Contact met ILUMAX opnemen

Bericht

Versturen aan

ILUMAX

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie over LED verlichting contact op met Ilumax. Wij bieden LED verlichting oplossingen aan voor de zakelijk markt. Ook voor industriële verlichtingsoplossing kan je terecht bij Ilumax. Verlichtingen voor magazijnen, loodsen of bedrijfshallen. 

Sinds 2008 is Ilumax de vertrouwde LED groothandel en leverancier in de Benelux. Wij leveren onze verlichting producten en toebehoren rechtstreeks aan bedrijven, desgewenst in turnkey projecten. 

Contacteer ons en ontdek de eindeloze mogelijkheden van de efficiënte en duurzame LED verlichting. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor een hoge kwaliteit verlichting in jouw bedrijfspand.

Onze aanbod van LED verlichting kenmerkt zich door hoge kwaliteit, scherpe prijs en een snelle terugverdien termijn. Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen over onze LED verlichting en armaturen? Neem dan contact met ons op. 

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

Als led leverancier ondersteunen wij onze collectie met een vakkundig advies van onze medewerkers. Wij bieden u gratis een handige rekentool voor het berekenen van uw energiebesparing, reductie van Co2 uitstoot en de besparing op onderhoud.

Hoofdkantoor ILUMAX

ILUMAX Hoofdkantoor

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

Je kan ons bereiken tussen 09:00 en 12.00 uur en in de middag tussen 13:00 en 17:00 uur. Geopend tijdens werkdagen van maandag t/m vrijdag.

Afspraak maken? 

Wil je een afspraak maken voor meer informatie over ons assortiment LED verlichting en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op. 

Heb je liever gratis advies bij jou op locatie? Die mogelijkheid bestaat ook, onze LED expert komt dan bij je langs. Via het contact formulier kan je gemakkelijk en snel een afspraak maken waar en wanneer het jou uitkomt. 

LED verlichting kopen doe je niet elke dag, daarom staat Ilumax garant voor persoonlijk, deskundig en betrouwbaar advies met een heldere offerte en eerlijke prijzen.

WIE ZIJN WIJ

LED leverancier en groothandel voor bedrijven

Ilumax is één van de eerste leverancier van toepassingen van LED verlichtingen. Wij hebben een grote expertise opgebouwd in de toepassing van LED verlichting in grote en kleine projecten voor het MKB en voor de overheid.

Met onze producten is LED verlichting een zeer duurzaam alternatief voor de meeste vormen van traditionele verlichting. Wij leveren als led groothandel verlichting in zowel retrofit toepassingen als complete led geïntegreerde armaturen. 

Onze kennis en expertise komen samen in een uitgebreid aanbod LED verlichting. Met de merken en producten die exclusief vertegenwoordigd worden is een compleet LED assortiment samengesteld.

Wij dekken met ons uitgebreide assortiment het belangrijkste deel van de markt af. Daardoor  kunnen we voor de meeste verlichtingsvraagstukken een passend led armatuur bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie voor jouw verlichtingsproject. 

led verlichting winkels scaled 1