TL

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

TL

TL led verlichting

TL led verlichting is geschikt voor het vervangen van tl verlichting in bestaande armaturen. Op deze manier kan een bestaand verlichting armatuur worden omgebouwd naar een energiezuinige lamp, zonder dat een grotere investering in een nieuw armatuur te maken.

Met led tl buis verlichting kan het licht van een ouderwetse tl-buis worden nagebootst. De kleuren die verkrijgbaar zijn als led-tl-buis verlichting zijn gelijk aan die van de traditionele kleuren. In het assortiment van Ilumax hebben wij diverse uitvoeringen beschikbaar.

Omdat led tl verlichting op verschillende manieren kan worden gebruikt, hebben wij niet alleen verschillende kleuren Kelvin (K) maar ook verschillende stralingshoeken en lichtkrachten in het assortiment opgenomen.

Met de energiezuinig TL-verlichting van Ilumax bespaar je tot wel 90% op de kosten ten opzichte van conventionele lampen. Onze TL-buis led gaan 6 tot 30 keer langer mee dan een gloeilamp, halogeen lamp of spaarlampen. Vraag een gratis offerte aan voor TL-verlichting.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Led TL verlichting

Led TL armatuur

Voordat je overgaat tot de toepassing van energiezuinige led tl verlichting is het verstandig de bestaande verlichting armaturen goed na te kijken. Allereerst is het van belang na te kijken of het huidige armatuur over een zogenoemde ‘starter’ beschikt.

Wanneer er geen starter aanwezig is in het bestaande armatuur is er sprake van een zogenaamd elektronisch voorschakel apparaat. We spreken dan over een CVSA of een EVSA armatuur. Dit zijn de oudere armaturen, wanneer ze nog in goede staat zijn kan je deze gewoon gebruiken. 

Nadat je hebt gekeken over welke elektronica het led-tl-armatuur beschikt is het verstandig, voordat je de led tl buis verlichting toepast, te kijken of de voetjes waarin de bestaande tl-buis zit niet teveel zijn versleten. 

Door het vele gebruik en vaak lange branduren van tl-verlichting verdampen de weekmakers in de voetjes. Hierdoor worden de voetjes bros en breken ze af. Het is dan verstandig om de bestaande armatuur te vervangen let tl-verlichting met armatuur. Bespaar met de nieuwe led-tl-buis met led-tl-armatuur direct op de energiekosten en onderhoudskosten. 

TL armatuur led

Led TL armatuur compleet

De voordelen van led tl verlichting en tl armatuur led zijn groot. De led tl armatuur is een stuk zuiniger dan de traditionele tl-armaturen, welke dan ook nauwelijks meer verkocht worden. Led armaturen geen opwarmtijd, waardoor direct de juiste hoeveelheid licht wordt afgeven zodra je de tl-verlichting inschakelt. Bovendien straalt tl-armatuur led geen UV uit.

Ledverlichting is dan ook beter voor de gezondheid en het milieu. Onze TL led armatuur compleet is te gebruiken voor meerdere toepassingen. TL-armatuur led wordt veelvuldig toegepast door bedrijven. Zoals tl armatuur bij kantoor, parkeergarage, winkelverlichting, scholen, magazijn, loods, portiek VvE, zorgsector, horeca, stal en industriële verlichting. 

Als ledgroothandel heeft Ilumax verschillende soorten ledverlichting en armaturen in haar assortiment. De meest gekozen variant is de standaard led armatuur. De led-tl-armatuur met een hoge lichtopbrengst led lampen zijn geschikt voor hoge ruimtes vanaf 5 of 6 meter. 

En de led-tl-armatuur compleet met ingebouwde led. Let op, deze led-tl-buis is niet vervangbaar. Heb je vragen over ons assortiment tl led armaturen? Neem dan vrijblijvend contact op met een Ilumax adviseur. Wij voorzien je graag van de juiste informatie. 

Led tl lamp

TL buis led

De led-tl-verlichting bestaat uit meerdere soorten producten. Je hebt de led-tl-armatuur compleet welke je zo aansluit op het lichtnet. Of de losse led tl lamp, zoals een tl-buis led of led buislamp. De tl-buis-led wordt veelvuldig gebruikt om de gewone tl-verlichting te vervangen. 

De voordelen led-verlichting zijn groot. Ledverlichting is namelijk energiezuinig, de lange levensduur led lampen en ze geven direct helder licht. Er is geen opwarmtijd en bovendien reduceer je de CO2 uitstoot. De terugverdientijd led verlichting ligt gemiddeld tussen de 2 en 3 jaar. Onze Ilumax adviseurs kunnen en nauwe terugverdientijd berekening voor je maken. 

Bovendien kom je als bedrijf in aanmerking voor de Energie-investeringsaftrek, de EIA subsidie led verlichting. Bedrijven mogen met de EIA subsidie 45% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. 

Om de grote voordelen is het dan ook verstandig om de oude armatuur te vervangen door led verlichting. Wil je ook jouw bedrijf verlichten met led, maar weet je niet waar je moet starten? Neem dan gerust contact met Ilumax op, wij stellen een verlichtingsplan voor je op.

Led TL buis

TL buis vervangen

In de meeste TL-armaturen kan je een led tl buis toepassen. Hierdoor bepaal je zelf het vermogen en lichtkleur. Het wattage licht meestal tussen de 5 en 20 watt, afhankelijk van de te verlichten ruimte. Een tl buis vervangen door led tl buis levert je een directe energiebesparing op van maar liefst 70%. 

De led-tl-buis is verkrijgbaar in diverse lichtkleuren, te weten warm wit (3000K), wit (4000K), koud wit (500 tot 6000K) en wit licht (6500K). Voor een bedrijf of instelling zijn er twee manieren om te bezuinigen op de kosten. In het eerste geval vervangen we voornamelijk de lichtbronnen in de armaturen. Zoals het plaatsen van een led tl buis in bestaande armatuur.

De tweede mogelijkheid is het vervangen van gehele armaturen voor nieuwe led-tl-armatuur. Hiervoor hebben wij een ruim led-assortiment. Onze led-tl-buizen en armaturen zijn van hoge kwaliteit en geven een gelijkmatig natuurlijk licht. Een tl-buis vervangen door led tl-buis is niet moeilijk en kan je ook zelf of door de technische dienst laten verzorgen. 

Uiteraard kan je ook de installatie dienst van Ilumax inschakelen voor het onderhoud en vervangen van de led verlichting. Bij Ilumax verlichten wij al jarenlang industriële ruimtes en kantoor panden. Sinds 2010 is Ilumax als groothandel en importeur led verlichting actief. Wij zijn voor veel ondernemers het vertrouwde adres voor inkoop, advies en installatie van led verlichting bedrijven.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.