis kopen is het aantal Lumen (L) en Kelvin (K). Zoals warm wit, neutraal wit en koud wit licht.

Lumen staat voor de hoeveelheid licht en Kelvin voor het soort licht dat de led-tl-buis uitstraalt. De grootte van de led-tl-balk hangt af van de ruimte die je wilt verlichten. Voor een grote werkplaats is een led tl buis 150 cm zeer geschikt. Je hoeft een minder aantal armaturen en buizen te kopen voor een grote lichtopbrengst led lampen.

Voor een kleinere ruimte, zoals een kantoor kamer wordt de led-tl-buis 120cm of 90cm vaak toegepast. De led-buis die in de TL-led-armatuur is te verkrijgen als T5 en T8 lamp. De code led-TL T8 staat voor de diameter van de tl-lamp. Vraag gerust advies aan Ilumax voor het kopen van een hoge kwaliteit led-tl-armatuur 150cm en welke lichtkleur.

Led TL armatuur waterdicht

TL lamp voor buiten

Voor een led TL armatuur waterdicht ben je bij led leverancier Ilumax bij het juiste adres. Als groothandel hebben wij een groot assortiment waterdichte led armaturen en led-lampen, die zijn uitgerust met een IP65 waarde of hoger. Deze waarde geeft de klasse aan van de stofichtig- en waterdichtheid van de tl-led-armatuur en ledverlichting.  

Zoek je een tl lamp voor buiten dan wil je dat deze waterdicht is. Koop dan de armaturen of lampen met een IP65-led klasse. Een led-downlight is bijvoorbeeld weer zeer geschikt als plafond verlichting in een overkapping of buitenterras. Je kan met de diverse waterdichte led-tl-bakken en tl led armaturen een langere lichtlijn creëren in ruimtes zoals een melkvee stal of werkplaats in een loods. 

Indien je een buitenruimte wilt verlichten met een hoog plafond vanaf 4 meter, kies dan voor de High-bay-led. Deze krachtige armaturen beschikken namelijk over een grotere lichtopbrengst dan de tl-bakken. Voor het verlichten van gevels, reclameborden en gebouwen is onze led straler een goede optie. 

Als importeur led verlichting kan je bij ons terecht voor een breed aanbod aan led verlichting. Zowel een tl-lamp voor buiten als een tl-buis-led voor binnen op kantoor. Het verlichtingspakket van Ilumax staat garant voor een totaalassortiment hoogwaardige led-verlichting welke een invulling geeft aan iedere verlichtingswens.

Led lamp TL

TL vervangen door led

Ilumax biedt een ruim assortiment led lamp tl verlichting. Je kan daarmee de ouderwetse tl vervangen door led-lamp-tl in het bestaande armatuur. Met deze armaturen kan je eenvoudig een led verlichting besparing behalen van wel 70 procent. Je kan de tl-led-armatuur en led-lampen kopen in onze online shop.

Naast de led-tl-verlichting voor vervanging in het bestaande armatuur, hebben wij een grote collectie vervangende led-armaturen. Deze ledverlichting zorgt voor een grote besparing op de verbruikskosten en kan worden ingezet voor het vervangen van een oude armatuur. Ook wordt een tl-led-armatuur altijd geadviseerd bij een nieuwbouw of renovatie project.

De besparing van een tl-led-armatuur met een tl-led-buis kan oplopen tot 90% ten opzichte van conventionele verlichting. Wat je precies bespaart kan een adviseur van Ilumax voor je berekenen. Neem daarover contact met ons op. Ilumax heeft naast de kantoren- en winkelmarkt een grote affiniteit met de branche industrie en logistiek. 

Er is een hoge led-verlichting besparing te behalen, vooral bij de vervanging van verlichting met veel branduren. Met led tl besparen is eenvoudig. Je bespaart op de verbruikskosten, het onderhoud en bovendien reduceer je de CO2 uitstoot met led-verlichting. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij leverancier-led-verlichting en ledgroothandel Ilumax. 

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.