Waarom wij

Waarom Kiezen voor Ilumax: Uw Partner in Verlichting

Bij Ilumax begrijpen we dat de juiste verlichting essentieel is voor zowel de functionaliteit als de sfeer van elke ruimte. Of u nu een gezellige thuisomgeving wilt creëren, de productiviteit op kantoor wilt verhogen, of zoekt naar energie-efficiënte en duurzame verlichtingsoplossingen, Ilumax staat voor u klaar. Hier zijn een paar redenen waarom Ilumax de ideale keuze is voor uw verlichtingsbehoeften:

 • Expertise en Ervaring: Ons team bestaat uit deskundigen in zowel interieurontwerp als verlichtingstechnologie, waardoor we unieke inzichten en oplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij uw wensen en eisen.

 • Duurzaamheid en Innovatie: Wij zijn toegewijd aan het leveren van de meest energie-efficiënte en ecologisch verantwoorde verlichtingsoplossingen. Onze LED-producten zijn niet alleen vriendelijk voor uw portemonnee, maar ook voor de planeet.

 • Gepersonaliseerde Dienstverlening: Bij Ilumax geloven we dat elke klant en elk project uniek is. Wij bieden daarom gepersonaliseerde service, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie en onderhoud.

 • Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We gebruiken alleen de beste materialen en de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat onze verlichtingsoplossingen zowel betrouwbaar als duurzaam zijn.

 • Lokale Expertise met een Internationale Touch: Gevestigd in Den Bosch, zijn we diep geworteld in de lokale gemeenschap, maar onze expertise strekt zich uit tot internationale projecten. Waar u ook bent, wij brengen wereldklasse verlichting naar uw deur.

We nodigen u uit om onze veelgestelde vragen hieronder te verkennen om meer te weten te komen over LED-verlichting en hoe Ilumax u kan helpen uw ideale verlichtingsoplossing te realiseren.

waarom Ilumax

Meest gestelde vragen

 1. Wat maakt LED-verlichting beter dan traditionele verlichting? LED-lampen zijn energiezuiniger, hebben een langere levensduur en bieden betere lichtkwaliteit dan traditionele gloei- en halogeenlampen.

 2. Kan Ilumax helpen bij het ontwerpen van een verlichtingsplan voor mijn ruimte? Ja, wij bieden op maat gemaakte verlichtingsontwerpen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en stijl van uw ruimte.

 3. Zijn LED-lampen kostenefficiënt op de lange termijn? Absoluut, LED-lampen verbruiken minder energie en hebben een langere levensduur, wat leidt tot aanzienlijke besparingen op energiekosten en vervanging.

 4. Biedt Ilumax installatiediensten voor de verlichting? Ja, wij bieden een complete installatieservice om ervoor te zorgen dat uw nieuwe verlichting correct en veilig geïnstalleerd wordt.

 5. Kunnen LED-lampen worden gebruikt in bestaande lichtarmaturen? In veel gevallen wel. LED-lampen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten die passen in de meeste bestaande armaturen.

 6. Hoe milieuvriendelijk is LED-verlichting? LED-verlichting is zeer milieuvriendelijk. Ze bevatten geen schadelijke stoffen zoals kwik en hebben een kleinere ecologische voetafdruk door hun lagere energieverbruik.

 7. Biedt Ilumax ook buitenverlichtingsoplossingen? Ja, wij bieden zowel binnen- als buitenverlichtingsoplossingen, inclusief weersbestendige opties voor buitenruimtes.

 8. Hoe lang gaan LED-lampen mee? LED-lampen hebben een veel langere levensduur dan traditionele lampen, vaak tot 25.000 uur of meer.

 9. Kan ik de kleurtemperatuur van LED-lampen kiezen? Ja, LED-lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, van warm wit tot koel wit, om verschillende sferen te creëren.

 10. Hoe kan ik beginnen met een verlichtingsproject bij Ilumax? Neem contact met ons op via onze website of telefoon. We beginnen met een consultatie om uw behoeften te bespreken en een plan op te stellen.