led paneel opbouw

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Led paneel opbouw

Led armatuur opbouw 

Led paneel opbouw verlichting is bedoeld voor plafondmontage bij vaste plafonds. Met een led opbouw paneel verlichting kan op energie kosten worden bespaard zonder een hoge investering. De besparing op de stroomkosten ten opzichte van traditionele armaturen met tl buizen is al snel 70%.

Een led paneel opbouw systeem kan op verschillende plaatsen goed tot zijn recht komen. Bijvoorbeeld in een kantoor of bedrijfspand. Maar ook in praktijkruimtes en op scholen bezuinig je met de energiezuinige led armatuur flink op de kosten voor de verlichting 

Led armatuur opbouw kan simpel worden bevestigd op de bestaande aansluitpunten van de huidige verlichting. Hierdoor kan een kantoor dat is uitgerust met niet spaarzame tl verlichting in een handomdraai worden voorzien van zuinige en duurzame verlichting led.

Investeren in een led-paneel-opbouw of led armatuur opbouw levert je een directe energie besparing op. Ledverlichting gaat daarnaast zeer lang mee. De komende 10 tot 15 jaar hoef je de led lampen niet te vervangen. Dit scheelt ook in de onderhoudskosten. Vraag meer informatie aan bij Ilumax over ons assortiment led paneel opbouw verlichting. 

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Led verlichting paneel opbouw

Led paneel 120×30 opbouw

Het licht van de ledverlichting paneel opbouw is gelijkmatig en geeft de ruimte een mooi strak uiterlijk. De verlichting is diffuus. Dit betekent dat de verlichting niet verblindt wanneer je in het licht kijkt of wanneer de verlichting op een beeldscherm van een computer straalt. Je hebt met ledverlichting geen last van flikkeringen en is daardoor rustig aan de ogen.

De led-paneel opbouw verlichting is verkrijgbaar in diverse maatvoeringen en lichtsterktes. De standaard maten van led-paneel 120×30 opbouw en de maatvoering 60×60 cm zijn direct uit voorraad leverbaar in diverse lichtkleuren. De kleuren warm wit, natuurlijk wit en koel wit zijn de meest verkochte kleuren. De lichtkleur wordt aangegeven in Kelvin (K).

Naast de verschillende standaard kleuren en afmetingen zijn ook afwijkende maten beschikbaar. Voor de mogelijkheden van led-armaturen op maat kan je het beste contact opnemen met onze adviseurs van Ilumax. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden van verlichten met led-paneelopbouw. 

Over de led paneel 120×30 opbouw of bijvoorbeeld over led-paneel-opbouw rond. Natuurlijk kan je ook terecht bij ons over andere lichtvragen en advies. De ledverlichting van Ilumax is van hoge kwaliteit en voldoet aan de Europese standaarden op het gebied van veiligheid en kwaliteit. De ledverlichting is voorzien van TÜV, RoHS keurmerk en CE label.

Opbouw led paneel

Inbouw led paneel

Ledpanelen zijn onderverdeeld in twee soorten ledverlichting. Namelijk opbouw led paneel en inbouw led-paneel. Een inbouw-led-paneel wordt in het plafond gemonteerd. Hierdoor vormt het plafond samen met de verlichting tot één geheel. Het is echter niet mogelijk om in ieder plafond een inbouwpaneel te monteren. 

In dit geval wordt dan gekozen voor een opbouw led paneel, zodat je toch kan profiteren van de duurzame en moderne led-verlichting. Het led-paneel-opbouw wordt op dezelfde manier aan het plafond bevestigd als een plafondlamp. Dit kan je natuurlijk zelf verzorgen, maar je kan ook onze installatie dienst inschakelen. 

Afhankelijk van de plaats en de frequentie waarmee het led paneel in contact kan komen met vocht of stof moet het opbouw led-paneel voldoen over de juist beschermingsklasse. Dit geldt voor alle verlichting oplossingen. Onze IP65-led-paneel verlichting is bestand tegen vocht en stof. Ze zijn waterdicht. 

Vraag onze experts om advies over de beschermingsklasse van de ledverlichting. Zij geven je graag informatie over het plaatsen van ledpanelen in stoffige en natte omgevingen. Je moet dan immers voldoen aan de wettelijke veiligheidsaspecten en regelgeving. Bijvoorbeeld voor panelen voor kantoorruimtes dienen ARBO technisch een maximale verblindingsfactor van UGR <19 te hebben. 

Led paneel opbouw dimbaar

Dimbaar led paneel

Een led-paneel opbouw dimbaar systeem is ook te verkrijgen bij groothandel Ilumax. Met een dimbaar led paneel bespaar je nog meer op het energieverbruik. Indien je de verlichting niet gebruikt, kan je het licht dimmen of helemaal uitzetten. Met een sensor is een led-paneel-opbouw dimbaar automatisch te regelen. 

Bijvoorbeeld met een bewegingssensor die zorgt ervoor dat indien op kantoor er geen beweging is de ledverlichting dimt. Zodra er beweging wordt gedetecteerd gaat de verlichting op volle sterkte aan. Het dimbare effect kan je ook zelf instellen. Bijvoorbeeld bij afwezigheid dimt het dimbaar led-paneel naar 10% lichtopbrengst. 

In principe kunnen alle ledpanelen gedimd worden. De driver (transformator) zorgt ervoor dat de ledlampen dimmen. De driver is een elektronisch apparaat dat tussen het stroomnet en het led-paneel-opbouw is geplaatst en zorgt voor de juiste spanning van het ledpaneel. Een driver is te verkrijgen in een dimbare en niet dimbare variant. 

Met een dimbaar led-paneel wordt het gehele led-paneel-opbouw vlekkeloos gedimd van 0 tot 100%. Zodra je een led-paneel dimt, neemt ook het vermogen af wat betekent dat je minder stroom verbruikt. Indien je meer wilt weten over led-paneel opbouw dimbaar, neem gerust vrijblijvend contact met een adviseur van Ilumax op. We geven je graag advies.

LED panelen

Led plafondpaneel

Led verlichting paneel opbouw

Met een led plafondpaneel verlichting heb je een gelijkmatige verdeling van het licht. Het led-verlichting paneel opbouw wordt op dezelfde wijze geïnstalleerd als normale opbouwpanelen. Een led plafondpaneel is gemakkelijk te installeren. 

Er hoeven geen aanpassingen gedaan te worden. Led-verlichting-paneel opbouw is tevens geschikt voor pendel montage. Ons led paneel opbouw beschikt over een montageframe met beugels. Deze worden aan het plafond vast gemaakt met schroeven. De led-lampen worden aan de panelen bevestigd. 

Je kan altijd bij Ilumax advies inwinnen over de installatie. Een led verlichting paneel opbouw is uitermate geschikt voor gebruik in kantoren, zorginstellingen, gemeentehuis en andere openbare ruimtes. 

Led paneel 30×120 opbouw

Led paneel opbouw rond

Led panelen zijn in alle maten verkrijgbaar. De meest gangbare maten in cm hebben wij op voorraad liggen, zoals led paneel 30×120 opbouw of led-paneel 60×60 opbouw (cm). Naast vierkante en rechthoekige led panelen kan je ook kiezen voor een led paneel rond. 

Het led paneel opbouw rond van Ilumax heeft een diameter van 61 mm. Led-paneel rond wordt vaak toegepast bij kantoren en als winkelverlichting. Een led-paneel opbouw rond is ook geschikt voor ruimtes tot 5 meter hoog. Verkrijgbaar in 3000 Kelvin (warm wit) of 4000 Kelvin (wit). 

In kantoren, praktische ruimtes en bijvoorbeeld showrooms wordt steeds vaker helder witte verlichting toegepast met 4000 K. Dit type verlichting heeft een frisse uitstraling en stimuleert de productiviteit op de werkvloer.

Led paneel plafond

Led paneel opbouw frame

Een led paneel plafond bestaat uit een led-lamp, armatuur en led-driver. En natuurlijk het opbouw frame en bevestigingsmaterialen. Het is ook mogelijk een led-paneel opbouw frame los te kopen in onze online shop. Alsmede de accessoires, zoals een spring- of uitbreidingskit.

Een led-paneel plafond is een ware revolutie onder de verlichting voor kantoren en bedrijfspanden, zoals winkels en showrooms. Waar voorheen een tl buis werd gebruikt als hoofdverlichting wordt deze nu vervangen door een de led-panelen plafond. 

Onze led-panelen-opbouw en inbouw led-paneel is prachtig vormgegeven en heeft een moderne uitstraling. Vervang een TL systeem door een Ilumax led paneel plafond. Ook verkrijgbaar als led-paneel opbouw zwart. 

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Voordelen van ledverlichting

Led opbouw paneel

De voordelen van ledverlichting zijn groot. Led verlichting bedrijven is geschikt voor toepassingen. Ilumax groothandel in led levert dan ook diverse licht oplossingen voor verschillende situaties. Zoals op kantoor, verlichting in de logistieke, voedsel en industriële industrie. 

Een led opbouw paneel van Ilumax kent alleen velen voordelen ten aanzien van traditionele TL armaturen. 

– Ouderwetse TL-verlichting moet eerst opstarten en kan hierbij gaan knipperen. Led-paneel-opbouw gaat direct op volle sterkte aan.
– Ledpanelen gaan tot wel 50.000 branduren mee. In vergelijking met normale TL-verlichting welke 10.000 branduren meegaan.
– Led-plafond-paneel opbouw hebben een mindere warmte ontwikkeling.
– Led paneel opbouw heeft nauwelijks onderhoud nodig, waardoor de onderhoudskosten minimaal zijn.
– Het energieverbruik is bij led-verlichting-paneel-opbouw aanzienlijk lager. Je verdient daardoor de investering in led-lampen en armaturen binnen 2 tot 2,5 jaar terug.
– Bij de productie van ledverlichting wordt geen zwavel gebruikt.
– Led-panelen zijn stralingsvrij, schokbestendig en kunnen tegen een stootje.
– Ledpanelen opbouw zijn vrij van giftige schadelijke stoffen.
– Ledverlichting is beter voor het milieu, grote CO2 reductie.
– Led-paneel opbouw verlichting is verkrijgbaar in alle lichtkleuren en dimbare led-lamp.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.